Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 20:48

Gradski Twisted Evil

Lauda, sretan Uskrs Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:25

večer!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:35

susjeda ::
večer!

I tebi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:40

smrzla sam se Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:41

smrzla sam se Rolling Eyes

Gdje? Meni je vrućeee Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:43

bili na utakmici ( opet izgubili ) i sad nikako da se zgrijem...kod tebe grijanje radi ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:43

bili na utakmici ( opet izgubili ) i sad nikako da se zgrijem...kod tebe grijanje radi ?

Ne...samo u kuponici. Pa toplo je vani, sad bila s cuckom. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:46

kod mene radi...i nije baš toplo vani Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:47

Ja sam otvorila prozor jer mi je bilo vruće...kuhala sam (opet) balavcima gris.. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:50

aja ::

Ja sam otvorila prozor jer mi je bilo vruće...kuhala sam (opet) balavcima gris.. Rolling Eyes

danas kad sam se ustala u pola 9 pao mi mrak na oči...samo kuhaj, pa kuhaj What a Face jučer sam čak ispekla tortu i kolač Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:52

I tortu i kolač?? Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 288334 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 288334

Kaj se slavi? Kakav kolač??

Ja ništa...samo sam jučer skuhala puding.. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:52

ništa se ne slavi. nisam pekla valjda od Uskrsa Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:53

ništa se ne slavi. nisam pekla valjda od Uskrsa Arrow

Kakve kolače? Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:56

Rafaelo...biskvit i bijela krema, posipano sa kokosom gore ...pečeš to ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 21:58

Rafaelo...biskvit i bijela krema, posipano sa kokosom gore ...pečeš to ?

Ne...ali obožavam sve s kokosom... Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 B020

Ja pečem onaj gdje je tamni biskvit, pa krema kkao za bijelu pitu s dodatkom kokosa pa čok. glazura na vrhu....mljaaac. Smile

I slagala sam rafaelo kuglice, ali za to treba mlijeko u prahu.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:00

nisam ni probala kolač Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:03

Kad se radi o kokosu...moji nemaju baš pristup...a i ne vole ga nešto. Jučer mi je mama poslala čupavce, skoro sve sam sama smazala... Arrow Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:04

aja ::

Kad se radi o kokosu...moji nemaju baš pristup...a i ne vole ga nešto. Jučer mi je mama poslala čupavce, skoro sve sam sama smazala... Arrow Arrow

njih sam htjela praviti, al sam bila prelijena Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:10

JA ih nikad nisam pekla, ne znam ustvari zakaj ne....mislim da imam i recept negdje... Crying or Very sad

A fini su mi, mljac. Smile

Sad sam gladnaaa Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:17

večerala sam, imam kavu Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:18

večerala sam, imam kavu Razz

Večeram, imam kavu... Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:19

meni je grozno spor net Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:21

meni je grozno spor net Crying or Very sad

Meni nije... Crying or Very sad

Al me balavci dave Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:22

moji su vani...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 EmptyNed 27 Apr 2008, 22:23

gradski je bio tu i ni pozdravio nije Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 30 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 30 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: