| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
dipl.seljak Učesnik diskusija
Broj poruka : 331 Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:20 | |
| Pogledajte samo Hanku, ščepala onaj mikrofon sa obe ruke kao da je......, a glava mu crvena... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:22 | |
| ima malo pre velika usta.a nema baš ni neke pjesme.dvije ,tri. ma brena je zakon.imaš seljak nešto i protiv nje? |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:25 | |
| - paloma 051 ::
- dipl.seljak ::
- Ne brate, a i Hanka me nervira sa onim njenim čarapastim ustima.
Kada god zine, pomislim da će joj se prevrnuti glava unazad.
kažeš ne gledaš a znaš da je hanka Pa evo sad sam uključio uređaj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:27 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:28 | |
| Pa evo sad sam uključio uređaj.[/quote]
rekao si da ne gledaš naš satelit jer mi sve naplačujem.ili ne gledaš samo kada je ratna tematika na tv-u? |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:28 | |
- ima malo pre velika usta.a nema baš ni neke pjesme.dvije ,tri.
ma brena je zakon.imaš seljak nešto i protiv nje? Brena je carica. Jedino što je ja baš nešto i ne gotivim. Ja sam ti matori roker paloma. | |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:30 | |
- Pa evo sad sam uključio uređaj.
rekao si da ne gledaš naš satelit jer mi sve naplačujem.ili ne gledaš samo kada je ratna tematika na tv-u?[/quote] Rekao sam da ne gledam HRT jer se za njega plaća. Z1 je džaba. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:35 | |
| Da li vi gledate taj kanal DM SAT? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:36 | |
| - dipl.seljak ::
- Da li vi gledate taj kanal DM SAT?
ja više ništa ne mogu lovit od bivše juge osim dva programa slovenije i jedan crne gore.i tamo stalno pjeva neka žena sa turbanom na glavi u nekakvoj užasno uštogljenoj atmosferi |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:39 | |
- dipl.seljak ::
- Da li vi gledate taj kanal DM SAT?
ja više ništa ne mogu lovit od bivše juge osim dva programa slovenije i jedan crne gore.i tamo stalno pjeva neka žena sa turbanom na glavi u nekakvoj užasno uštogljenoj atmosferi Ti to preko satelita? | |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:41 | |
| Gde si nestao sjekač, daj uključi se. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:41 | |
| Ti to preko satelita?[/quote]
da. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:42 | |
- Gde si nestao sjekač, daj uključi se.
otišao je a nije ni bok rekao.tako on skoro uvjek. |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:46 | |
| Na Hot Birdu imaš gomilu slobodnih kanala iz Ex Yuge.
DM SAT Balakanika Rep.Srpska BN OBN Duga i još jedno 4 do 5 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:47 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:49 | |
- Na Hot Birdu imaš gomilu slobodnih kanala iz Ex Yuge.
DM SAT Balakanika Rep.Srpska BN OBN Duga i još jedno 4 do 5 mi gledamo preko hotbirda i to ne lovimo.jesmo nekada braću karić,beograd ,makedoniju.to je sada kodirano. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:50 | |
| nemam satelita samo zemaljske stanice, e zajebo sam se imam al sve nešt srano ništ ne razmem jedino euro sport a ove zemaljske jedno dvanaestak programa |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:52 | |
| Sjekač šta ima za ručak...jel opet pile sa mlincima?
@paloma Svi ovi kanali NISU kodirani. Ja ih gledam kao slobodne i Makedoniju,,,, | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:54 | |
- Sjekač šta ima za ručak...jel opet pile sa mlincima?
@paloma Svi ovi kanali NISU kodirani. Ja ih gledam kao slobodne i Makedoniju,,,, pasulj sas suva rebarca |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 15:55 | |
- Sjekač šta ima za ručak...jel opet pile sa mlincima?
@paloma Svi ovi kanali NISU kodirani. Ja ih gledam kao slobodne i Makedoniju,,,, valda imaš takvu antenu. a da mi jednom pošalješ njihove frekvencije? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 16:03 | |
| pasulj sas suva rebarca [/quote] čorbast pasulj volem sa rebarca suva.sjekač ga kuva da te bog sačuva. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 16:08 | |
- pasulj sas suva rebarca
čorbast pasulj volem sa rebarca suva.sjekač ga kuva da te bog sačuva.[/quote] e sad, a zadnji put je bio dobar daj pohvali malo odoh jesti |
|
| |
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 10 Maj 2008, 16:14 | |
| Odoh i ja. Baš sam gladan. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |