| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
oko Administrator
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Vicevi Ned 01 Mar 2009, 03:24 | |
| Hajde još jedan pa , da ostavimo nešto i za drugi put ... Tri rode lete zajdno i pitaju jedna drugu: - Gde letiš ? Prva odgovori : - Danas ću obradovati jednan bračni par što već 10 godina pokušava imati decu... Evo,.... njima nosim jednu prelepu bebicu ....! - Baš lepo, reče roda što je pitala i sama nastavlja: - Ja idem kod jedne žene koja nikada nije imala decu.... evo nosim joj jednog sinčića... a druga dodaje: - Ne sumnjam da ćeš je učiniti veoma sretnom. Sada ove dve rode pitaju treću: - A ti,....... gde ti letiš? - Ja??...... Ja ću u samostan , kod časnih sestara....... Nikada im ništa ne nosim , ali ih do bola isprepadam ... ! | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Ned 01 Mar 2009, 04:29 | |
| - oko ::
- Pita učiteljica decu šta su im očevi po zanimanju!
Deca odgovaraju uobicajeno: nekome poštar, nekome inzenjer, nekome prodavac, samo se Perica neuobičajeno ućutao !!! Pita ga učiteljica: "Perice, a šta je tvoj tata?"
Perica odgovara: "Moj tata je muška striptizeta u klubu za homosekcualce , i igra go pred drugim muškarcima ! I ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava s njima." !!!!
Učiteljica u šoku izvede Pericu iz učionice i upita ga: "Perice, nije valjda to istina?"
A Perica odgovori: " Ma, jok !... Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, ali me je bilo sramota da to priznam pred svom decom " !!!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:42 | |
| U cemu je slicnost policajca i psa ?
-Oboje te gledaju kao da te razumeju !!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:43 | |
| Gluvo doba noci, ulaze dva policajca u stanicu skroz goli !!!
Presretne ih komandir i pita: ! „ Idioti „ zasto ste se goli dosli ? Sta je sa racijom!?
A jedan , od one dvojice poce pricu : „ Bili smo na zurci , da obavimo raciju kao sto si rek`o. I tek u neko doba , ustane jedna devojka i kaze : “ Sad ` neka se sve zene skinu ” ! One se stvarno skinu !! Onda ona kaze : „ Sad ` neka se i muskarci skinu ” ! Gledamo mi , svi se skidaju , skinemo se i mi ! Ona opet kaze : “ Sad ` gasi svetlo” ! Neko ugasi svetlo ! Najzad ona kaze : “ A sad `, muskarci na posao „ !! .... I eto . mi dosli …...... !!!!!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:43 | |
| Umire Pirocanac i svi se okupili oko njega ! ..Lelek.. Rece on : -Deco.. moja.. Sine, jesil tuj? Sin : -Jesam, tatko, tuj sam gi bre.. Pirocanac : -Zence, tuj li si? Zena : -Tuj sam muzu. Pirocanac : -Cero.. svi su li tuj? Kcerka : -Svi smo tuj, tata! A pirocanac socno opsova i povika : - Pa sto onda gori svetlo u WC ...?!?! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:44 | |
| Razgovaraju Slovenac i Srbin, kaže Slovenac Srbinu: - Vi ste najzdraviji narod na svetu. - Srbin : - Zasto tako mislis? - Pa imate ona 4 Ce vitamina na zastavi. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:45 | |
| Pise uciteljica kredom po tabli kad se mali Perica odjednom prodere :
- „ Uciteljica nema nijedne dlake ispod levog pazuha „ ! Ona se naljuti i rece mu : „ Kupi stvari i da se nisi pojavio u skoli 7 dana „ !
Sledece nedelje , uciteljica opet pise desnom rukom i u jednom momentu , podigne levu da se pocese poglavi. - A mali Perica opet dreknu : „ Uciteljica nema nijedne dlake ispod levog pazuha „ !
Uciteljica se naljuti jos vise i rece mu : „ Ne zelim da te vidim u razredu mesec dana „ ! Proslo tako i mesec dana , Perica se vrati i opet gleda uciteljicu kako pise.
Tog dana , nosila je kratku suknjicu !Odjednom , ispade joj kreda i ona se sagnu da bi je podigla . U istom momentu , Perica pocne da pakuje stvari !! ... Gde ces ti ... upita ga uciteljica ? Na to ce Perica : „ Za mene je ova skolska godina zavrsena „ !!!!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:46 | |
| Idu partizani ulicom i naidu na nagluvu babu, jedan od njih povika:
- Babaaaaaa!!! - Molim, sinko? - Smrt fašizmu! - I tebi sinko | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:47 | |
| Bio Ivica kod Perice na rucku. Pre nego sto su poceli da jedu , Ivica zacudjeno upita : - " Vi se ne pomolite pre rucka ? " - A Perica odgovori : " Ne, nasa mama dobro kuva " ! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 04:48 | |
| Svercovali Mujo i Haso preko granice vevericu !
Mujo je sakrje vevericu u gace !? Kad prodjose granicu , kad` ono veverica mrtva ! -Sta joj bi, bolan , upita Mujo Hasu ? -Udavih skota! - odgovori Haso ! -Trpeh dok je ljustila bananu , trpeh dok je tucala orahe , ali kad krenu , da nosi orahe u rupu...... !!!! | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 09:12 | |
| | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 09:19 | |
| Kad je žena sigurna da je muž ne vara? - Kada postane udovica. | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 15:04 | |
| Gleda se kondom ujutru ispred ogledala i pita se: Koji kurac danas da obučem? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pon 02 Mar 2009, 19:05 | |
| Zeko i pile našli travu pa išli smotat joint. pita zeko:"Pile jel' osjetiš šta?". "Nista" Smota on drugi joint. "Pile jel' osjetiš šta?". "Nista". Smota on još jedan. "Pile jel' sad osjetiš šta?". " Nista. Ni kljun, ni krila, ni nogice."
---------------------------------------------------------------------------------------
Doveli Hrvat, Slovenac i crnac u bolnicu trudne žene...
Nakon par sati dolazi doktor, donosi troje novorođenčadi i kaže im: "Došlo je do pogreške. Pomiješali smo djecu....." Na to Hrvat zgrabi malog crnca i kaže: "Ovaj je moj dok se ne utvrdi koji je Slovenac".
-----------------------------------------------------------------------------
Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu. Poslije večere svaki par ode u svoju sobu.
Ujutro, na doručku, nađoše se samo muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi s polomljenom rukom, a treći s polomljene obje noge.
Pitaju prvog što mu se desilo, a on im kaže: "Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se kresnemo, završimo, i ja makinalno iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i pravo u oko!" Drugi će: "Ma slična stvar. Došli u sobu, obavili posao, ja makinalno izvadim 100 eura, kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da je udarim, a ona se sagne i ja zveknem pravo u zid!" Treći krene sa svojom tragičnom ispovijesti: "Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo da se krešemo, kad u sred posla netko pokuca na vrata. Žena se uplaši i iz navike vikne 'Jao, muž!', a ja budala pravo kroz prozor..." |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 06:01 | |
| Kaže Ivica Perici:
-Ja sam kao malo dete bio mnogo pametan! Prohodao sam sa 8 meseci! Tek ce Perica Ivici: - Ja sam bio mnogo pametniji! Mene su nosili do cetvrte godine !... | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 06:03 | |
| Lovac Mujo se vratio iz Afrike i prepricava doživljaje ....
