| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 21:27 | |
| Polagao Sloba ispit na Pravnom fakultetu. Izvuče on onaj papir sa pitanjima, pogleda ga i počne da odgovara: • Prvo pitanje znam, preskačemo ga. Drugo pitanje isto znam, i njega preskačemo. Treće pitanje je teško, njega ne znam, ali znao sam prva dva. Znači, položio sam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 21:28 | |
| Da li znate ko je prvi spomenuo "PDV"? Vojislav Šešelj kada je rekao: • Ja mvzim pedeve! Umro Alija i došao na onaj svet, a tamo Tuđman sedi i kako ga ugleda, obradova se i upita: • Šta ima Alija, brate, kako si, šta ima dole? • Ma nema ništa, moj Franjo, sama bijeda i jad, ko može - ode u inostranstvo a ko ne može - pati se dole i eto. • A gde je Sloba, šta on radi? • Ma i on se snaš'o, otiš'o je u inostranstvo. |
|
| |
dipl.seljak Učesnik diskusija
Broj poruka : 331 Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:00 | |
| - Tko je pustio Severinin video u opticaj i zašto?
- Ante Đapić, da ojača hrvatsku desnicu!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:02 | |
| - paloma 051 ::
- "UPOMOĆ"!!!Upravo me silovao neki Crnogorac!!!
-Pa otkud znate da je Crnogorac?
Morala sam sve sama da radim!!! NIJE TAČNO! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:06 | |
| - dipl.seljak ::
- - Tko je pustio Severinin video u opticaj i zašto?
- Ante Đapić, da ojača hrvatsku desnicu!!! jačaju se tu desnice i drugih naroda i narodnosti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:07 | |
- paloma 051 ::
- "UPOMOĆ"!!!Upravo me silovao neki Crnogorac!!!
-Pa otkud znate da je Crnogorac?
Morala sam sve sama da radim!!! NIJE TAČNO! tako kaže vic.neznam ja ništa.znaš da u svakoj šali ima malo istine |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:24 | |
| Sede Crnogorac i Lala. Odjednom Crnogorac prdne. Lala prokomentariše: • Ju, izlete golub... Odjednom će Crnogorac: • Ču' golub! Poljeti sokooo
Razgovaraju Hrvat, Crnogorac i Mujo koje su im najveće želje. Kaže Crnogorac: • Da je zemlja meka k'o more, kako bi se lako kopala. Kaže Hrvat: • Da mi je neka velika pegla, pa da ispeglamo ona naša hrvatska brda, koju bismo mi zemlju imali, pfiiiii... Ispruži Mujo ruku pa kaže: • Vidite li vi ovaj pazuh i ovu ruku? • Vidimo! - odgovore ovi. • E, da mi je još dva jaja pod pazuh, koji bi ovo kurac bio Razgovaraju Hrvatica i Srpkinja o poklonu za 8 mart. Hrvatica se hvali: • Ja sam dobila zlatan sat, zlatne naušnice i zlatni prsten, ma sve zlatno... Srpkinja: • Ma, ja sam dobila k...c... Hrvatica: • Kak' prost narod, a tak' krasan poklon! |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:33 | |
| Jbga.......znao sam da nisi sklona alkoholu. Barem velikim dozama. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:35 | |
| - sjekač ::
- Sede Crnogorac i Lala. Odjednom Crnogorac prdne. Lala prokomentariše:
• Ju, izlete golub... Odjednom će Crnogorac: • Ču' golub! Poljeti sokooo
Razgovaraju Hrvat, Crnogorac i Mujo koje su im najveće želje. Kaže Crnogorac: • Da je zemlja meka k'o more, kako bi se lako kopala. Kaže Hrvat: • Da mi je neka velika pegla, pa da ispeglamo ona naša hrvatska brda, koju bismo mi zemlju imali, pfiiiii... Ispruži Mujo ruku pa kaže: • Vidite li vi ovaj pazuh i ovu ruku? • Vidimo! - odgovore ovi. • E, da mi je još dva jaja pod pazuh, koji bi ovo kurac bio Razgovaraju Hrvatica i Srpkinja o poklonu za 8 mart. Hrvatica se hvali: • Ja sam dobila zlatan sat, zlatne naušnice i zlatni prsten, ma sve zlatno... Srpkinja: • Ma, ja sam dobila k...c... Hrvatica: • Kak' prost narod, a tak' krasan poklon! Dobri, dobri | |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 10 Maj 2008, 22:45 | |
| Ode Koštunica kod Putina u Rusiju i očaran onim što je video upita: - "Gospodine Putin, kako Vi to upravljate uspešno ovolikom državom?" Putin: - "Imam inteligentne saradnike". Koštunica: - "A kako birate te saradnike?" Putin: - "Gledajte, sada ću da pozovem Medvedeva... Medvedev, ko je sin tvoje majke, a nije tvoj brat?" Medvedev: - "Pa ja Gospodine predsedniče!" Putin: - "Eto vidite Koštunice, lako je, zar ne?" Vrati se Koštunica u Srbiju i odmah pozove Samardžića.. - "Kaži mi Samardžiću, ko je sin tvoje majke, a nije tvoj brat?" Samardžić: - "Gospodine predsedniče, javljam se odmah posle konsultacija!" Samardžić zove Velju Ilića i pita ga isto... Velja: - "Ne znam jebi ga, pitajte Dinkića on sve zna!" Samardžić zove Dinkića i pita ga, a Dinkić na pitanje ko je sin njegove majke, a nije njegov brat odgovara ko iz topa: - "Pa to sam Ja Samardžiću!" Samardžić zove Koštunicu i kaže: - "Posle kratkih konsultacije Gospodine predsedniče, ustanovili smo da je to Dinkić!" Koštunica mu odgovori: - "Glupane, nije Dinkić nego MEDVEDEV !!!" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Maj 2008, 00:04 | |
- Ti i ja.
ovo je nešto prekrasno.neznaš tko je ljpši i sexipilnija.TIili JA.Grudnjak moram obavezno takav potražit. Avidi piše.Nije važno koliki je.važno da on stoji |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Maj 2008, 01:25 | |
- sjekač ::
- Sede Crnogorac i Lala. Odjednom Crnogorac prdne. Lala prokomentariše:
• Ju, izlete golub... Odjednom će Crnogorac: • Ču' golub! Poljeti sokooo
Razgovaraju Hrvat, Crnogorac i Mujo koje su im najveće želje. Kaže Crnogorac: • Da je zemlja meka k'o more, kako bi se lako kopala. Kaže Hrvat: • Da mi je neka velika pegla, pa da ispeglamo ona naša hrvatska brda, koju bismo mi zemlju imali, pfiiiii... Ispruži Mujo ruku pa kaže: • Vidite li vi ovaj pazuh i ovu ruku? • Vidimo! - odgovore ovi. • E, da mi je još dva jaja pod pazuh, koji bi ovo kurac bio
Razgovaraju Hrvatica i Srpkinja o poklonu za 8 mart. Hrvatica se hvali: • Ja sam dobila zlatan sat, zlatne naušnice i zlatni prsten, ma sve zlatno... Srpkinja: • Ma, ja sam dobila k...c... Hrvatica: • Kak' prost narod, a tak' krasan poklon!
Dobri, dobri | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Maj 2008, 01:27 | |
| Kako su se zvale zgrade u Njujorku pre napada? - Bliznakinje.A kako se sada zovu? - Zemljakinje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Maj 2008, 20:32 | |
| naiđu Srbin i Crnogorac na hrpu novaca i kaže srbin: -ajmo bre to bratski podelit a crnogorac će -ajmo rađe popola
Poslednji izmenio paloma 051 dana Ned 11 Maj 2008, 20:38, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 11 Maj 2008, 20:36 | |
| Zašto su srbi najgenocidniji narod na svijetu? Svi ostali kažu:"Spava kao anđeo",jedino srbi kažu"spava ko zaklan"
_______________________________________________________________ Dobro jutro svim slušaocima radija Crne Gore.Tačno je 12 časova. Slijede prve jutarnje vijesti |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pon 12 Maj 2008, 10:27 | |
| Znate onu čuvenu pozu 69?
Odskora se zove poza 81. Dodali su PDV na nju! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sre 14 Maj 2008, 13:09 | |
| KLETVE I PSOVKE
-Dabogda te policija crtala kredom po autoputu
-Dabogda imao proljev i štucavicu u isto vrijeme
-Dabog da ti se djete u kinder jaju rodilo,a ti izgubio papir
-(ciganski)dabogda ti djeca radila u fabriku |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Čet 15 Maj 2008, 00:58 | |
| Pitao Haso Husu: - Da li znaš, Huso,šta kaže žena kad vidi veliki k...c? Huso kaže: - Ne znam. Haso će na to: - Znači, Huso,da ti je mali! | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 16 Maj 2008, 18:44 | |
| Jedu dve plavuše picu i tek će jedna:
- Sve podrigujem na picu.
A druga će:
- Popij kiselu vodu pa ćeš da podriguješ na usta. | |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sub 17 Maj 2008, 20:23 | |
| | |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet 23 Maj 2008, 04:16 | |
| Nosi Fata peglu čaršijom. - Šta će ti, bona, pegla - upita je Mujo. - Ma, je... ti peglu! Svaki dan kad izađem iz kuće kontam jesam isključila peglu, nisam isključila peglu! | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pon 26 Maj 2008, 13:25 | |
| Na suđenju pita sudija optuženog, starijeg čoveka: - Znate li zašto ste ovde? - Znam, zbog bolova u nogama. Nisam uspeo da pobegnem! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|