| Vicevi | |
|
+9dipl.seljak FRFE BaneRoger fifo TaNaNa SASA1 deki Tea Lauda 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 06 Okt 2007, 18:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 06 Okt 2007, 18:38 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Sub 06 Okt 2007, 18:39 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Uto 09 Okt 2007, 20:00 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Vicevi Čet 11 Okt 2007, 17:04 | |
| Tražim lepu, zgodnu, pametnu devojku sa automobilom.NAPOMENA: Ako je moguce, poslati fotografiju automobila! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 11 Okt 2007, 18:55 | |
| - Lauda ::
- Tražim lepu, zgodnu, pametnu devojku sa automobilom.NAPOMENA: Ako je moguce, poslati fotografiju automobila!
A šta je tražiš, da je zaposliš, jbt, ovo je oglas, a to se naplačuje |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Čet 11 Okt 2007, 20:07 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 12 Okt 2007, 11:50 | |
| A sad mi je jasan njen poso, vidim to po autima kak se tresu neka, neka, a jel to na određeno vrijeme il neodređeno (mislim poso) sa, il bez probnog roka |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 12 Okt 2007, 14:58 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pet 12 Okt 2007, 15:09 | |
| Tako treba, tako vidi se da si pravi poduzetnik |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 14 Okt 2007, 11:52 | |
| Došla plavuša u teretanu i vidi jednog nabildovanog momka. Priđe mu i kaže: - Kako si ti sladak! Šta radiš u subotu? A on će: - Leđa i noge. | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 14 Okt 2007, 12:10 | |
| | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 19 Okt 2007, 14:19 | |
| Vic danaDođe Peričin tata u školu kod razrednog i ovaj mu kaže:
- Vaš sin ima keca iz matematike! A ima keca i iz srpskog! Evo, pogledajte, ima jedinice i iz istorije, geografije i biologije!
- Jao, pa on će ponavljati! - reče otac.
A na to će profesor:
- Ajde u 500 evra da neće?!
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pet 19 Okt 2007, 14:22 | |
| Žali se mala Milica:
- Mama, mama, kaži Perici da mi pusti uvo!
A mama će:
- Perice, pusti Milici uvo! Perice, pusti uvo! Perice, daj mi to uvo!
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 21 Okt 2007, 14:46 | |
| Ostali Mujo i Fata bez para, pa kaže Mujo ženi: - Ajde, Fato, idi zaradi malo love, žensko si, znaš kako ćeš... Ode Fata, zaradi lovu, vrati se i kaže: - Evo, Mujo, zaradila sam 402 evra... - Kako? Dobro 400, al’ kako ona dva? - Dva po dva, nakupi se... | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Ned 21 Okt 2007, 15:07 | |
| Razgovaraju Jovica i Perica:
- Perice, čini mi se da si ti peško!
Perica odgovori: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 21 Okt 2007, 18:21 | |
| Teretana. Zvoni mobitel. - "Halo?" - "Cao duso. Jesi li u teretani.", pita zena - "Da. Sta ti treba?" - "Samo sam ti htela reci da je ona bunda pojeftinila sa 15 na 10 tisuca. Jel je mogu kupiti?" - "Naravno." - "Ti si super. A jel se sjecas kako nam se onaj godisnji na Havajima cinio skup? E pa, pojeftinili su ga sa 20 na 15.000. Sta kazes? Da uplatim?" - "Moze. Uplati.", promrmlja covek. - "Sredicu ja to. A kad si vec tako dobro raspolozen, upravo stojim ispred autosalona Mercedesa. Sjecas li se one s-klase? Zamisli, sad kosta samo 150 tisuca. Da ga odmah kupim?" - "Samo ako je metalik srebrni." - "Bas imaju srebrnu. To je super. Bas si danas zlatan.", rece zena i prekine vezu. Covjek u teretani sa podignutim mobitelom iznad glave vice: - "Ljudi, ciji je ovo mobitel?" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Ned 21 Okt 2007, 18:44 | |
| Odseo covek u hotelu u Crnoj Gori i narucio budjenje u 7.30 ujutro. Zvoni telefon ujutro i javlja se recepcija: R: - "Halo, jel ste vi narucili budjenje u 7.30?" G: - "Jesam." R: - "A sto ne ustajes jado, vec je pola jedanaest |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Pon 22 Okt 2007, 10:28 | |
| Punica na japanski: - čim čim dalje tim tim bolje |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Pon 22 Okt 2007, 11:01 | |
| Kaže učiteljica:
- Perice, juče opet nisi bio u školi!
- Svaki put kada izostaneš iz škole, tebi je baka bolesna. Ne verujem u to.
- Jeste, učiteljice, i mi sumnjamo da baka glumi.
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi Sre 24 Okt 2007, 14:45 | |
| Mujo iznerviran uleće u knjižaru: - Vraćam vam ovu knjižurinu, ništa ne valja, previše likova, a nigde zapleta! Na to će prodavac: - Aaa, ti si nam, znači, uzeo telefonski imenik! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 15 Nov 2007, 20:50 | |
| Mlađi sin: - Tata, tata, koja je razlika između "potencijalno" i "stvarno"? Otac: - Pojasnit ću ti. Obrati se svojoj ženi: - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za 1 milion dolara? Žena: - Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku! Onda otac upita svoju kći da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za 1 milion dolara? Kći: - Wow ! Da !! To je moja fantazija! Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga: - Bi li ti spavao sa Tom-om Cruise-om za 1 milion dolara ? Stariji sin: - Da, Zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti sa 1 milionom dolara! Sad se otac obrati mlađem sinu i kaze: - Čuo si sine, "potencijalno" mi sjedimo na 3 miliona dolara; ali "stvarno" živimo sa 2 kurve i jednim pederom. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 15 Nov 2007, 20:51 | |
| Dragi ja bih htjela povecati grudi. -A povecaj sta sad odgovori muz. -Ali zato mi treba pet tisuca eura jer je ovaj plasticni kirurg jako skup. -A da ipak probas druge metode rece muz. -A koje to upita zena. -Pa naprimjer toalet papir. -I sta da radim sa njim? -Pa trljaj grudi. -I kako ce mi to povecati grudi? -Neznam draga ali sa guzicom ti je cudo napravio |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi Čet 15 Nov 2007, 20:53 | |
| Isla plavusa avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dodje stjuardesa i kaze joj da se mora prebaciti iz prvog razreda u drugi. - Ne, meni je ovdje dobro. Dodje kopilot i ponovi joj isto. - Ne,ne, meni se ovdje svidja. Dodje kapetan i nesto joj sapne u uho. Plavusa se digne, kaze: - Pa sto mi to niste odmah rekli, i ode u drugi razred. Pitaju kapetana: - Sto ste joj rekli? - Da prvi razred ne ide za New York. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Psovke raznih naroda Čet 15 Nov 2007, 20:59 | |
| Kineske psovke Najblaže: ta ma de - majku mu Blaže: Qu ni de - ma teraj se Huai dan - pokvarenjače (mućku) Sha gua - glupanderu (glupa tikvo) Jače psovke: Gun ni de - ma teraj se Wang ba dan - ti kopile jedno Najjače: Cao ni mama de - jebem ti mater Cao ni jiemei de - jebem ti sestru Sha bi - glupanderu (glupa pičko) |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|