- Jedne noci cujem neki šum. Izadjem iz kreveta i vidim da mi se priblišava slon. Skocim, zgrabim pušku i ubijem slona onako u pidžami... - Ma daj, bolan - prekine ga Haso - odakle slonu pidžama? | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 06:05 | |
| U Zagrebu ulazi pijanac u autobus i seda do fratra. Pijanceva košulja je izgužvana, po vratu mu je razmazan crveni ruž, a iz potrganog džepa mu viri poluprazna flaša rakije. On lagano vadi novine i pocinje citati. Poslije nekoliko minuta se okrece prema fratru i upita ga: - Oce, da li možda znate šta izaziva artritis? - Grešni moj sine, artritis je posledica neurednog života, provodenja vremena sa ženama lakog morala, previše alkohola i nesuglasica sa prijateljima i obitelji - odgovara fratar. - Da ne poveruješ - promumla pijanac i nastavi citati novine. Osecajuci se pomalo krivim sto je to rekao, fratar se okrenu prema pijancu i rece: - Izvini ako sam bio malo arogantan. Koliko dugo vec imas artritis? - Nemam ga ja - odgovara pijanac - ali baš sada citam da papa boluje od toga. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 06:09 | |
| Takmičili se Amerikanac, Englez i Bosanac , ko ima veći penis ?! ... Prvo Amer izmeri 30 cm , 2 kg., zatim Englez 40 cm, 3 kg, a onda Bosanac iz gaća izvuče kornjaču ????
Ona dvojica ga upitaše šta je to ?... a Bosanac će:
- Picajzla. | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 06:10 | |
| Došla Fata kasno kuci,p a je pita Mujo: - Gde si, bolan, do sad?! Fata odgovara: - Zajebala sam se! Mujo: - Kako si se zajebala?! Fata: - Onako kako se ti zakartaš! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 06:18 | |
| Vraćali se Mujo i Haso iz lova mrtvi umorni. Odu oni na spavanje ali ostao im otvoren prozor pa , ulaze komarci na upaljeno svetlo u sobi. Mujo kaže Hasi: - Idi ugasi svetlo , poješće ce nas komarci ! Posle nekog vremena , na mrak u sobi počeše da ulaze svitci ?! ... A Mujo skoči iz kreveta i razdere se na Hasu: - Ustaj Haso , jebo ti sebe .... eto ih sa baterijama ... !!!!! | |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 19:44 | |
| | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Uto 03 Mar 2009, 21:19 | |
| ... Znam ! .... živ bio majci ... | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 03:55 | |
| Covek napravio kucicu van grada sa vocnjakom i malim ribnjakom. Jedne letnje predveceri pozeli da jede jabuke , pa uzme kantu i podje prema vocnjaku . Dok se priblizavao vocnjaku i ribnjaku zacu smeh ! Kad je stigao do ribnjaka, vidi on 5 mladih devojaka kako se kupaju gole ? Devojke ga primetise pa ,otplivavsi u dublji kraj ribnjaka povikase :
- Ti perverzni starcu, bezi od nas, necemo izaci dok si ti tu!
Starac podize kantu i odgovori : - Nisam ja dosao da vas gledam. Ja sam dosao da nahranim krokodile !!! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 03:57 | |
| Oglasi :
... kupujem - prodajem - iznajmljujem ....
.... Koljem po kucama ... sa vlastitim alatom .... !
.... Kupujem kucu ... od cistog vlasnika ... !
.... Kupujem trosed ... u kvaru ... !
.... Iznajmljujem sobu ... radnim devojkama ... !
.... Prodajem TV ... na pola dnevnika izgubi glas ... !
.... Sobu iznajmljujem ... pretezno zenskoj osobi ... ! | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Vicevi Sre 04 Mar 2009, 03:57 | |
| Provodila se anketa o sekualnoj aktivnosti na razlicitim fakultetima i sta su im najveci problemi u obavljanju navedenog ? Rezultati ankete sa fakulteta su sledeci : - MEDICINSKI - Imaju gde, imaju s kim - ali kada? - MATEMATICKI - Imaju gde, imaju kada - ali s kim? - EKONOMSKI - Nemaju gdje, imaju kada - ali s kim? - FILOZOFSKI - Imaju gde, imaju kada, imaju s kim - ali cemu sve to? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|