| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:28 | |
| - susjeda ::
- Večer!
Aja imaš pp... Vidla Večer |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:49 | |
| evo me...ispod tuša...na pp bi mogla nastaviti, ali nemam snage . |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:51 | |
- evo me...ispod tuša...na pp bi mogla nastaviti, ali nemam snage .
Nema problema....nastavit ćemo kad bude bolje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:52 | |
| pogodila si me danas u sridu ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:53 | |
- pogodila si me danas u sridu ...
Nisam namjerno... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:54 | |
| Znam...al sad mi je grozno. Ispričavam se još jednom i idem se ja negdje |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 21:57 | |
| nije da nema, ima...al tako je. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:00 | |
- nije da nema, ima...al tako je.
Da ti bar mogu kak pomoći... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:03 | |
| neću više sam rekla i u prvoj poruci... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:05 | |
- neću više sam rekla i u prvoj poruci...
Ajmo veselije...papam, a čak si nisam sama napravila večeru. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:07 | |
| Popravljaju se ja sam preskočila večeru i pijem kavu. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:11 | |
| ja nisam nikad jela pečene hrenovke |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:13 | |
- ja nisam nikad jela pečene hrenovke
Stvarno?? Jura neće kuhane... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:15 | |
| stvarno...moji uopće neće hrenovke. Nekad su jeli. Sada sin nešto zna skuhati(naučila ga bivša cura) i svašta nešto stavi unutra, pa tako i sjeckane hrenovke...bljak |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:17 | |
| Pa ne jedemo ih ni mi često...nitko nije pretjerano lud za njima. Al dobro dođe za promjenu. JA bi sad nekaj slaaatkoga. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:19 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:21 | |
- jesi vidjela pp ?
Jesam...jest da kasno palim, ali palim. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:24 | |
| i ja više ne dobijem obavijest da imam pp...ne znam zašto |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 22:33 | |
| nije ti podešeno, a ja mislim da mi sada ne stiže zbog blokiranja pop up prozora ili što već |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 22 Apr 2008, 23:00 | |
| ne mogu tamo poslati poruku |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|