Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 16 Maj 2009, 22:42

a nisu, al kad su stigli potrudili su se Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 16 Maj 2009, 22:43

susjeda ::
a nisu, al kad su stigli potrudili su se Razz

I moji se znaju jako truditi Nova, najnovija... - Page 26 222369
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 16 Maj 2009, 22:45

Ja ću se danas potruditi...nisam nikako spavala prošle noći i idem sad probati još ranije leći...noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 16 Maj 2009, 22:46

Ja ću se danas potruditi...nisam nikako spavala prošle noći i idem sad probati još ranije leći...noć! Twisted Evil

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyNed 17 Maj 2009, 21:43

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyNed 17 Maj 2009, 22:27

Evo me, puf, pant Nova, najnovija... - Page 26 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 20:40

Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 21:58

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:00

večer Twisted Evil

Uf konačno...tražim po netu cipele koje sam si kupila....ustvari sandale...ma ni sama ne znam kaj su....s potpisom 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:03

iako se nisam javljala na sms ne znači da nakon poruke nisam bila u mislima s tobom Smile drago mi je ...sad možeš mirnije spavati cool

a sad da vidim sandale Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:07

iako se nisam javljala na sms ne znači da nakon poruke nisam bila u mislima s tobom Smile drago mi je ...sad možeš mirnije spavati cool

a sad da vidim sandale Razz

Nešto ovakvo, samo bez ukrasa....sram me reći kolko su koštale, nema ih na netu jer su prošlogodišnji model.....početna cijena 390kn, a ja sam ih kupila za 74 kn Wink

Ista firma kak na slici.

http://www.6pm.com/product/7325464/color/72
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:08

ništa ne vidim Crying or Very sad i gdje samo to pronađeš clown i ja bi... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:09

elegantne su cool za ples pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:12

ništa ne vidim Crying or Very sad i gdje samo to pronađeš clown i ja bi... Neutral

Kak ne vidiš?? Crying or Very sad

U sv heleni...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:13

aja ::

U sv heleni...

vidim, vidim...i sad si mi sve rekla gdje si ih kupila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:15

Meni je najbitnije da su udobne. I jeftine. Wink

Inače su u toj ari cipele užasno skupe...ali tih par je bilo na akciji...ima 4 cijene naljepljene na kutiji i na kraju 74 kn. Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:18

Inače su u toj ari cipele užasno skupe...ali tih par je bilo na akciji...ima 4 cijene naljepljene na kutiji i na kraju 74 kn. Evil or Very Mad

kako samo imaš nos za pronaći Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:20

U sv heleni...

vidim, vidim...i sad si mi sve rekla gdje si ih kupila Laughing

PA onaj veliki outlet centar u sv heleni (na putu nam je do zg ili doma, kak hoćeš) gdje se markirana roba prodaje po tvorničkim cijenama. Tam sam kupila čizme u peku, snižene s 900 kn na 299....imali su i u peku puno elegantnih cipelica (oko 120 kn), ali kaj mi je bilo dosta široko, nisu imali broj Rolling Eyes
Pa sam rekla Gazdi idemo pogledati tu u aru, a on odmahuje, kaj si ti normalna, pa ne vidiš koje su tu cijene....i stvarno su paprene, kaže trgovka, ovdje vam imamo jaaako snižene, evo ove vam dođu oko 70 kn (morala je izračunati jer je druga cijena bila na kutiji)...i na kraju ispalo 74 kn, a Gazda presretan kakje jeftino prošel. Laughing

I još se mu sviđaju, a to je čuuudo, jer se njemu ne sviđaju ni jedne moje cipele. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:21

kako samo imaš nos za pronaći Crying or Very sad

To mi je i Gazda rekel Laughing Laughing
To sam nasljedila od mame Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:22

kod nas tako šta nema Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:24

kod nas tako šta nema Neutral

Ovo je otvoreno oko nove godine, navodno ima jedan i na drugom kraju zagreba, ali ne znam gdje... Crying or Very sad

Ali i ovdje je pol lokala još prazno, radi peko, ara, getaldus, vartex, adidas, la coste...i još pa njih, ne mogu se sad sjetiti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:26

bolje da i nema kod nas Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:29

A čuj, cijene su za nas obične smrtnike paprene, kaj meni znači ako je nekaj s dvije tisuće kuna sniženo na tisuću...a nekome valjda znači. Glavno da je s potpisom. Question

Al se da naletjeti i na stvarno jeftinu robu. Mi smo tam kupili juri okvire za cvikse s potpisom za 245 kn, a onda stakla platili 500 Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:30

A čuj, cijene su za nas obične smrtnike paprene, kaj meni znači ako je nekaj s dvije tisuće kuna sniženo na tisuću...a nekome valjda znači. Glavno da je s potpisom. Question

Al se da naletjeti i na stvarno jeftinu robu. Mi smo tam kupili juri okvire za cvikse s potpisom za 245 kn, a onda stakla platili 500 Rolling Eyes Rolling Eyes

mene ne zanimaju nikakvi potpisi Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPon 18 Maj 2009, 22:31

mene ne zanimaju nikakvi potpisi Question

Mene još manje Question Question

Znaš kad sam došla na red danas? U pol 2! A bili smo tam u 8 Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 26 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: