| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
oko Administrator
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 04:00 | |
| Svađaju se muž i žena ..... - Bilo bi mi bolje , da sam se udala za samog đjavola ! - Ženidba izmedju srodnika je ... zakonom zabranjena. - odgovori muž !!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 04:01 | |
| Covek vodi ljubav sa ljubavnicom . Ludilo , sve se trese !
Otvaraju se vrata, ulazi njen muž (od 2 metra i težak 130 kg). ! Hvata nesrecnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-tog sprata .
Covek , dok pada, razmišlja u sebi : Konju jedan , za koji ti je sve ovo trebalo ? ... imaš super ženu, decu, dobra kola, dobru platu... ? Dole prolazi traktor i vuce prikolicu sa senom i covek ... tras - pada na seno . Ustaje , otresa seno sa sebe i kaže: ... „ E, što ja s***m kad se uplašim ... !!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 04:02 | |
| Dogovarali se zeka i meda da namlate vuka ! - Ma kako cemo ... ne možemo samo tek - tako da ga namlatimo. - Znam , kaze meda ! ... pita cemo ga gde mu je kravata - sigurno je nece imati. I sretnu oni vuka ... !
- Vuce, vuce! - Šta je bilo momci? - Imaš li ti kravatu? - Nemam. - Nemaš kravatu ... nemaš kravatu ? I tako oni namlate vuka .
Posle nekoliko dana , oni opet požele da namlate vuka ! - Kako cemo ga sad namlatiti ... da ga pitamo za kravatu , bice providno !. - Znam! - rece zeka ... pita cemo ga da li ima cigaretu . - A šta ako je bude imao? - Onda cemo mu tražiti cigaretu bez filtera ... sigurno je nece imati ! D o b r o ....
A sve to slušala lisica koja se nalazila u grmu pored . Ona brzo otrci i sve vuku isprica !
Sretnu oni vuka i zovu ga :
- Vuce, vuce ! - Šta je bilo momci ? - Imaš li cigaretu ? Vuk sav srecan ... vadi cigaretu iz jednog džepa i nudi ih ! - A imaš li ti bez filtera?
Vuk sav srecan , vadi iz drugog džepa cigaretu bez filtera pa , misli kako je prošao bez batina ... a na to ce zeka :
- A gde ti je kravata!? Je li ... a gde ti je kravata ...... !? | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 04:03 | |
| Došao Mujo da poseti Beograd. Šeta se on tako Knez Mihajlovom, kad odjednom vidi coveka, isti Ratko Mladic. Pridje Mujo, pa ga pita: - Alo, bolan, jesi ti Ratko Mladic? - Jesam,- odgovori Mladic. - Ma, dal' je moguce ??!!! , - ne može da veruje Mujo. - A ko si ti ? - Ja sam Mujo iz Srebrenice. - Ma dal' je moguce ??!! , - ne može da veruje Mladic. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:37 | |
| Rodi se dete i čim je izašlo kaže doktorima:
- Dajte mi PC , hoću da pišem programe ! Vide doktori da je dete prepemećeno , i pod narkozom - odstrane mu pola mozga ... ?! Probudi se dete iz narkoze i opet kaže doktorima : - Dajte mi digitron , moram nešto da izračunam ! Vide doktori da je dete i dalje prepamećeno ... pa mu odstrane i kompletan mozak ... ?! Probudi se dete iz narkoze ali bez mozga i kaže doktorima : - Šta je , šta me gledate , vadite sobraćajnu i vozačku dozvolu ...!!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:39 | |
| Imala majka tri sina, jedan stilist, drugi baletan, a treći isto peder !!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:40 | |
| Moderne uvrede: >>> Da Bog da , da ti je sin doveo zeta u kuću <<< !!!. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:43 | |
| Ode čovek kod gatare i ona mu kaže , da će biti odgovoran za smrt 60. 000 000 ljudi !!! On sav utučen ode i prelazeći preko mosta , ugleda dete koje se davi u reci i pomisli : „ Pa , kad ću već biti , što reče gatara , odgovoran za smrt toliko ljudi , daj da bar spasem ovo dete „ ...! Što pomisli to i učini ... U tom ` dotrči usplahirena majka i obrati se svom spašenom detetu rečima : „ Adolfe, sine , ` ajde se sad lepo zahvali čiki „ ... !!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:43 | |
| Ulazi Crnogorac u sobu i vidi svoju ženu u krevetu s ljubavnikom. - A vidi avetinje , radi tuđi posao ! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:44 | |
| Pita cigareta šibicu:
- Znaš li možda nekog ko dobro puši ? A šibica na to kaže : - Ne znam!Meni je samo bitno , da me neko kresne ! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 18:53 | |
| UKRSTENE REČI ...
Vrsta metala (4 slova): PLEH
Deo pribora za jelo (3 slova): ZUB
Žensko dete (3 slova): ONA
Najmanji tročlani broj (3 slova):000
Mera za težinu (e slova): TEG
Inicijali pesnika Jesenjina (2 slova): PJ
Morski greben (2 slova): MG
Sestrin muz (5 slova): Željko
Zlato (2 slova): ZL
Biblijska lenost (3 slova): SVEĆENIK
Mera za dragocjenost (5 slova): NOVAC
Dragi kamen (4 slova): MILI
Zajednica žene i muškarca (4 slova): STAN
Kokošiji proizvod (4 slova): SUPA
Neizlečiva bolest (3 slova): KAP
Najzdravije piće (4 slova): PIVO
Telefonski poziv (3 slova): ZVR
Grad u Italiji (3 slova): TRS
Vrsta životinje s kućicom (3 slova): PAS
Nije gladan (3 slova): JEO
Vidi sliku (5 slova): JESAM
Svečano odelo (4 slova): CRNO
Hladno oružije (3 slova): TOP
Mužjak vrane (6 slova): VRANAC
Kiseonik (1 slovo): K | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 19:22 | |
| KLETVE !!!!
-Dabogda ti deca išla u nazad ….! -Dabogda rodio decu sa sto nogu pa , da ceo život radiš za patike ...! -Dabogda vi meni pameti došli ...! -Dabogda tražio azil u holandiji ...! -Dabogda ti ispali svi zubi osim , onog jednog , a taj te bolio da umreš … !
-Dabogda se na hipodromu na tebe kladili ....!
-Dabogda te crnci u africi jurili , od jutra – do – sutra ....! -Dabogda te JAT vozio do Hrvatske ....!!!!!!
- Dabogda ti deca išla na trofaznu struju ....!
- Dabogda ti deca radila na PTT signale.... !
- Dabogda se pretvorio u čivavu!
- Dabogda se učlanio u DS , LDP ili SPS ….! | |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Vicevi Čet 05 Mar 2009, 23:50 | |
| - paloma 051 ::
- daj ravnogorac molim te nemoj koristit te smajliće jer si mi smiješan sa njima.
Ti sa tim avatarom moraš biti odbojan ,sirov i pomalo blesuckav baš kao pravi
četnik ahaaaaaaaa pa verujem da su tebi tako opisali Četnika... No ovde su, bre, vicevi a na jednoj ozbiljnoj strani ću se potruditi da ti zaista prezentujem šta su i od kada stvarno potiču četnici, ljudi koji su humanost stavljali ispred svega u borbi sa Turcima protiv svih njihovih zuluma. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pet 06 Mar 2009, 00:07 | |
| | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sub 14 Mar 2009, 05:27 | |
| Došle dve muve u restoran i naruce po porciju izmeta . Prva naruci sa lukom, a druga bez luka.Pita prva: - Zašto si uzela bez luka? A druga joj odgovara : - Necu da mi smrdi iz usta. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sub 14 Mar 2009, 05:33 | |
| Razgovara Perica sa Bogom: • Bože, voleo bih da sagradiš most , koji bi povezivao Evropu i Ameriku ! • Ne mogu Perice. Okean je to, nemirna voda, velika razdaljina. Most bi bio nestabilan. To je gotovo nemoguce !!! • Dobro, kaže Perica . Onda mi objasni , zašto su žene takve, da im ništa ne odgovara, šta god da uradimo ? Čas se smeju, čas plaču, čas besne… ..... Dobro de Perice, reci mi sa koliko traka želiš da ima most ... ? | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sub 14 Mar 2009, 05:35 | |
| Šta radi policajac kad dobije sedmicu na lotu ....?
- Kupi raskrsnicu, pa radi privatno .... ! | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Sub 14 Mar 2009, 18:12 | |
| Ulazi pas u kafanu i naručuje viski... Gleda to sve jedan gost pa kaže barmenu: Gospodine zar vama nije čudno da pas naručuje viski? Vala jeste odgovori barmen Obično naručuje pivo! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 18 Mar 2009, 06:10 | |
| Ide mali zeka kroz šumu i sretne mazgu. Kaže joj: • Zdravo, ja sam Zeka. A ko si ti? • Ja sam mazga. • A šta je to mazga? • Mazga je kad ti je ćale konj a keva magarac. Zeka slegne ramenima i ode dalje. Naiđe na vučjaka: • Zdravo, ja sam Zeka, a ko si ti? • Ja sam Vučjak. • Šta je to vučjak? • To je kad ti je ćale vuk a keva pas. Zeka slegne ramenima i ode dalje. Naiđe konjska muva: • Ja sam Zeka, a ko si ti? • Ja sam Konjska Muva. Zeka je pogleda s lukavim smeškom i kaže: • Aj nemoj da sereš ...! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 18 Mar 2009, 07:20 | |
| Šta je to zeleno, malo, živi u vodi i stalno viče AV- AV?
- Žaba sa govornom manom ..... ! | |
|
| |
gradski-seljak Član u razvoju
Broj poruka : 74 Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: Vicevi Čet 03 Jan 2013, 19:11 | |
| Vozi se autobus s 40 Jehovinih svjedoka. Zaustavi ih policajac, udje u autobus i pita vozača: Što je ovo? Kaže vozač, pružajući mu popis putnika: Ovo su sve Jehovini svjedoci. A policajac će na to: Au, taj Jehova mora da je nešto gadno zas...rao... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Čet 03 Jan 2013, 19:13 | |
| Na licitaciji za farbanje broda Queen Mary 2, posao dobije Mujo & co. iz Doboja. Dolazi nadzorni organ provjeriti kako je pofarbano, gleda komisija kvalitetu boje, koliko slojeva itd. i s obale je sve OK.
Sjednu u čamac vidjeti drugu stranu, kad ona oupće nije pofarbana. - Jel' umijete Vi, mr. Mujo, čitat ugovor? - Jes vala, umijem. - Pa što ste pofarbali samo jednu stranu? - A jel' Vi čitat ugovor? Lijepo piše da "farbanju broda pristupaju, s jedne strane, Mujo & Co. iz Doboja, a s druge strane investitor". Il'farbajte svoju stranu broda, ili da pišemo neki aneks! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sre 20 Feb 2013, 19:13 | |
| Dolazi otac kući i zatiče svoju ćerku sa vibratorom. Sa suzama u očima pita je šta to radi, a ona će: • Da se suočimo sa činjenicama: imam 26 godina, ružna sam, debela i nezanimljiva. Bolje od ovoga ne mogu. Sutradan ćerka dolazi s posla i zatiče svog oca kako sedi i gleda televiziju, u jednoj ruci pivo, u drugoj vibrator. • Šta to radiš tata? • Evo, pijem pivo sa zetom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|