|
| Nova, najnovija... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
oko Administrator
Broj poruka : 200 Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 00:53 | |
| - paloma051 ::
- dobro večer aja,susjeda,sjekač I NIKOME VIŠE
nisam baš od volje za kuckanje
meni kad netko stane na žulj opraštam ili odmah ili ne opraštam nikako Duboko se zahvali ono(j)m , ko ti je skrenuo pažnju da više ne komentarišeš u tvom ,, prepoznatljivom , alapačarskom stilu ,, jer, ... lepo je bilo svo vreme , što te tako dugo nije bilo i niti tvojih , glupih komentara .... koji zaista nikome ne trebaju ... a niti će i u buduće !!!!! Zato , >>> Jezik u hladovinu <<< ili ..... ostani tamo gde si i do sada bila jer , ovde više NEMA NIKOG , ko će TEBE po drugi put moći .... da ,, spase ,, ..... !!!! | |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 01:07 | |
| - sjekač ::
oko, nemoj matorog da ljutiš, zmenom buš imala posla ???????????????? ... oštrač , pretišli ili obećavaš ... ????????????????? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 12:14 | |
| ... a da se preselite negdje dalje Svi su dobro došli i ovdje , ali ne sa ovakvim zlim jezicima. Jedva ste dočekali da zbog nečega možete ispružiti jezike. Danima smo ja i Aja same i gle odjednom imate potrebu i prijaviti se. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 12:18 | |
| - oko ::
- susjeda ::
- Oko, zahvaljujem se na odgovoru. Nije baš da sam zadovoljna s njim , al tako je kako je. Nadam se da bar i Lauda ponekad se sjeti nas.
Nema na čemu susjedo , molim i drugi put !
Žao mi je , ako ti moj odgovor nije u potpunosti ispunio očekivanja ali ... ni ja ne mogu da menjam događaje ! Kao i sve u životu , često puta se ni ne može birati redosled istih ! Iako Lauda već odavno nije na forumu , neverujem ... da vas je zbog toga i zaboravio .... a po najmanje , da se moraš plašiti kako ćeš morati ,, put pod noge ,, ?! To uglavnom očekuje one ... koji su se potrudili za to ...
Ne plašim se ja , a i put pod noge se odnosio na sve neprijavljene koji samo virkaju i čekaju kakvu priliku za posvađati se. |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 16:53 | |
| - susjeda ::
- ... a da se preselite negdje dalje Svi su dobro došli i ovdje , ali ne sa ovakvim zlim jezicima. Jedva ste dočekali da zbog nečega možete ispružiti jezike. Danima smo ja i Aja same i gle odjednom imate potrebu i prijaviti se.
HVALIM TE BOŽE ! ... ima još normalnih i sa intelektom !!!! Upravo tako , susjedo ... svi su dobrodošli !!! ... UVEK ... !!!.... ukoliko nemaju neku spirohetu u glavi pa , ni sebi nisu za pomoći !!! Koliko vidim , svo ovo vreme , koliko ti i aja pišete ovde NIKADA NISTE IMALE bilo kakve probleme ... ili ???? I tako će i ostati ... A tako je juče lepo Aja pitala ; " Da li je on naš " ???? Izgleda da nije vaš ! No , pošto nije ni ,, moj ,, .... ni netreba biti ovde .... kao ni ona uspaljuša prijatno popodne !
Poslednji izmenio oko dana Uto 26 Maj 2009, 16:55, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 16:54 | |
| auuuu...ovdje ima baniranih...ja da sam među njima sad bi tek stvarala mala čudesa |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 16:57 | |
| - oko ::
- ... a da se preselite negdje dalje Svi su dobro došli i ovdje , ali ne sa ovakvim zlim jezicima. Jedva ste dočekali da zbog nečega možete ispružiti jezike. Danima smo ja i Aja same i gle odjednom imate potrebu i prijaviti se.
HVALIM TE BOŽE ! ... ima još normalnih i sa intelektom !!!!
Upravo tako , susjedo ... svi su dobrodošli !!! ... UVEK ... !!!.... ukoliko nemaju neku spirohetu u glavi pa , ni sebi nisu za pomoći !!! Koliko vidim , svo ovo vreme , koliko ti i aja pišete ovde NIKADA NISTE IMALE bilo kakve probleme ... ili ???? I tako će i ostati ...
A tako je juče lepo Aja pitala ; " Da li je on naš " ???? Izgleda da nije vaš ! No , pošto nije ni ,, moj ,, .... ni netreba biti ovde .... kao ni ona uspaljuša
prijatno popodne !
vidi koje li slučajnosti...mislila sam da nisi više ovdje ... zašto im se svetiš na takav način ? Na ostalim forumima prvo idu opomene, a ne ban. |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 16:57 | |
- auuuu...ovdje ima baniranih...ja da sam među njima sad bi tek stvarala mala čudesa
Pa, kako želiš ?! Čudesa se uvek mogu dogoditi zavisi samo koliko to nekom treba | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 17:00 | |
| |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 17:01 | |
- oko ::
HVALIM TE BOŽE ! ... ima još normalnih i sa intelektom !!!!
Upravo tako , susjedo ... svi su dobrodošli !!! ... UVEK ... !!!.... ukoliko nemaju neku spirohetu u glavi pa , ni sebi nisu za pomoći !!! Koliko vidim , svo ovo vreme , koliko ti i aja pišete ovde NIKADA NISTE IMALE bilo kakve probleme ... ili ???? I tako će i ostati ...
A tako je juče lepo Aja pitala ; " Da li je on naš " ???? Izgleda da nije vaš ! No , pošto nije ni ,, moj ,, .... ni netreba biti ovde .... kao ni ona uspaljuša
prijatno popodne !
vidi koje li slučajnosti...mislila sam da nisi više ovdje ... zašto im se svetiš na takav način ? Na ostalim forumima prvo idu opomene, a ne ban. Prvo , zašto ne bih bila ovde ???? ... a drugo , ti za kojima žališ , dovoljno su do sada imali opomena ... i sada je kraj !!!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 17:05 | |
| Ne žalim ja za nikim od baniranih. Skoro da ne znam ni tko su. Žao mi je samo što im ti nedozvoljavaš pristup ovdje. |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 17:12 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 17:17 | |
| |
| | | oko Administrator
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 26 Maj 2009, 17:30 | |
| | |
| | | Gost Gost