Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:06

Luda ko šlapa...a si vidla lisicu? Nadmašila je samu sebe queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:07

evo je opet Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:09

Ne znam kaj joj ta maska predstavlja...valjda ne zna više kaj bi izmislila Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:10

aja ::
Ne znam kaj joj ta maska predstavlja...valjda ne zna više kaj bi izmislila Crying or Very sad

možda joj je bilo lakše staviti masku nego našminkati se...inače jednom je izjavila da kad izlazi navečer počinje se spremati ujutro Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:12

susjeda ::

možda joj je bilo lakše staviti masku nego našminkati se...inače jednom je izjavila da kad izlazi navečer počinje se spremati ujutro Evil or Very Mad

Mogla bi i ja tak...da mi se ne vide podočnjaci Laughing

Se vratilo ono dvoje?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:14

Mogla bi i ja tak...da mi se ne vide podočnjaci Laughing

Se vratilo ono dvoje?

o da...našao ju je...spava mu naa krilu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:17

Kod mene samo iva i lux spavaju...jura je prespaval skoro cijeli dan, i nije mu se dalo van... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:20

Kod mene samo iva i lux spavaju...jura je prespaval skoro cijeli dan, i nije mu se dalo van... Wink

kćerka je vani, a sin kući... ključ kćerka ima jer da i ciglu baci na prozor ovaj se nebi probudio Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:22

kćerka je vani, a sin kući... ključ kćerka ima jer da i ciglu baci na prozor ovaj se nebi probudio Very Happy

Tak sam ja juru čekala budna do tri, zaspala na trosjedu a Gazda mu je otvoril jer ja nisam čula ništ. Arrow

A imal je ključ, ali smo zaboravili uzeti ovaj iz brave. Ustvari, Gazda je zaboravil, on je zadnji bil vani s cuckom. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:25

Tak sam ja juru čekala budna do tri, zaspala na trosjedu a Gazda mu je otvoril jer ja nisam čula ništ. Arrow

A imal je ključ, ali smo zaboravili uzeti ovaj iz brave. Ustvari, Gazda je zaboravil, on je zadnji bil vani s cuckom. Wink

ja odem spavati i onda se sjetim da je ključ možda u bravi ...razbudim se samo ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:28

Opet mi šteka mozilla Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:29

Opet mi šteka mozilla Rolling Eyes

dok još radi da te pozdravim...odo ja u krpe...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptySub 09 Maj 2009, 23:31

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:22

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:32

večer Twisted Evil kako ruka ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:37

A dobro...rana se slijepila, samo ju ne namačem...kaj je vrlo teško What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:38

bokk
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:39

cure, kakvo spavanje se spominje...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:39

stavi rukavicu ako nešto moraš prati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

ojeP ::
bokk

Pa gdje si ti ovih dana?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:40

šta sonima koji nisu gotovo niš spavali...a još se ne daju...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:40

cure, kakvo spavanje se spominje...

večer ojeP Twisted Evil čitaš od sinoć Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

stavi rukavicu ako nešto moraš prati...

Pa i stavim...i još gumicu za kosu oko ruke Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:41

šta sonima koji nisu gotovo niš spavali...a još se ne daju...

kako samo izdržiš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 EmptyNed 10 Maj 2009, 21:41

[quote="aja"]
bokk

Pa gdje si ti ovih dana?? Crying or Very sad[/quote
radio i švrljao okolo, pa onda pričesti i krizme i tak po onoj narodnoj, više niti mi se jede, niti mi se spava, sve mi se poremetilo...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 13 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: