| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 01 Dec 2006, 12:57 | |
| Na dvadesetogodišnjicu braka Barica pita muža: -Štef, da zakoljem onog velikog kokota za današnji ručak? - Ne!! Zakaj jadnu pticu kazniti za ono što se dogodilo prije dva desetljeća! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 01 Dec 2006, 13:01 | |
| Sjedeči na brijačkom stolcu, nasapunana mušterija udvara lijepoj mladoj blagajnici: - Kako bi bilo da nas dvoje večeras izađemo? - Žao mi je ja sam udana! - To uopće nije važno. Mužu možete reči neku izliku! - Recite mu to vi! On vas upravo brije! |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Sub 02 Dec 2006, 20:41 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pon 04 Dec 2006, 17:11 | |
| Mujo i Fata u bračnom savjetovalištu - Kad ste zadnji put imali seksualne odnose? - upita ih savjetnik. - Ja jučer - odgovori Fata
- Čuj Štefek!? Mi se stalno mota nekaj vglavi. - Kaj ti se ima motati? No pa reči kaj. - Znaš kaj. Ak znaš po praf mi reci. - No reci već jenput, mulec jedan. - Zakaj su žene naivne??? - Bedak jedan. Pa zato kaj zbog jedne kobase one si zemu celu svinju!!! - Bormeš prav imaš. |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Pon 04 Dec 2006, 19:17 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 08 Dec 2006, 16:05 | |
| Zašto Crnogorci pokušavaju križati žabu i krumpir? Kako bi dobili krumpir koji sam skače u kantu. - Žao mi je, ali vaš će suprug u bliskoj budućnosti umrijeti - kaže vračara ženi. - To znam, ali hoće li biti istrage? - upita je ona. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 08 Dec 2006, 16:13 | |
| - Šta je tvoj Milojko po zanimanju? - pita suseda Milicu. - Agronom muzičkog smera. - Šta ti je to?- čudi se suseda. - Pa čuva ovce i svira frulu. Zašto Severina svako malo zove tel. centralu? Zato jer pita:"Tko najbolje pjeva na svijetu?" i čuje:"ti,ti,ti..." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 08 Dec 2006, 16:20 | |
| Platila Bosna Sloveniji da ispadne glupa, pa Slovenci izgradili most na sred livade. - Ajme, kako su glupi ti Slovenci - smije se Mujo. - Šuti bolan, vidiš da naši pecaju s mosta - upozori ga Haso. - Dragi, sjećeš li se ribolova od prošle godine? - pita žena muža. - Kako da ne. Ulov je bio izvrstan - odgovori suprug. - E pa zove te ta "riba" i traži alimentaciju - bijesno će ona. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 10 Dec 2006, 12:50 | |
| - Dragi idem na aerobik - kaže žena. Drugi dan će: - Dragi idem na fitness. Treći dan kaže: - Dragi idem na jahanje. - Znam. Konj je već triput zvao - bijesno će muž.
- Mujo, hajmo se malo hvatati - umiljato će Fata Muji dok ovaj sjedi. - Pa poćni bježat onda- zaključi Mujo.
Kako policajac sadi krumpir? Stavi vreću na njivu i kaže: - U ime zakona raspršite se. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 10 Dec 2006, 13:48 | |
| Bara prala prozore. Dođe Štef da joj prdrži lojtre. Štef vrag ko vrag, nalukne se malo gore. Kak je Bara bila bez gać, ima kaj videti. - Joj Bara, kak po tvojim goricam pala peronospora!!?? - Je, vrag te jebi. Kad si zadnji put šprical!? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 10 Dec 2006, 20:23 | |
| Nakon nekog vremena u ljubavnom činu muž upita nezainteresiranu ženu: - Pa dobro ženo. Koji ti je k..... danas. - Nisam sigurna, sedmi ili osmi - odgovori ona. - Ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš džabe, piješ džabe, a za seksanje dobiješ 100 eura! - kaže Mujo Hasi. Ovaj se čudi: - Ma ko ti je to rekao? - Moja Fata! - odgovori Mujo. |
|
| |
SASA1 Član u razvoju
Broj poruka : 137 Datum upisa : 13.12.2006
| Naslov: Đip... Uto 19 Dec 2006, 14:33 | |
| Vozi se lik đipom po nekom selu... i vozi se on tako neko vrijeme pa neleti na kokoši ... pošto se brzo vozio nije ih mogao izbjeći pa ih pregazi... Nastavi on dalje ali ga u među vremenu zapeće savijest... i tako on okrene đip i vrati se na isto mijesto gdije ih je pregazio... izađe van iz đipa i uputi se prema prvom dvorišu... Tamo zazove gazdu... javi se neki stari dedica... pa on upita dijedicu dali su ono njegone kokoške... dijed pita koje... a lik odgovori one na cesti... dijed ode pogledat pa odgovori... a dijete nisu to moje kokoške... moje kokoške nisu tako plosnate.... hahahahahahaha | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 19 Dec 2006, 15:08 | |
| Došao Mujo s nudističke plaže izgorenih jaja, trk u zahod i potopi ih u jogurt, a Fata trk na ključaonicu i viče: - Bože moj, mogla sam i umrijeti, a ne bih znala kako se puni. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 19 Dec 2006, 15:11 | |
| Otvorio Mujo striptiz bar- Pita ga Haso: - A jel bolan, ko će ti radit? - Ja, bolan! - Kako ti??? - Ma dok se poso ne uhoda. |
|
| |
SASA1 Član u razvoju
Broj poruka : 137 Datum upisa : 13.12.2006
| Naslov: Re: Vicevi Uto 19 Dec 2006, 15:17 | |
| Svaka čast... vicevi su ORGINALNI... 8) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 19 Dec 2006, 19:21 | |
| - SASA1 ::
- Svaka čast... vicevi su ORGINALNI... 8)
hvala:51:
Poslednji put izmenio dana Sre 20 Dec 2006, 12:05, izmenio ukupno 2 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 19 Dec 2006, 19:58 | |
| Oženili se Mujo i Fata. Prvu bračnu noć Mujo se skinuo gol pa počeo izvoditi bilderske poze. Upita Fatu: - "Jesam li kao dinamit?" Fata odgovara: - "Jesi, dragi, samo ti fitilj kratak!"
Poslednji izmenio dana Uto 19 Dec 2006, 21:00, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 19 Dec 2006, 20:44 | |
| Jedan spermatozoid u pokušaju da prekine neugodnu tišinu, pita prvog do sebe:
- A kada ćemo stići do tih jajnika? - Šuti i klizi dalje, tek smo kod krajnika ------------------------------
Dvije cure pričaju u autobusu Zagreb - Split. Priča jedna:
- Ajme, doša mi momak u subotu. Ča je bilo lipo. Dira me, mazia, liza po guzi, po cici, po resicama, pipo me svuda... Onda me... Ajmee, ča mi je prstom napravia!
Kad najednom iz zadnjeg reda se začuje: - A jel te jeba više!? Triba san izać' još u Kninu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sre 20 Dec 2006, 19:11 | |
| Stopiraju Huso i Haso. Zaustave se dvije djevojke, povezu ih, usput stanu u šumi i predlože im seks. Da bi se zaštitile od trudnoće inzistirale su da Huso i Haso stave prezervative. I bi seks. Nekoliko mjeseci kasnije rade njih dvojica u polju. Upeklo sunce, posao težak, muhe dosađuju, ponervozio Huso pa ce Hasi: -Bolan Haso, ja cu onaj balon skinut' pa nek' ona zatrudni. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sre 20 Dec 2006, 19:18 | |
| Kod doktora dolazi tip, sav se trese, a pogotovu ruke: - Vi, izgleda, malo previse pijete? - Ma kaj bi previse pil, pola mi se prolije! ----------- Kako dobiti idealnog muškarca? Genetskim inžinjeringom - križanjem vibratora i bankomata |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 21 Dec 2006, 15:32 | |
| Dosadilo Muji i Hasi imati sex samo sa svojim ženama, pa predloži Mujo Hasi da odu u jedan klub gdje se održavaju grupnjaci. I tako uđu oni unutra, popiju po piće pa se počnu skidati zajedno sa drugima. Počne party, ugase se svjetla. Kad nakon pola sahata viče Haso: - Čekajte ljudi da upalimo svijetla, pa da se bolje organiziramo. Ja već treći put pušim k......
---------------
Došla Bara sa sela u poštu i želi razgovarati sa sestrom u Australiji. - "Jel' bi mogla razgovarati sa sestrom u Australiji?", pita ona poštara. - "Može, to vam je 100 eura", kaže poštar. - "Jaooooo, pa ja nemam dovoljno novca!", kaže Bara. - "Dođi u moj ured srediti ćemo mi to.", kaže poštar. Pođe ona za njim. - "Hajde sad na koljena!", kaže poštar. Ona klekne. - "Hajde sad otkopčaj mi hlače!", kaže poštar. Ona otkopča. - "Izvadi ga sad iz gaća!", kaže poštar. Ona ga izvadi. - "Hajde sad, što čekaš!", nestrpljivo će poštar. - "Alo seko, Alooo čuješ li me?", Bara će.
Poslednji izmenio gradski-seljak dana Čet 21 Dec 2006, 15:59, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 21 Dec 2006, 15:45 | |
| Saznao Mujo da ga Fata vara s Hasom pa je pita: - Jel' bolji od mene? - Nije! - Jel' ima duži? - Nema! - Jel' ima deblji? - Nema! - Jesu li mu veća jaja? - Nisu! - E što ću ga sutra zajebavati!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 21 Dec 2006, 15:54 | |
| Kako se na hrvatskom kaže oluk???? OKOLO KUĆNI VODOPIŠAC!!!! --------------- Kako se na hrvatskom kaže korner????? KUTOPUC!!!!!! |
|
| |
lily Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 22 Dec 2006, 12:11 | |
| Jutarnja ženska molitva Dragi Bože, za sada mi je dobro. JoŠ nisam traČala, nisam se ljutila, nisam izgubila kontrolu, nisam bila egoistiČna niti sam ikome zavidjela. Nisam jamrala, tuŽila se, a niti psovala nisam. Nisam pojela ni najmanji komadićak čokolade. Nisam bila na Bankomatu i nisam zadužila svoj račun. Ali za nekoliko minuta ću izaći iz kreveta i onda će mi stvarno trebati tvoja pomoć... |
|
| |
lily Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 22 Dec 2006, 12:12 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |