Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:24

susjeda ::
moji su vani...

A moji zajebavaju 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:25

gradski je bio tu i ni pozdravio nije Neutral

Vidla sam ga....valjda smo mu dosadne Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:26

aja ::

Vidla sam ga....valjda smo mu dosadne Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 U075

neće se družiti s nama Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:26

neće se družiti s nama Neutral

A valjda...a i šef rijetko svrati... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:29

pustoš Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:30

Da nema nas dvije, mogli bi zatvoriti forum.. Laughing

A kad gledaš s druge strane, imamo forum samo za sebe....naš privatni.. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 B020 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:32

još i pp imamo Razz onaj tamo forum samo što ne izdahne Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:34

Pa kad ga neće promijeniti...i stalno šteka....a vidi kak forumu.hr dobro ide.. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:35

Pa kad ga neće promijeniti...i stalno šteka....a vidi kak forumu.hr dobro ide.. cool

Ideš tamo ? ja ne...ponekad kad nešto tražim znam tamo naći, ali to je čist slučajno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:36

Ideš tamo ? ja ne...ponekad kad nešto tražim znam tamo naći, ali to je čist slučajno.

Idem tam...pročitati tračeve i kućne ljubimce.. Smile
Ne pišem tam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:38

Laughing nemoj da me nagovoriš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:41

Pa ne nagovaram te....uostalom, tam nema chatanja.. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:43

uopće ? Crying or Very sad tamo sam čitala komentare za neke kućanske aparate i za neke se odlučila koliko su ih nahvalili .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:47

uopće ? Crying or Very sad tamo sam čitala komentare za neke kućanske aparate i za neke se odlučila koliko su ih nahvalili .

Pa nisam baš vidla da se chata...bar ne kak tu. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:51

sad chatam sa kćerkom Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:54

dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:54

sad chatam sa kćerkom Very Happy

Moji zaspali... Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

gradski-seljak ::
dobro veče

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:55

dobro veče

večer Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:55

jeste dobro
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:56

jeste dobro

da je bolje ne bih se žalila Smile ti ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:57

ja odlično (sada)
juče bio na fešti, (firmi)sad gledam i slušam otv lijepe pjesme
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:59

jeste dobro

Ah. Pitaj me nekaj lakše. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:59

ja odlično (sada)

a do sada kak si bio ???
da, sad je vrijeme krizmi ili kako ti kažeš firmi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyNed 27 Apr 2008, 23:02

ja odlično (sada)

a do sada kak si bio ???
da, sad je vrijeme krizmi ili kako ti kažeš firmi...

a do sada,
mamurno, prejedeno, promuklo itd itd
u četri ure jutros došli doma
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 31 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: