| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:55 | |
| e sad koji bi to bio |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:55 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:57 | |
| - gradski-seljak ::
- jedan od čireva
jel se to onda gastal pije |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:58 | |
| ili je to za žgaravicu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:58 | |
| pa i to, al ja peptoran gastal je više za povećanu kiselinu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:59 | |
| - susjeda ::
- ili je to za žgaravicu
sve ti je to isti da nekažem šta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:00 | |
- pa i to, al ja peptoran gastal je više za povećanu kiselinu
bolje da ne znam točno |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:03 | |
| gdje je Aja zaglavila večeras |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:07 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:09 | |
| a morti ga pripušća |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:10 | |
| Što je sa Laudom ? Taj sve više i više radi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:13 | |
| a sve manje je ovdje, ima dosta posla, a i ja bi trebao malo ne malo već puno više da se aktiviram, al i ja sam nekako leteči, pa sa ostalih tema sam skoro i otišo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:15 | |
- a sve manje je ovdje, ima dosta posla, a i ja bi trebao malo ne malo već puno više da se aktiviram, al i ja sam nekako leteči, pa sa ostalih tema sam skoro i otišo
a ne možeš sam sa sobom po ostalim forumima raspravljati... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:16 | |
| da al zato malo ovdje na velikom chatu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:18 | |
| malo chata prije spavanja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:19 | |
| tak nekak gledam utakmicu i malo sa tobom ovdje i bogme rano ću u krpe, sam da aja dođe da ti pravi društvo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:20 | |
| Evo me...gledala sam zvijezde pjevaju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:21 | |
- tak nekak
gledam utakmicu i malo sa tobom ovdje i bogme rano ću u krpe, sam da aja dođe da ti pravi društvo još ni kokoške nisu ošle na spavanje i muž gleda utakmicu al u drugoj sobi...fala ti Bože |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:24 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:25 | |
| ajd dobro, a zašto se sramiš? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:25 | |
| - susjeda ::
- ajd dobro, a zašto se sramiš?
Jer gledam tv. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:27 | |
| - aja ::
- susjeda ::
- ajd dobro, a zašto se sramiš?
Jer gledam tv. pa što je tu loše ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 22:27 | |
| veče aja |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|