| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:04 | |
| - susjeda ::
- ne mogu tamo poslati poruku
Skužila sam...tam ništ ne dela kak treba...a i stvarno bi mogli promijeniti dizajn, užasno je ružan. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:07 | |
| Ma samo još oni imaju tak ružan izgled foruma...a vidla sam ih stvaaarno puno. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:09 | |
| - aja ::
- Ma samo još oni imaju tak ružan izgled foruma...a vidla sam ih stvaaarno puno.
Onaj prvi im je bio najbolji...ako se sjećaš ima tome i 8 godina i više ... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:13 | |
| možda i nisi...bez prijava bilo...ludilo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:15 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:21 | |
| Uopće se ne sjećam kak sam nabasala na forum...ustvari, znam. Bila sam nekoliko puta na chatu, pa kad nije radilo, išla sam pogledati na forum da li i drugima ne radi....bil je podforum "o chatu"...ostalo je povijest... Kad se samo sjetim kak se marijan 44 svađal s onom svojom...mislim da se zvala crnobijela... Su ti ljudi još aktivni? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:25 | |
| mislim da jesu... ja na chat nisam išla...ponekad al na privatni sa ljudima sa foruma. Taj forum O chatu je na kraju ispao chat. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:26 | |
- mislim da jesu... ja na chat nisam išla...ponekad al na privatni sa ljudima sa foruma. Taj forum O chatu je na kraju ispao chat.
Pa je...tam su se najviše svađali...uf, čega je sve bilo.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:28 | |
| nisam pratila...čitala na forumu o njima i to malo... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:30 | |
- nisam pratila...čitala na forumu o njima i to malo...
Pa i ja na forumu...svađali su se na pasja kola i to zbog chata...baš je bilo zabavno. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:33 | |
| mi smo uvijek samo chatali...na ljubavi, pa na savjetima...ma svuda dok nam nisu otvorili Prijatelje i to je bio jedini forum koji je bio otvoren u ono vrijeme na zahtjev forumaša. Sada moram na spavanje...noć |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:34 | |
| Noć |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 00:35 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 19:03 | |
| dobar dan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:06 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:06 | |
| Večer |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:07 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:08 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:10 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:11 | |
| Ma glavno da je našel...a i gosti su već doma. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 23 Apr 2008, 21:12 | |
| jel se lakše diše ? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|