| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 10:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 10:49 | |
| dobro jutro i sebi sjekač.a što na ovoj temi?mislim,ne smeta mi ,samo mi malo čudno |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 10:56 | |
| nemam cigaraaaaaa [/quote] ni ne trebaju ti.krajnje ti je vrijeme da počneš mislit na zdravlje. ja sam isto nekad pušila |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 10:58 | |
| a šta ću, ostavio žene, ostavio piće još mi jedino od poroka ostale cigare |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 11:01 | |
| - sjekač ::
- a šta ću, ostavio žene, ostavio piće još mi jedino od poroka ostale cigare
krivih si se poroka ostavio. bolje da umjereno piješ,nego da malo pušiš. vidi ove balave palome!.meni je našla solit pamet! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 11:04 | |
| - paloma 051 ::
- sjekač ::
- a šta ću, ostavio žene, ostavio piće još mi jedino od poroka ostale cigare
krivih si se poroka ostavio. bolje da umjereno piješ,nego da malo pušiš. vidi ove balave palome!.meni je našla solit pamet! ma nisam se piće odreko skroz a ova zadnja rečenica, nebi to ni pomislio, a kamoli reko8 ) krivih poroka (možda si u pravu) razmislit ću o tome |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 15:24 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 19:52 | |
| dobro veče Paloma |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 19:55 | |
| i tebi sjekač. nije mi dobra.sama sam.ostavio me gospodin i otišao nešto pomagat braderu.kaže, još samo danas onda sam opet tvoj. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 20:08 | |
| a pomagat se mora, sve dobro kad se ima kome, znači nisam/nisi sam spremam večeru |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:11 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:40 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:45 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:47 | |
| - susjeda ::
- kako je bilo u šetnji ?
DObro..danas je bio prekrasan dan. Sad je opet u kazni. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:49 | |
| cijelo popodne sam provela na dvorištu što je lux napravio ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:50 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:53 | |
| pa ni ja baš nemogu zamisliti da mi neko glođe namještaj |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:53 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:55 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:57 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 21:57 | |
| - sjekač ::
- dobro veče
večer i tebi |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 22:00 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|