| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:17 | |
| [quote="aja"] - susjeda ::
- opravdano...samo što sam se uspavala
A baš me zadavila telefonom....sad davi Gazdu [/quote tko bi to mogao biti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:19 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:23 | |
| Istina... Ja ću popizdit. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:29 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:30 | |
| i ovdje nisu išli u školu...a izgleda da su i uspjeli odgoditi maturu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:34 | |
| - susjeda ::
- i ovdje nisu išli u školu...a izgleda da su i uspjeli odgoditi maturu.
Pa ti balavci su nevjerojatni...oraganizirali su se u dan i pol i to prek neta...kompletna gimnazija je otišla na trg pa pred županiju...rekao im je župan da će im biti opravdano i da mogu doma... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:35 | |
| kad njima odgovara sve mogu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:36 | |
| - susjeda ::
- kad njima odgovara sve mogu...
Istina....jura je popodne za kaznu kosil.. Zezam se naravno, svejdno je trebalo pokosit. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:38 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:40 | |
| lako tako...naša nema više ni original točkove |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:46 | |
| Pa ova naša nije baš nova...ima kojih 6-7 godina... Mi kosili, svi vani s cuckom, a susjed lijepo sjeo na onaj traktorčić i voza se po svojem dvorištu i kosi usput... a jura ljubomoooraaan... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:50 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:50 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:53 | |
| meni se pokidala ona mala na silk s tim sam si uređivala oko staza i cvijeća. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:56 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:57 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 22:58 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 28 Apr 2008, 23:01 | |
| Izađi van i šišni im prvi ukrasni grm...ili nađi čupavog trgovca.. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|