Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:03

aja ::
susjeda ::
tko te nije slušao @

Svo troje me ignirora Question

sutra ti njih Smile

Najradije bih @

Danas mi je šegrt hlapić došel doma. Nova, najnovija... - Page 6 Cerek

Moram ga zaslikati da to vidiš

e sad ne mogu pokopčati Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:04

Kod nas je običaj da svaki razred matzranata ima svoje uniforme...oni su izabrali biti šegrt hlapić, a cure su gita. Ima zelene hlače, crvenu majicu, kapu, torbu i čizme (marte)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:07

Kod nas je običaj da svaki razred matzranata ima svoje uniforme...oni su izabrali biti šegrt hlapić, a cure su gita. Ima zelene hlače, crvenu majicu, kapu, torbu i čizme (marte)

mora da su prelijepi pirat hoću vidjeti sliku Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:09

Čekaj malo, tek su dobili uniforme...počinju ih nositi drugi tjedan. Valjda ću ga uspjet ufatiti kaj ga zaslikam Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:12

Čekaj malo, tek su dobili uniforme...počinju ih nositi drugi tjedan. Valjda ću ga uspjet ufatiti kaj ga zaslikam Wink

dobro...strpit će se Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:16

A tko će ih zaustavit sljedeći tjedan... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:18

A tko će ih zaustavit sljedeći tjedan... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

mi smo jučer u Vinkovcima vidjeli gdje se vesele ...svi u istim majicama ... prelaze cestu ko muhe bez glave Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:26

mi smo jučer u Vinkovcima vidjeli gdje se vesele ...svi u istim majicama ... prelaze cestu ko muhe bez glave Evil or Very Mad

I tu će biti tak...park će im biti glavna baza. Ne znam kad je mimohod Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:28

I tu će biti tak...park će im biti glavna baza. Ne znam kad je mimohod Crying or Very sad

kod nas bude kad im je zadnji dan nastave.... prvi sat su još u razredu i onda krene okupljanje i na glavni trg...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:30

Pa tak je nekak i kod nas...

Jura će na večeri pjevati gaudeamus igitur u zboru.. Wink

I boji se da ćemo nas dvoje ubiti nekoga na plesnom podiju Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:32

Pa tak je nekak i kod nas...

Jura će na večeri pjevati gaudeamus igitur u zboru.. Wink

I boji se da ćemo nas dvoje ubiti nekoga na plesnom podiju Laughing Laughing

o čemu on razmišlja Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:33

Pa kad ne zna plesati valcer...a ogroman je i nespretan. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:35

malo ga nauči...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:36

malo ga nauči...

Probala sam Question

Nema mu pomoći. Nova, najnovija... - Page 6 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:39

malo ga nauči...

Probala sam Question

kad je večera ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:40

malo ga nauči...

Probala sam Question

kad je večera ?

Ubij me sad, nemam pojma Arrow 6. 6.? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:42

a polaganje mature krajem šestog ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:43

a polaganje mature krajem šestog ???

Je, tu negdje...tri dana, od 20tog mislim...neznam ni to Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:44

znat ćeš na vrijeme Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:46

Sad sam pitala...ne zna ni jura Rolling Eyes Rolling Eyes

JA ću ga @ @ @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:47

JA ću ga @ @ @

možda još nisu ni rekli točan datum... ne uzbuđuj se Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:48

JA ću ga @ @ @

Rekli su mu...a rekli su i Gazdi na roditeljskom, ali ni jedan si nije zapamtil Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:49

JA ću ga @ @ @

Rekli su mu...a rekli su i Gazdi na roditeljskom, ali ni jedan si nije zapamtil Suspect

opet dižeš frku bez potrebe... bez brige znat će kad bude trebalo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:52

A valjda... Crying or Very sad

Gotova sam s ovim tabletićem....razočarana sam kak je mali ispal. Je lijep, al je maaali. U potrazi sam za novom šemom Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 EmptyČet 07 Maj 2009, 22:53

ja sam svoju otpratila na svaki ispit i dočekala ju...a zadnji dan škole sam ju dočekala ispred i sve slikala...otišla na korzo kad su plesali i sve dok nisu otišli na lijevu obale Drave bila s njima...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 6 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova