Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 10:48

Dobro jutro Paloma
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 10:49

dobro jutro i sebi sjekač.a što na ovoj temi?mislim,ne smeta mi ,samo mi malo čudno
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 10:53

paloma 051 ::
dobro jutro i sebi sjekač.a što na ovoj temi?mislim,ne smeta mi ,samo mi malo čudno

ma admini idu sa svakom temom do 1.000 i inda otvaraju novu temu, ova tema je isto za druženja, bar sam ja tako shvatio Smile cool

nemam cigaraaaaaa Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 10:56

nemam cigaraaaaaa Rolling Eyes[/quote]

ni ne trebaju ti.krajnje ti je vrijeme da počneš mislit na zdravlje.
ja sam isto nekad pušila
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 10:58

a šta ću, ostavio žene, ostavio piće još mi jedino od poroka ostale cigare Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 11:01

sjekač ::
a šta ću, ostavio žene, ostavio piće još mi jedino od poroka ostale cigare Smile

krivih si se poroka ostavio.
bolje da umjereno piješ,nego da malo pušiš.
vidi ove balave palome!.meni je našla solit pamet!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 11:04

paloma 051 ::

krivih si se poroka ostavio.
bolje da umjereno piješ,nego da malo pušiš.
vidi ove balave palome!.meni je našla solit pamet!

ma nisam se piće odreko skroz
a ova zadnja rečenica, nebi to ni pomislio, a kamoli reko8 )

krivih poroka Crying or Very sad (možda si u pravu) razmislit ću o tome Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 15:24

Dobar dan ... u prolazu
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 19:52

dobro veče Paloma rabbit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 19:55

i tebi sjekač.
nije mi dobra.sama sam.ostavio me gospodin i otišao nešto pomagat braderu.kaže, još samo danas onda sam opet tvoj.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 20:08

a pomagat se mora, sve dobro kad se ima kome, znači nisam/nisi sam
spremam večeru cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:11

15
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:40

večer!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:43

susjeda ::
večer!

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:45

kako je bilo u šetnji ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:47

kako je bilo u šetnji ?

DObro..danas je bio prekrasan dan.

Sad je opet u kazni. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:49

cijelo popodne sam provela na dvorištu pirat
što je lux napravio ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:50

cijelo popodne sam provela na dvorištu pirat
što je lux napravio ? Crying or Very sad

Grizao stolicu...jadna više uopće nema kožu s stražnje strane...ne moram ti napisati kaj Gazda misli o tome... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:53

pa ni ja baš nemogu zamisliti da mi neko glođe namještaj Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:53

Pa ništ drugo ne dira...samo tu stolicu Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:55

aja ::

Pa ništ drugo ne dira...samo tu stolicu Rolling Eyes Rolling Eyes

dobro, dobro ...nije moja stolica Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:57

dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:57

dobro veče

večer i tebi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 21:58

dobro veče

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 EmptyČet 08 Maj 2008, 22:00

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 37 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 37 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: