Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:28

Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:28

susjeda ::
Neutral

Kaj je sad? Crying or Very sad

Bok gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:30

gradski hoće na spavanje Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:31

Već?? farao

A i ja sam nekak umorna..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:32

Neutral Neutral sa i ti ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:33

ma nebi na spavanje al užasno me muči, vjeruj da ni sjedit nemogu, al ostaću još cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:35

gradski-seljak ::

ma nebi na spavanje al užasno me muči, vjeruj da ni sjedit nemogu, al ostaću još cool

mi ćemo te izlječiti 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:35

Pa nejdem nikam još..

Dobili smo slastičarnicu na jugu (konačno), kuglica sladoleda kunu. Mljac. I luxu se sviđa. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 222369
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:38

aja ::
Pa nejdem nikam još..

Dobili smo slastičarnicu na jugu (konačno), kuglica sladoleda kunu. Mljac. I luxu se sviđa. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 222369

kunu kod nas je tri, četiri What a Face i nije mi blizu clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:39

mi ćemo te izlječiti 32

biće mi drago cool

kod mene kugla 5 kunića
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:40

Pa nejdem nikam još..

I kod nas je po tri...samo ovi imaju po kunu, tralalaa... rendeer
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:40

mi ćemo te izlječiti 32

biće mi drago cool

kod mene kugla 5 kunića

idemo svi...kod Aje na sladoled bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:41

daj desatak komada
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:41

Pa nejdem nikam još..

I kod nas je po tri...samo ovi imaju po kunu, tralalaa... rendeer

to da vas privuku...čekaj malo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:42

Citat :

ko vozi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:43

Ne, nije tak. Taj je prije imal slastičarnicu na željezničkoj i već godinama jedini ima kuglicu po kunu. Sad se preselio u naš kvart, meni 5 min pješice. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:43

Citat :
to da vas privuku...čekaj malo Smile

čime vuku imaju lanaz il morti traktorom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:44

daj desatak komada

daj malo skromnosti...misli malo na svoj želudac, a i na onaj vidljiviji dio...mislim na trbuščić Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:44

Citat :
Taj je prije imal slastičarnicu na željezničkoj

morti znam
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:45

Citat :

ko vozi

Ja sebe...ne volim da me vozaju Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:45

daj desatak komada

daj malo skromnosti...misli malo na svoj želudac, a i na onaj vidljiviji dio...mislim na trbuščić Laughing

ma vidi, kak znaš
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Citat :
Taj je prije imal slastičarnicu na željezničkoj

morti znam

Daa?? Zove se eštref.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:46

šalim se aja,
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:47

šalim se aja,

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 U075 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 U075 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 U075 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 EmptySub 19 Apr 2008, 22:47

daj desatak komada

ma vidi, kak znaš

da toliko kugli moram pojesti morala bi par dana ostati kod Aje Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 17 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 17 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: