| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:47 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:47 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:49 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:49 | |
| Ups, to sam gradskom htjela reći...ti se vidiš, ali mi te ne vidimo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:50 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:51 | |
| - aja ::
- Ups, to sam gradskom htjela reći...ti se vidiš, ali mi te ne vidimo.
a ja si mislim što mi pokušavaš objasniti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:51 | |
| Ma kak ne kužiš...i da nisam skrivena, nebi me vidjeli nakon 5 minuta. Pitajte laudu, takve su postavke foruma. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:52 | |
| onda neznam šta da kažem, otvorio sam stranicu i vidim da sam prijavljen, a da provjerim sam sebe ostat ću prijavljen do sutra pa ćemo vidjet šta će biti i |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:52 | |
| ja se ipak odjavljujem...ak ne zaboravim... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:53 | |
| - susjeda ::
- ja se ipak odjavljujem...ak ne zaboravim...
Ja zatvorim stranicu.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:54 | |
| lauda je jednom zaspao i nijese odjavio a ja mislio da je tu, ćak mu je bio uključen i msn i ja mu se javio, nakon sat vremena i više on mi odgovara i kažezaspao i cijelo vrijeme bio logiran |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:54 | |
- susjeda ::
- ja se ipak odjavljujem...ak ne zaboravim...
Ja zatvorim stranicu.. kad vama nije bitno jeste li na netu ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:55 | |
| - gradski-seljak ::
- lauda je jednom zaspao i nijese odjavio a ja mislio da je tu, ćak mu je bio uključen i msn i ja mu se javio, nakon sat vremena i više on mi odgovara i kažezaspao i cijelo vrijeme bio logiran
Aaaaaaaaaaaaa...ne znam onda. A da pitamo njega?? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:57 | |
| nama je možda tako što smo admini |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:57 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:58 | |
| - susjeda ::
- blago vama...
Još nema nade za adsl? A metronet? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:59 | |
| - gradski-seljak ::
- nama je možda tako što smo admini
što pišete na tajnom forumu ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 17 Apr 2008, 23:59 | |
- susjeda ::
- blago vama...
Još nema nade za adsl? A metronet? ništa |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 00:01 | |
| evo nisam se odjavio a ugasio sam komp, ponovo upalio i tu sam prijavljen |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 00:02 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |