| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 22:49 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 22:52 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 22:54 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 22:56 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 22:57 | |
| Je, moš mislit...nemam ti ja sreće s tim... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 22:57 | |
| nikad se ne zna samo igraj. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:00 | |
| otkad sam dobila što sam dobila moji šute i ne komentiraju |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:03 | |
| poslat ću ti na pp konkurenciju isto ima sreće |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:03 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:07 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:14 | |
| KOd nas jedino Gazda i jura dobiju koju sitnicu...iva i ja nikaaaad |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:23 | |
| Pa i igramo na njih...meni Gazda čak niti neda strugati expresicu jer donosim nesreću... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:26 | |
| - aja ::
- Pa i igramo na njih...meni Gazda čak niti neda strugati expresicu jer donosim nesreću...
ja znam i to odigrati kad u pošti plaćam račune...jednom sam dobila 45 kuna...nedovoljno i za najmanji račun . |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:34 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:38 | |
| I četiri su nekaj...meni obično piše...nažalost, ništa. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:46 | |
| a baš je talent dobiti kapu na nagradnoj igri |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:50 | |
| - susjeda ::
- a baš je talent dobiti kapu na nagradnoj igri
Pa je...ajde, talentirana sam za kuhanje i za kolače...a i heklanje mi ide. Znaš kave sam kremšnite ispekla za Uskrs, balavci ih još ne mogu zaboravit...a izgledale su kao iz slastičarnice.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:53 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|