|
| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 30 Jan 2007, 13:43 | |
| Mujo Fati šalje poruku: Što je to u tvojim venama što me tjera tuđim ženama? A Fata odgovori: Isto što i u tvojim mudima što me tjera tuđim ljudima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 30 Jan 2007, 13:49 | |
| 'Bolan Fato, u kupatilu duhovi.' '?????' 'Duhovi bolan!' 'Kaaakvi duhovi?' 'Ja uš'o u kupatilo, upali se svjetlo samo. Ja pišam, svijetli. Ja izađem, ono se samo ugasi.' 'Budalo, opet si pišao u frižider
-----------
Dolazi Štef pijan kući u dva ujutro. Pokušava otvoriti vrata i potiho skinuti cipele, ali ipak probudi Baru koja se iz susjedne sobe prodere: 'Gdje ćeš Štef?' 'Ma imaš pravo, neću nigdje - odgovori Štef |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 30 Jan 2007, 13:58 | |
| Razgovaraju Štef i Jura o seksu. Pita Štef Juru: - Jel' Jura, voliš li ti seks u troje?'' - Kako jel' volim, obožavam! - Pa idi onda brzo kući! |
| | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Čet 01 Feb 2007, 12:55 | |
| Na ispitu: „Znate li vi kolega uopšte šta je to kolokvijum?“ „Znam, profesore. To je kad razgovaraju dvojica razumnih ljudi.“ „Tačno, a što ako je jedan od njih budala, kao sada?“ „Onda drugi pada na kolokvijumu!“ | |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 06 Feb 2007, 22:37 | |
| Došao zagorac doktoru : -Gospon doktor , moj pimpek je ko pas ! -Kako to mislite ?-upita doktor -Ženi neće ništ, a susedu bi zdrapal ! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 09 Feb 2007, 01:05 | |
| Ulazi Mujo u bolnicu, kad tamo dva doktora tuku pacijenta. Prilazi im i pita ih zašto ga tuku. A ova dvojica odgovaraju: "Osam godina ga liječimo od žutice, a on nam tek sad kaže da je Kinez." ---------------------- Došao starčić od sedamdeset godina na nudističku plažu. Budući da se treba učlaniti, a članarina je skupa, uprava plaže mu je rekla da besplatno provede jedan dan i da se nakon toga odluči želi li postati član.
I tako, ide on okolo, vidi puno lijepih djevojaka (koje nije vidio desetljećima uživo), uzbudi se, priđe jednoj, ona ga odvede u neki grmić i oni obave stvar.
Šeta on dalje, sav sretan i prpošan, kadli mu padne cigareta na pod. Kad se sagibao da ju digne, osjeti da ga je netko zguzio. Na kraju dana dođe u direkciju plaže, ispriča što mu se sve dogodilo i kaže da se ipak neće učlaniti.
- Pa dobro, zašto se nećete učlaniti, zar vam se ne sviđa što možete imati lijepe i mlade žene svaki put kad vam se digne?
- E, sinko, u mojoj dobi se uzbudim jednom u tri mjeseca, a cigareta mi padne iz ruku barem pet puta dnevno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 09 Feb 2007, 01:11 | |
| Biseri s općih informacija (981)
- Dajte mi službu koja izbacuje ljude i stvari iz stana. - Dajte mi neku željeznariju koja reže na metar. - Žena mi je oprala radnu knjižicu s trapericama, možete mi reći šta ću ja sad s tim? - Trebam jednu poljoprivrednu informaciju, gdje mogu nabavit minerale, znate, imam problema. - Gdje postoji umjetna stijena za penjanje? - Tko u gradu iznajmljuje manje avione, tako do 10 sjedala? - Dobar dan. Trebam tepih 5 na 4 za dnevni boravak, dajte mi broj. - Molim vas koliko ima kilometara od Zagreba do Milana, kad se ide, ovako, malo boljim autom. - Gdje se nalaze III Struge, trebam kupit lož ulje, idem s tramvajem. - Molim vas broj od pozivnog broja za broj 224-333 - Kak se zvala ona mršava sportašica, ona je bila dugo prva, znate možda na koju mislim? - Dobar dan! Ja sam nekad radila u Ilici, gdje su sada moji papiri? - Kad vam ide jutarnji za Zurich? - Kad se vraća sat radi posla? - Tko prodaje plastične poklopce za tegle u Vukovarskoj? - Dobar dan! Kod mene u kvartu ima plakat na kojem su jakne, onako više drap, gdje se to može kupit? - Gdje se nalazi ulica Pokojnoga (misli Pokornoga), veliju ljudi da je kod Kvatrića. - Imate vi broj telefona Privredne banke u Pentagonu u Ilici? (misli na Oktogon) - Dajte mi hrvatsku ambasadu u Zagrebu |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Feb 2007, 18:20 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Feb 2007, 18:23 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Feb 2007, 18:26 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Feb 2007, 18:27 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Feb 2007, 18:30 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Feb 2007, 18:31 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Feb 2007, 14:26 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Feb 2007, 14:29 | |
| | |
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Feb 2007, 14:32 | |
| Pita profesor malog Ivicu: "Ivice, koliko godina ima osoba koja je rođena 1965?" "Zavisi od toga da li je muško ili žensko!" | |
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Feb 2007, 14:39 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Feb 2007, 23:49 | |
| Koja je razlika između mjesečnice i penzije '' Nema razlike. I jedana i druga traju 3-5 dana. |
| | | lily Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Feb 2007, 23:54 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 13 Feb 2007, 10:15 | |
| Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita:
"A što ako budem iscrpljen od seksa?" "Ništa, Perice, pisat ćeš drugom rukom", odgovori učiteljica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 13 Feb 2007, 10:20 | |
| Ide Mujo ulicom i šeta s dva psa. Ugleda ga Haso te mu priđe i pita ga: - A' majket' ljepi' pasa, baš imaju finu dlaku, jel ih često češljaš? - Ma češljam samo ovog lijevog. - A desnog? - I njega isto češljam. - Aha, dobro, a vidim da su lIjepo građeni, sigurno treniraš s njima, aaa? - Treniram ovog lijevog. - A desnog? - I njega isto treniram.
Haso popizdi: - Šta me j..... koji k...., znamo se sto godina, a ti me zajebavaš, zašto odma' ne kažeš obadva, a ne lijevi pa desni jebote!!! - Ma izvini jarane, to je zato što je ovaj lijevi pas moj! - A desni? - I on isto. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 13 Feb 2007, 10:21 | |
| Leži Fata u krevetu, a Mujo joj sav napaljen, prilazi. U jednoj ruci čaša vode, u drugoj aspirin... Fata: "Šta ti je, ba, Mujo? Šta će mi aspirin, ne boli me glava!?!?" Mujo: "E, to sam htio čuti!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 13 Feb 2007, 10:24 | |
| Postoje 3 vrste seksa: Kućni seks: Niste još oženjeni, seksate se po cijeloj kući, u svakoj prostoriji. Krevetni seks: Oženjeni ste kratko vrijeme, seksate se samo u spavaćoj sobi. Sobni seks: Oženjeni ste godinama, prolazite jedno pored drugog u sobi i kažete si: "Jebi se." |
| Naslov: Re: Vicevi Uto 13 Feb 2007, 22:39 | |
| Pred vratima raja stoje vozač autobusa i sveštenik, Sveti Petar pušta samo vozaca, a sveštenik se buni: "Ali gospodine , ja sam sveti čovek! Kako to da on može, a ja ne mogu uci?" Na to će Sveti Petar: "E, moj prijatelju - dok si ti držao misu svi su spavali, a dok je on vozio, svi su se molili!" | |
| Naslov: Re: Vicevi Sre 14 Feb 2007, 13:35 | |
| Trogodišnjak po prvi puta otkriva svoje testise pa pita mamu: „Mama, jesu li mi ovo mozgovi?“ „Ne sine, još nisu!“ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
| | | | Vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |