| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 15:32 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 20:56 | |
| moram početi štrikati jer vas nema |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:15 | |
| ja još provirujem |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:18 | |
| nisi valjda kuhala |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:22 | |
| Aaaaaj, od čega? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:24 | |
| - aja ::
- Aaaaaj, od čega?
možda i od starosti...15 godina, možda i 16...a prije par mjeseci je imao neki udar od kojeg se nije oporavio. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:31 | |
| A kajaznam...neću uopće razmišljat o tome. Posebno ne otkad imamo luxa. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:34 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:35 | |
| popila sam kavu...a ne smijem tak kasno onda nemirno spavvam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:38 | |
| ak se ustanem sada to će biti da se premjestim u krevet dosta mi je danas hodanja i to po kući ... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:43 | |
| Moji ne skitaju, iva ima nastavu ujutro, jura kunja u svojoj sobi.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:46 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:48 | |
| - susjeda ::
- jedno je stiglo kući...
Mlađe ili starije? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:49 | |
| - aja ::
- susjeda ::
Mlađe ili starije? starije... jel još imate goste ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 20 Apr 2008, 22:50 | |
| - susjeda ::
- aja ::
- susjeda ::
Mlađe ili starije? starije...
jel još imate goste ? Aha. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|