|
| Vicevi o seksu | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 07:53 | |
| Došao seljak na poljoprivredni sajam i kupio mašinu za mužu krava. Kad je vidio kako mašina radi, odlučio je da ugura u nju svoju kitu kako bi ga mašina zadovoljila. I tako on svrši jednom, drugi put treći... Seljaku dosadi, pa uzme uputstvo da vidi kako se iskljucuje, a tamo pise: "Automatski iskljucuje nakon 10 litara ..."
Poslednji izmenio dana Sub 08 Dec 2007, 07:55, izmenjeno ukupno 1 puta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 07:54 | |
| Kupi Mujo drva. Pa upita Hasu:"Haso mozes li mi pomoci sklasti drva"!
A Haso če:" imam spolnu bolest!
Koju?
Boli me ku*ac za tvoja drva! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 07:58 | |
| Dvije cure sjede u kinu. - Ovaj covjek pored mene citavo se vrijeme zabavlja sa k......, kaze prva. - Nemoj obracati paznju na to, odgovori druga. - Lako je tebi da pricas, ali on upotrebljava moju ruku!!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 07:59 | |
| Dosla Ciganka kod ginekologa i ovaj ustanovi da je doticna trudna. Ciganka: A sto ce da budne dijete, doktore? Ne znam, morati ces da ides na ultra-zvuk, pa cemo vidjeti da li je musko ili zensko. Ciganka: Ma ne pitam te to, nego hoce li biti Srbin ili Hrvat?! Pa sto ti je muz?! Ciganka: Ciganin, brate! Ali, svaki dan mi govori: Pun mi je ku..... i Srba i Hrvata! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 08:04 | |
| Dolazi frajer u javnu kuću i pita: - Sto ima za deset dolara? - Idite u sobu dvadeset, na drugom katu! Ovaj ode, otvori vrata i ima sto vidjeti. Njih petnaestak se namjestilo, jedan iza drugog, svatko naguzio onog ispred sebe.
Frajer ulazi, a njih nekoliko dobacuju: - Hajde, momak! Biraj! Ili ćeš naprijed, ili pozadi, samo požuri!
Gleda frajer, posljednji u redu neki djedica, sve mu dupe smežurano, a prvi, neki crnja s kur*inom od trideset centimetara. Frajer razmišlja u sebi: - "Ako budem prvi, onaj crnac će mi rasturiti guzu! Bolje idem ja na kraj, pa makar naguzio onog djedicu!"
Taman on naguzi djeda, kad progovara onaj crnac: - Jesmo li se svi namjestili? Zatvaraj krug!!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 08:06 | |
| Srele se Fata, Nadija i Dženada i raspričale se o muškarcima. Najzad reče Dženada: - U moga Muje 'ladna jaja, sinoć kad me je jebo ja slučajno pipnem kad ono... 'ladna Zainteresiraju se Fata i Nadija i kažu da će provjeriti. Sutra će Nadija: - Alaha mi, i u moga Hase 'ladna jaja, to je izgleda tako kod svih muških Obeća i Fata da će to što prije provjeriti. Nađu se one sutra kad ono Fati oko modro. - Što je bilo - pitaju Nadija i Dženada, a Fata će: - Sinoć kad me je Suljo jebav'o ja ga dohvatim za jaja, a ona vrela. Kažem ti ja njemu: - Bolan Suljo, kako to u tebe vruća jaja, a u Muje i Hase 'ladna? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 08:07 | |
| Otvorila se nova kompanija za mršavljenje pod nazivom "Sex i vitkost". I sad jedan debeli čovjek vidi priliku da brzo smršavi i da se seksa. I on dođe, uplati unaprijed i ovi ga upute da prođe kroz tri sobe i kako bude prolazio, kile će sve brže nestajati. I tako uđe on u prvu sobu, a ono unutra prekrasna gola djevojka sa velikim čvrstim grudima i divnom guzicom. Ona mu kaže: "Uhvatiš me, jebeš me" Trči on, ali nikako da ju stigne i nakon nekog vremena se umori i ode u drugu sobu, a u drugoj sobi još ljepša djevojka sa još većim grudima i ljepšom guzom - "Uhvatiš me, jebeš me" Trčao on za njom dugo vremena, al ona ipak brža i pobjegne mu. Onda onakav znojan i umoran ode u treću sobu, a tamo crnčuga sa kitom od 35 cm, koji mu kaže "Uhvatim te, jebem te". |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 08:09 | |
| Štefica je radila u Zagrebu kao sobarica i jednog dana u spavaćoj sobi svoje gazdarice pronađe upotrebljeni kondom. Uzme ga u ruke, rasteže ga, okreće, zbunjeno gleda, kad li u sobu upada gazdarica. -Kaj je Štefica?- pita gazdarica. -A kaj vam je to, gospa gazdarica ? - pita ju Štefica buljeći u kondom. -Joooj Štefica, kaj vi to ne znate? Kaj vi to u Zagorju ne delate? Mislim, vi se ne jebete? - sva u čudu će gazdarica, a Štefica i dalje promatra kondom, rasteže ga i zbunjeno odgovori: "Pa jebemo se mi, ali ne tak jako da bi kožica s k...... opala!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 08:11 | |
| Tek što su Mujo i Fata počeli voditi ljubav, njihov šestogodisnji Mujica upadne u sobu. - Šta to radiš, tata? - Znaš da si uvijek želio brata - poče Mujo. - Stavljam brata u tvoju mamu i on će se pridružiti našoj obitelji za devet mjeseci. Dječak se zahvali roditeljima i zatvori vrata. Sljedeće večeri, Mujo nađe sina ispred kuće kako plače. - Šta je bilo, sine? - Tata, znaš kako si stavljao brata u mamu, za mene? E, pa poštar ga je pojeo jutros |
| | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 12:55 | |
| | |
| | | Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Sub 08 Dec 2007, 12:57 | |
| - gradski-seljak ::
- Štefica je radila u Zagrebu kao sobarica i jednog dana u spavaćoj sobi svoje gazdarice pronađe upotrebljeni kondom. Uzme ga u ruke, rasteže
ga, okreće, zbunjeno gleda, kad li u sobu upada gazdarica. -Kaj je Štefica?- pita gazdarica. -A kaj vam je to, gospa gazdarica ? - pita ju Štefica buljeći u kondom. -Joooj Štefica, kaj vi to ne znate? Kaj vi to u Zagorju ne delate? Mislim, vi se ne jebete? - sva u čudu će gazdarica, a Štefica i dalje promatra kondom, rasteže ga i zbunjeno odgovori: "Pa jebemo se mi, ali ne tak jako da bi kožica s k...... opala!" | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Pon 11 Feb 2008, 20:54 | |
| Bara pita: "Štef, kaj misliš o krizi na Kosovu?" Štef: "Jebe mi se!" Bara: "I meni, al nisem znala kak bi te pitala." |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o seksu Pon 11 Feb 2008, 20:57 | |
| Dječak uleti u roditeljsku sobu i ugleda svoju mamu na tati kako skače gore-dole, gore-dole ... Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblačila dječak je upita: - Šta ste to radili ti i tata? A majka mu objašnjava: - Znaš sine, tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da mu ga izravna ... Na to će sin: - Pa mamice uzalud trošiš svoje vrijeme. Kad si ti na poslu dolazi komšinica, klekne na koljena i napuše ga opet natrag ... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o seksu | |
| |
| | | | Vicevi o seksu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |