Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:13

Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:13

susjeda ::
jel se lakše diše ? Smile

Je...mislim da je baki najlakše. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:14

vjerujem...jesu je i olakšali Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:16

vjerujem...jesu je i olakšali Crying or Very sad

Ne znam. Ne govori o tome...svi šute ko zaliveni. Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:19

jel padalo kod vas danas ? kod nas prošlo beu kiše Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:23

d. veče
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:23

dobro veče Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

večer Lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:25

gradski-seljak ::
dobro veče Twisted Evil

tebe sam već pozdravila Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:29

jel padalo kod vas danas ? kod nas prošlo beu kiše Evil or Very Mad

DAnas začudo nije padalo...morala sam luxa izvesti van. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:29

Večer dečki Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:31

danas sam napokon završila bašću...stavili papriku, paradajz, mahune i krastavce. tek smo jučer prehondali taj dio bašće .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:32

aja ovo je za Juru

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 2e3cee3a6e1841b328e42893c67950a4_large
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:33

danas sam napokon završila bašću...stavili papriku, paradajz, mahune i krastavce. tek smo jučer prehondali taj dio bašće .

jes to metnula kiselit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:34

Fala gradski....i sretan ti imendan Idea Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:34

jes to metnula kiselit

nisam...ima vlage dosta...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:35

oooooo...imendan Crying or Very sad Sretan imendan 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:38

hvala cure Idea 51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:42

jel se slavilo ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:43

Čekam Gazdu i nervozna sam.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:45

sad će on...ne brini Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:45

jel se slavilo ?

znači pp gotovo

a kaj bi se slavilo, isto kak svaki dan
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:46

Ali kad brinem Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:47

jel se slavilo ?

znači pp gotovo

a kaj bi se slavilo, isto kak svaki dan

što pp ? ako misliš na mene i Aju nismo si nijednu poruku poslale.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 EmptySre 23 Apr 2008, 21:49

aja ::

Ali kad brinem Rolling Eyes Rolling Eyes

znam i ja sam takva Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 26 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: