Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:04

susjeda ::
ne mogu tamo poslati poruku Question

Skužila sam...tam ništ ne dela kak treba...a i stvarno bi mogli promijeniti dizajn, užasno je ružan. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:06

aja ::
ne mogu tamo poslati poruku Question

Skužila sam...tam ništ ne dela kak treba...a i stvarno bi mogli promijeniti dizajn, užasno je ružan. Sad

ne razmišljam o tome Crying or Very sad fale smajlići to stoji...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:07

Ma samo još oni imaju tak ružan izgled foruma...a vidla sam ih stvaaarno puno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:09

Onaj prvi im je bio najbolji...ako se sjećaš Crying or Very sad ima tome i 8 godina i više ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:11

Onaj prvi im je bio najbolji...ako se sjećaš Crying or Very sad ima tome i 8 godina i više ...

Ne...ne znam jesam li uopće onda bila na netu... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:13

možda i nisi...bez prijava bilo...ludilo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:15

Mogu si mislit...kad smo dobili net, ja sam pročitala novine i to je bilo to...a vidi me sad... Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 C070 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 C070 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:18

Mogu si mislit...kad smo dobili net, ja sam pročitala novine i to je bilo to...a vidi me sad... Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 C070 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 C070 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 C070

ja sam jako brzo otkrila forum...sa smješkom ga se sjećam...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:21

Uopće se ne sjećam kak sam nabasala na forum...ustvari, znam. Bila sam nekoliko puta na chatu, pa kad nije radilo, išla sam pogledati na forum da li i drugima ne radi....bil je podforum "o chatu"...ostalo je povijest... Smile

Kad se samo sjetim kak se marijan 44 svađal s onom svojom...mislim da se zvala crnobijela... Laughing

Su ti ljudi još aktivni? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:25

mislim da jesu... ja na chat nisam išla...ponekad al na privatni sa ljudima sa foruma. Taj forum O chatu je na kraju ispao chat.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:26

mislim da jesu... ja na chat nisam išla...ponekad al na privatni sa ljudima sa foruma. Taj forum O chatu je na kraju ispao chat.

Pa je...tam su se najviše svađali...uf, čega je sve bilo.. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:28

nisam pratila...čitala na forumu o njima i to malo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:30

nisam pratila...čitala na forumu o njima i to malo...

Pa i ja na forumu...svađali su se na pasja kola i to zbog chata...baš je bilo zabavno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:33

mi smo uvijek samo chatali...na ljubavi, pa na savjetima...ma svuda dok nam nisu otvorili Prijatelje i to je bio jedini forum koji je bio otvoren u ono vrijeme na zahtjev forumaša. Sada moram na spavanje...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyUto 22 Apr 2008, 23:34

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 00:35

btw mnogo volim d a čitam vaše razgovore cool cool cool
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 19:03

dobar dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:06

Isidora ::

moramo pripaziti što pričamo queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:06

Večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:07

Twisted Evil večer...mislila na tebe Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:07

Isidora ::

moramo pripaziti što pričamo queen

Posebno neki od nas... Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:08

Lijepo od tebe Smile

Gazda je na putu doma...naravno da je zalutal u osijeku. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:10

Lijepo od tebe Smile

Gazda je na putu doma...naravno da je zalutal u osijeku. Laughing

nisam iznenađena...i ja se ne snalazim u nepoznatom...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:11

Ma glavno da je našel...a i gosti su već doma. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySre 23 Apr 2008, 21:12

jel se lakše diše ? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 25 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: