Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:32

aja ::
Onda ću probati s tim....ali ne sad, dosta mi je farbanja za jedno vrijeme.. What a Face

i sljedeći put prvo maži izrast, onda ostatak kose da ti bude jednaka boja na vrhu kao i pri tjemenu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:34

susjeda ::
Onda ću probati s tim....ali ne sad, dosta mi je farbanja za jedno vrijeme.. What a Face

i sljedeći put prvo maži izrast, onda ostatak kose da ti bude jednaka boja na vrhu kao i pri tjemenu.

Ma neću se sama farbat... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:36

Ma neću se sama farbat... Question

tko god da te farba...

i ja bi mogla malo obnoviti ovo šarenilo na svojoj glavi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:39

Našla sam još jednu stranicu s šemama pa sad slinim... Arrow

Onaj koji sam ti pokazala sam započela i nije mi se sviđal, al sam zato pri kraju s drugim (ukupno četvrtim?...ne, petim) Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:41

Onaj koji sam ti pokazala sam započela i nije mi se sviđal, al sam zato pri kraju s drugim (ukupno četvrtim?...ne, petim) Wink

farao ti si ko stroj cool mi danas skitali Razz bili u Vinkovcima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:44

Ma prolupala sam... Arrow

Kaj ste kupili? Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:47

Ma prolupala sam... Arrow

Kaj ste kupili? Razz

sladoled su jeli dečki, a ja i kćerka smo cipele gledale ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:51

Samo gledale? Crying or Very sad Crying or Very sad

Meni bi trebale nekakve svečanije za jurinu maturalnu...imala sam jedne, ali ih je lux pojel Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:54

Meni bi trebale nekakve svečanije za jurinu maturalnu...imala sam jedne, ali ih je lux pojel Arrow

pa kako paziš na svoje cipele Laughing dosta mi je svečanih pig kupio mi muž za rođendan...obula ih dva puta i pitala jel dovoljno da ih više ne nosim...žuljaju na sve strane Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:56

pa kako paziš na svoje cipele Laughing dosta mi je svečanih pig kupio mi muž za rođendan...obula ih dva puta i pitala jel dovoljno da ih više ne nosim...žuljaju na sve strane Evil or Very Mad

Ma ne trebaju ni meni u principu..al ne mogu doći na zabavu u niskum (sportskim) cipelama. Arrow

Kaže Gazda da će me vodit u sv helenu kad budem išla na kontrolu...tam su imali hrpu cipela do 100 kn Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 22:59

Ma ne trebaju ni meni u principu..al ne mogu doći na zabavu u niskum (sportskim) cipelama. Arrow

Kaže Gazda da će me vodit u sv helenu kad budem išla na kontrolu...tam su imali hrpu cipela do 100 kn Crying or Very sad

ja sam si kupila jedne Arrow udobne su mi...crne, niske...gledam po njihovu katalogu, ali nema ih u njemu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 23:01

Ali meni trebaju svečane i na maaalu peticu (na visokoj i tak ne znam hodat Arrow )
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 23:02

Ali meni trebaju svečane i na maaalu peticu (na visokoj i tak ne znam hodat Arrow )

Gazda će to riješiti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 23:03

A valjda....ako mi nakon kontrole uopće bude do cipela... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 23:06

A valjda....ako mi nakon kontrole uopće bude do cipela... Question

opet ti @ a možda poželiš i papuče za ljeto uz cipele Smile

ja moram na spavanje...svekrvu vozim vaditi krv prije 7...

noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptySre 06 Maj 2009, 23:07

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:33

Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:41

zašto taj smajlić Crying or Very sad

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:45

večer Twisted Evil
Nisam baš najbolje volje...a možda mi je šećer pal. Moram pojesti nekaj.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:48

večer Twisted Evil
Nisam baš najbolje volje...a možda mi je šećer pal. Moram pojesti nekaj.

što čekaš...jedi nešto Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:52

Evo jedem...sama sam si morala uzeti Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:53

tko te nije slušao @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:56

tko te nije slušao @

Svo troje me ignirora Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 21:57

tko te nije slušao @

sutra ti njih Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:00

tko te nije slušao @

sutra ti njih Smile

Najradije bih @

Danas mi je šegrt hlapić došel doma. Nova, najnovija... - Page 5 Cerek

Moram ga zaslikati da to vidiš
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 5 od 40Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: