| Nova | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Susjeda Slučajni prolaznik
Broj poruka : 18 Datum upisa : 01.01.2010
| Naslov: Nova Pet 01 Jan 2010, 19:42 | |
| nam je stigla ...Sretnu i uspješnu Novu godinu Vam želim. Neka bude ispunjena zdravljem , srećom i ljubavi | |
|
| |
paloma 051 Slučajni prolaznik
Broj poruka : 22 Datum upisa : 15.10.2009
| Naslov: Re: Nova Uto 05 Jan 2010, 03:43 | |
| zaboravila si na pare | |
|
| |
gradski-seljak Član u razvoju
Broj poruka : 74 Datum upisa : 14.10.2009
| |
| |
| Naslov: Re: Nova Sre 06 Jan 2010, 01:27 | |
| ja se više volim zasladiti nekom životinjom. recimo...kunom | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Sre 06 Jan 2010, 13:43 | |
| | |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Nova Čet 07 Jan 2010, 17:46 | |
| hmmmmmmmmmm ja bih ipak u Evropu evro je evro jebes i lipu i kunu i dinar | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Čet 07 Jan 2010, 20:44 | |
| ti to ko da bi prije mene?????????? (ako te oko progura morti i stigneš ) | |
|
| |
oko Administrator
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Nova Čet 07 Jan 2010, 22:57 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Pet 08 Jan 2010, 16:05 | |
| - oko ::
- gradski-seljak ::
- ti to ko da bi prije mene??????????
(ako te oko progura morti i stigneš )
Ako si ponovo došao na ovaj forum /pročitaj šta je Bony napisala !) kako bi bilo da prestaneš da provociraš .... u svakom slučaju na tvoju štetu ?! Jel' ti to treba ? Ako hoćeš shvati ... ako ne ..... mani se više te infantilnosti !Epilog znaš
ma vidi molim te, jel ja to nekog uvrijedio??????? gdje ti vidiš da ja ispoljavam neku karakteristiku dječjeg mišljenja ili slično!!!!!????? Pürilität, puerility po nekim svojim pisanjima možeš sebi pripisati a što se tiče šale i zafrkancije .............. čini mise da si od toga operirana, i nemoj prijetiti, bolje poduzmi nešto kao admin da se podigne rejtigg ovom forumu, da što više ljudi dođe, da se družimo, da raspravljamo i td pozdrav | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Nova Pet 08 Jan 2010, 19:45 | |
| - gradski-seljak ::
- oko ::
- gradski-seljak ::
- ti to ko da bi prije mene??????????
(ako te oko progura morti i stigneš )
Ako si ponovo došao na ovaj forum /pročitaj šta je Bony napisala !) kako bi bilo da prestaneš da provociraš .... u svakom slučaju na tvoju štetu ?! Jel' ti to treba ? Ako hoćeš shvati ... ako ne ..... mani se više te infantilnosti !Epilog znaš
ma vidi molim te, jel ja to nekog uvrijedio???????
gdje ti vidiš da ja ispoljavam neku karakteristiku dječjeg mišljenja ili slično!!!!!?????
Pürilität, puerility po nekim svojim pisanjima možeš sebi pripisati
a što se tiče šale i zafrkancije .............. čini mise da si od toga operirana, i nemoj prijetiti, bolje poduzmi nešto kao admin da se podigne rejtigg ovom forumu, da što više ljudi dođe, da se družimo, da raspravljamo i td
pozdrav Hajde, još jednom ...i...polako pročitaj moje napisano pa , podvuci taj pasus ili reč u mom citatu , gde navedoh reč : „ vređanje ili uvreda ?! “ Ili da si ti to (u) činio ??????? I onda (me) pitaš : „ Gde ispoljavaš karekateristiku „.....itd. itd.valjda se sećaš svojih reči ?!?! Ali da ne širimo nepotrebno na dalje temu ... opet ponavljam – ljudski ... pročitaj(te) na linku > o forumu < vrlo pametan citat vaše Bony ili... ako već pošto-poto želite da s(i)te tu (?) NEMAM zaista ništa protiv , ukoliko se na forumu civilizovano ponašate !!! I ne da ja ne razumem zezanje nego , izgleda da ste vi od toga operisani ?!A ja šalu i te kako dobro razumem ...i mada te ne obavezujem , prelistaj malo tvoje i moje poruke s' početka.... Zarad toga , da ti/vi imate problem da Lauda više nije tu i da ja ne dozvoljavam više onakv forum, koji vam je on dopustio a na koji ste vi , očigledno navikli , ali vam nije smetalo da ga (isto ste se zezali ili kako ?) ... > razvlačite < na forumu licitirajući razloge njegove odsutnosti...šta više da li je i u kom' zatvoru te i bandoglavo stremite da na pogrešan način ovde isterate nešto - što je više nemoguće ... > Ti < meni pripisuješ puerility- zam !Smešno ...međutim , to je zaista samo tvoj/vaš problem !I tako će ostati. Da vidimo i ....gde sam ja to pretila ? I kome ? Evidentno napisah jedino, šta bi bile naredne ali logične konsekvence ...kao i do sada ... ukoliko bi se > opet < nastavio vaš fazon diskutovanja na vređajućoj nacionalističkoj osnovi, provokacijama ili gde sam vam u pomanjkanju drugih ...ja tema !U tom slučaju ste , bez razlike .... svi na pogrešnom mestu !!.... A šta ću i da li ću ja na ovom forumu kao admin nešto preduzimati ili ne .... hvala ti na svim savetima i predlozima !,,...ali i to će ostati isključivo moja stvar i odluka a o čemu , ti ne trebaš da vodiš računa. Tebi i ostalima, po navedenim kondicijama želim ugodno piskaranje na forumu ....i drugo ništa ! I tebi velikiiiiiiii pozdrav | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Nova Pet 08 Jan 2010, 21:03 | |
| Oko u dvije tri rečenice sve si mogla reči, nebi na sve odgovarao,al što se tiče pretnje, "epilog znaš" znakovito?????? ovaj forum od kad si ti tu "stao", toliko o "civilizovanom" ponašanju, sve si rastjerala, pa čak i svoje sunarodnjake, sa kojima mi je bilo drago raspravljati a što se tiče Laude, nisi njegov advokat razlog njegovog ne pojavljivanja samo on zna (donekle i ja nešto znam), aal to nije za raspravu ovdje i nakraju moj savjet: polako pročitaj šta si napisala u prethodnom postu, pa analiziraj rečenicu po rečenicu | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Pet 08 Jan 2010, 21:04 | |
| | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Nova Pet 08 Jan 2010, 21:38 | |
| [quote="gradski-seljak"]Oko u dvije tri rečenice sve si mogla reči, nebi na sve odgovarao,al što se tiče pretnje, "epilog znaš" znakovito?????? ovaj forum od kad si ti tu "stao", toliko o "civilizovanom" ponašanju, sve si rastjerala, pa čak i svoje sunarodnjake, sa kojima mi je bilo drago raspravljati a što se tiče Laude, nisi njegov advokat razlog njegovog ne pojavljivanja samo on zna (donekle i ja nešto znam), aal to nije za raspravu ovdje i nakraju moj savjet: polako pročitaj šta si napisala u prethodnom postu, pa analiziraj rečenicu po rečenicu[/quote
Tebi očigledno ni tri lista Din- A4 pisanja nije dovoljan da shvatiš , ono što ti se piše i objašnjava ali .... !Uostalom, tvoje ,, mišnjenje ,, ko je koga sa ovog foruma rasterao nije uopšte bitno a ako ti se bilo šta ovde ne sviđa .... tvoja odluka ! Sve ostalo će , bez nastavka diskusije , ostati isto ... kao i do sada !!!! Definitivno nisam Laudin advokat a ni ti moj ,, savetnik ,,...!!!!Zato.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Pet 08 Jan 2010, 23:58 | |
| Vidim da ne mogu ovdje sa Palomom razmijeniti niti jedan prijateljski odgovor moram preko pp. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Sub 09 Jan 2010, 01:46 | |
| eto jesmo.baš smo se ljepo napričale | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Nova Sre 02 Jun 2010, 22:20 | |
| | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Nova Ned 18 Jul 2010, 18:38 | |
| | |
|
| |
ravnogorac Član u razvoju
Broj poruka : 233 Datum upisa : 01.05.2008
| Naslov: Re: Nova Uto 22 Mar 2011, 17:15 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Ned 27 Mar 2011, 11:53 | |
| dobar dan, a imanas nešto ovdje ima | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Pon 28 Mar 2011, 00:54 | |
| toliko da vas ne mogu prebrojat prolazila sam ti prije tri dana iznad sela gladao si "nekoć braća" ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Pon 28 Mar 2011, 17:36 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova Pon 28 Mar 2011, 17:37 | |
| - ravnogorac ::
- Sta hmmm?
u miljama razgovara | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Nova Sre 13 Apr 2011, 12:47 | |
| - ravnogorac ::
- Sta hmmm?
Ti, ravnogorac, da prestaneš više da razgovaraš u miljama ! Vidiš da si time odmah iznervirao gradskog | |
|
| |
oko Administrator
| Naslov: Re: Nova Sre 13 Apr 2011, 12:53 | |
| - gradski-seljak ::
- dobar dan,
a imanas nešto ovdje ima Otkud ti ovde ,, ljutko ,, ? ? ? Ali kad' si ti tu ...kao da ih je deset odjednom | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova | |
| |
|
| |
| Nova | |
|