Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 15:32

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 20:56

moram početi štrikati jer vas nema Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:12

susjeda ::
moram početi štrikati jer vas nema Question

Nisam stigla prije Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:15

ja još provirujem Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:17

ja još provirujem Twisted Evil

A dobro. Smile

Večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:18

nisi valjda kuhala Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:20

Ma nisam...bili smo na misi za mojeg oca, pa kod majčice...pa kad smo došli doma i kad sam ih sve nahranila i posložila, nafrkala cigarete, skuhala si kavu...evo me sad. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:21

aja ::

Ma nisam...bili smo na misi za mojeg oca, pa kod majčice...pa kad smo došli doma i kad sam ih sve nahranila i posložila, nafrkala cigarete, skuhala si kavu...evo me sad. Smile

meni je danas uginuo papagaj, mamin Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:22

Aaaaaj, od čega? Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:24

Aaaaaj, od čega? Sad

možda i od starosti...15 godina, možda i 16...a prije par mjeseci je imao neki udar od kojeg se nije oporavio.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:28

Aaaaaj, od čega? Sad

možda i od starosti...15 godina, možda i 16...a prije par mjeseci je imao neki udar od kojeg se nije oporavio.

Pa ne žive oni duže?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:29

Aaaaaj, od čega? Sad

Pa ne žive oni duže?? Crying or Very sad

a šta ja znam...naš je od 91-e kod nas...pa jel nije i to dosta ? ne dožive svi onaj maksimum.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:31

A kajaznam...neću uopće razmišljat o tome. Posebno ne otkad imamo luxa. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:33

evo sad sam pogledala...u zatočeništvu žive od 10 do 15 godina...kažu uz pravilnu njegu i duže...e sad Crying or Very sad još će ispasti da se nismo brinuli Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:34

evo sad sam pogledala...u zatočeništvu žive od 10 do 15 godina...kažu uz pravilnu njegu i duže...e sad Crying or Very sad još će ispasti da se nismo brinuli Sad

Ma nije istina...pa i oni mogu obolijevati kak i ljudi. Sad

Ajmo nekaj veselije...imam kavu. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:35

popila sam kavu...a ne smijem tak kasno onda nemirno spavvam Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:37

popila sam kavu...a ne smijem tak kasno onda nemirno spavvam Crying or Very sad

Question Question

Na mene ne utječe...ali sam gladna. A neda mi se maknut. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:38

ak se ustanem sada to će biti da se premjestim u krevet Smile dosta mi je danas hodanja i to po kući ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:40

ak se ustanem sada to će biti da se premjestim u krevet Smile dosta mi je danas hodanja i to po kući ...

Ma tak mi je dobro tu sad...ovi svi mirni, nitko me ne šeta, lux se zabavlja s kosti...ma milina. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:41

Ma tak mi je dobro tu sad...ovi svi mirni, nitko me ne šeta, lux se zabavlja s kosti...ma milina. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 Cerek

ja i muž sami...ostali skitaju...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:43

Moji ne skitaju, iva ima nastavu ujutro, jura kunja u svojoj sobi..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:46

jedno je stiglo kući...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:48

jedno je stiglo kući...

Mlađe ili starije? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:49

jedno je stiglo kući...

starije...

jel još imate goste ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 EmptyNed 20 Apr 2008, 22:50

jedno je stiglo kući...

starije...

jel još imate goste ?

Aha.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 20 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 20 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: