| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Vicevi Pon 06 Nov 2006, 16:37 | |
| Majka drži bebu. Prilazi medicinska sestra: „Napolju je srećni otac s cvećem. Da ga pustim kod vas?“ „Ne, zaboga“, vrisnu žena, „svakog časa može naići moj muž!“ | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Uto 07 Nov 2006, 23:04 | |
| Kapetan prekookeanskog broda se obraća putnicima: „Dragi putnici, stigla je jedna dobra i jedna loša vest. Koju želite prvo da čujete?“ „Onu dobru!“ „Dobili smo 11 Oskara...“ | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Sre 08 Nov 2006, 17:55 | |
| „S kim si to pričala dva sata pred vratima?“, pita muž ženu. „Sa komšinicom. Nije imala vremena da uđe!“ | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 10 Nov 2006, 20:29 | |
| Dolazi plavusa u salon automobila, i svidi joj se jedan auto.Prodavac se maksimalno potrudi da joj objasni koliko kosta i sta je sve u cijenu uracunato.Kojom je vrstom boje obojen, i kaze da po gradu trosi 9 ,a zvan grada 5 litara, na sto ce plavusa -A kako on zna kad je u gradu?
:x | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 10 Nov 2006, 21:19 | |
| Sede Mujo i Haso u rovu, kad Haso zavrišta. „Šta urlaš?“, pita Mujo. „Pogodio me snajper u nogu!“ „Pa šta se dereš! Juče je Ibru pogodio u glavu, a nije ni pisnuo!“ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 12 Nov 2006, 20:42 | |
| Ušao Lala u WC na autobusnoj stanici i stao da se olakša pored jednog crnca. Lala baci malko pogledna crnčevu alatku i ima šta vidjeti. Snebdivajuči Lala ga upita: - Ta, gospon crnac, ala vi imate velik!!! Dajte mi neki savejetda i moj mališa bude takav kao vaš. A crnac, neki šeret dadne mu "recept": - Okači o svog mališu jednu ciglu i nosaj je mjesec dana. Lala tako učini. Poslije jedno dvije nedjelje slučajno se opet sretnu i crnac ga upita: - I, Lalo, kako napreduješ? - Ta, nekako polovićno - odgovori mu lala. - Kako to misliš??? - Ta, boju je dobio, još samo veličinu!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 12 Nov 2006, 20:49 | |
| PRILOG RIJEČNIKU
Srpsko-njemački: - kurva : VolksWagina
Srpsko-hrvatski: -vibrator : pičkotres -kurton : spermobran
Srpsko-crnogotrski: -kopile : đetić neznanog junaka
Leži crnogorac pod drvetom, a žena ge zove i veli mu: - Čoče, ti tu ležiš, a poštar ti penziju doneo..... - Nek mi je ođe donese, ođe sam je i zaradio. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 12 Nov 2006, 22:42 | |
| Kvoca žena muža što nemože naci posao. Jednog dana dođe on kući i sav sretan kaže ženi:
- Jesam konačno, imam posao. - A gdje???? - U jednom skladištu. Nije težak. Brišem prašinu sa bombi!!! - Kretenu jedan, pa ti si lud!! Pa, znaš koliko je to opasno? Bombe mogu eksplodirat???? - Pa kaj se sekiraš, pa nisu naše!!!!!! |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 12 Nov 2006, 22:47 | |
| | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Sre 15 Nov 2006, 18:27 | |
| Pita otac sina: „Jesi li znao sva pitanja na ispitu?“ „Jesam!“ „Kako onda nisi položio?“ „Nisam znao odgovore!“
:x | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 16 Nov 2006, 21:03 | |
| Došao novi general na dužnost u tvrđavu legije stranaca u pustinji.Obilazi on tako tvrđavu, i ugleda mazgu zavezanu za neki stup. Upita stražara, čemu služi ta mazga, a ovaj mu odgovori: -Gospodine generele, mazga je za zabavu vojnika i znate, dugo smo tu bez žena....... - Pa onda joj sredite malo mjesto, napravite nadstrešnicu i slicno - prekinu ga general. Nakon mjesec dana general nije mogao da izdrži, pa odluči da se malo zabavi sa mazgom. Naredi stražaru da je drži, a on obavi posao. Dok se oblacio, olakšan i zadovoljan, upita on stražara: - Reci mi, da li i obični vojnici to rade ovako kao mi generali? - Ne, gospodine generale!!! Obični vojnici uzjašu mazgu i odu do najbližeg naseljenog mjesta u kojem ima javna kuća!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Iskustvo jednog....... Čet 16 Nov 2006, 21:17 | |
| Zavođenje jezikom (15-20 min)
Dobar rad jezikom -mislim pri tom na vještinu verbalnog izražavanja - može kod ženske izazvati isti učinak, kao i nježno telegrafiranje vrhom srednjeg prsta po nježnim vlažnim usnicama (pretpostavljam da znate o kojim usnicama se radi). Zato lezite ili sjednite i pocnite razgovarati o seksu. Polako pocni da joj otkrivaš svoje fantazije, one u kojima ona polugola, povezanih očiju leži na krevetu dok ti nježno jezikom dodiruješ rezličite dijelove njenog mirisnog tijela. I ona tebi može pričati kakvo bi oralno zadovoljstvo željela da ti priušti tu noć. Nemojte se dodirivati, izluđuj je riječima sve dok joj se bradavice ne stvrdnu, a mačkica ne navlaži.
- nastavak slijedi - |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Iskustvo jednog........ Čet 16 Nov 2006, 21:38 | |
| Tuširanje ( oko 50 min)
Osvijetli kupaonu sviječama.Natoči svojoj odabranici čašu dobrog crnog vina i nahrani je jagodama i čokoladom. Polako klizi spužvom niz njeno tijelo, pocevši od ramena pa sve do vrhova nožnih prstiju. Stavi malo šampona na svoj dlan i operi joj kosu. Normalno uz lagano masiranje tjemena. Kad to temeljito obaviš, dopusti joj da nagne glavu unatrag, a ti joj isperi kosu. Nakon tuširanja omotaj je ručnikom i povedi u spavacu sobu. Sad već sigurno veneš za dodirom, ali pazi da nebi uletio u klopku i da se kao divlja zvijer baciš na plijen. Moraš koristiti ruke, ali pazi da joj ne dodiruješ grudi niti guzu, a kamoli najslađe mjesto na svijetu. Uživaj u onom što ti njeno tijelo nudi.
Umjetno disanje - usta na usta ( oko 45 min.)
Vrijeme je da vam se usta napokon spoje. Približi svoje usne njenim i poljubi prvo gornju, a zatim donju usnu. Poliži joj usnu po usnu, a potom lagano proonađi njen jezik. Zažvali je kao da si na to čekao cijeli život. Kad se ona pocne uzbuđivati i poželi preuzeti kontrolu, rukama joj obuhvati lice, lagano joj povuci kosu i pocni joj ljubiti vrat. Grickaj joj ramena, lickaj je jezikom, vračajuci se prema ustima.
Konkretna radnja (oko 30 min)
Dosta je bilo riječi, ptrijeđi na konkretna djela i upoznaj svoj jezik sa njenom senzacionalnom pukotinom. Pitaj je šta bi htjela da joj uradiš. Dok ti ona objašnjava, pažljivo je slušaj ljubeći joj grudi i bradavice. Poslije tih radnji ona će umirati od želje da uđeš tamo gdje te najviše želi. A kad pocne stenjati i uzdisati od zadovoljstva, zaustavi se i priupitaj je "Sviđa li ti se što ti radim?" Kad ona klimne glavom ocekujuci više, daj joj to što želi. E da sad je došao trenutak da joj kažeš šta ti želiš.
- nastavak slijedi -
Poslednji izmenio dana Uto 21 Nov 2006, 19:33, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Iskustvo jednog..... Čet 16 Nov 2006, 22:01 | |
| Slatki ulazak (oko 25 min) Došao je i taj trenutak. Vrijeme je da stvarno velicanstveno uđeš u nju. Misionarski položaj je odlican izbor za pocetak, jer tako možeš je gledati u oči, dok lagano ulazišu nju. Budi kreativan razgali je do kraja. Isprobaj 101 položaj ili do kraja uživajte u onom s kojim ste zapoceli. Ako si uspio doći dovde, eksplodirat ćeš takvom silinom, da ćeš otkriti tajnu "Velikog praska" u kojem je stvoren svijet. |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Sub 18 Nov 2006, 02:37 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 21 Nov 2006, 19:40 | |
| Zašto su u bankama postavljene rešetke? Da se djelatnici priviknu!
Došao zet kod pogrebnika: - Ja bi balzamirao punicu. - Može.Samo nam recite gdje je leš. - Ma kakav leš, evo je stoji ispred vrata!
Pita Eva Adama: - Voliš li me još? Adam odgovara: -A imam li izbora? |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 24 Nov 2006, 17:00 | |
| Sretnu se sadista i mazohista, pa će mazohista. „Muči me!“ „E, neću!“, odgovori sadista. | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Sub 25 Nov 2006, 01:34 | |
| Razgovaraju dve komšinice: - Kad je tebi rođendan? - Šta te briga? - Pa da ti kupim zavesu, ne mogu da te stalno gledam kada se j... s mužem! - A kad je tebi rođendan? - Zašto?! - Pa da ti kupim naočare da vidiš da to nije moj muž nego tvoj! 8) | |
|
| |
Tea Zvezda u usponu
Broj poruka : 806 Datum upisa : 17.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Sub 25 Nov 2006, 12:14 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 26 Nov 2006, 19:17 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 26 Nov 2006, 21:39 | |
| hahhahahhahahhahahhahahhahhahaahah svi ga bodre!!!!!!!!! koja podrškaaaaaaa :x :x | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| |
| |
deki Moderator
Broj poruka : 405 Datum upisa : 29.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Sre 29 Nov 2006, 02:41 | |
| Antologijske price sa medicine :
1. Neka riba polaze usmeni ispit (valjda fiziologiju) i jedno od potpitanja je bilo sta se povecava u ljudskom organizmu 10 puta kad smo uzbudjeni. Riba onako stidljivo kaze: Pa,aaa, penis mislim. Inace tacan odgovor je - promer zenice. Na taj odgovor profa je ispravi, kaze da je u pitanju zenica i jos doda: Kad bi se penis povecavao 10 puta, Vama koleginice ne da bi se sirile zenice nego bi Vam oci ispadale!
2. A neka riba na medicini polagala neki ispit i izvukla pitanje - "Penis?". Kaze ona: "Penis je muski polni organ, u sredini ima kost, dugacak je oko 30cm....". Zavrsi ona a profesor joj kaze: "Lepo ste vi to savladali koleginice, samo za onu kosku vam se ucinilo a za onih 30cm ste samo imali mnogo srece!". | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sre 29 Nov 2006, 10:32 | |
| To su legende s medicine koje su se i na našem faksu prepričavale. |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 01 Dec 2006, 11:14 | |
| Kafana na periferiji, pevačica kreće sa pesmom „Imam jednu želju...“ Zgodan momak za stolom dobacuje „Ja bih tebe u nedelju...“ Pevačica prekida pesmu i okreće se orkestru: „Dajte onu Jedva čekam da nedelja dođe“ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|