Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:47

aja ::
susjeda ::
gradski-seljak ::
osto sam logiran ni sam neznam od kada, sad došo doma i idem malo prošetat kad vidim ja tu Laughing Laughing

nije pokazivalo da si prijavljen Crying or Very sad

Možeš biti prijavljen, ali ako 5 miut ili kolko već ne napišeš ništ, ne pokazuje te. Tak ste puno put mislili da sam otišla a nisam, samo nisam pisala jer sam se, "zazabila" Laughing

e mene pokazuje, nije prvi put
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:47

jbt kak nije evo otvorio stranicu i vidim da sam prijavljen, e ček da nije moja gospođa bila Crying or Very sad Crying or Very sad

nije...ne brini nismo ti slale nikave pp Laughing bar ja Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:48

osto sam logiran ni sam neznam od kada, sad došo doma i idem malo prošetat kad vidim ja tu Laughing Laughing

nije pokazivalo da si prijavljen Crying or Very sad

Možeš biti prijavljen, ali ako 5 miut ili kolko već ne napišeš ništ, ne pokazuje te. Tak ste puno put mislili da sam otišla a nisam, samo nisam pisala jer sam se, "zazabila" Laughing

e mene pokazuje, nije prvi put

nije te pokazivalo...cijelo veče sam škicala ovdje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:48

jbt kak nije evo otvorio stranicu i vidim da sam prijavljen, e ček da nije moja gospođa bila Crying or Very sad Crying or Very sad

Nisam ni ja Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

S, ti sebe vidiš, ali te drugi ne vide. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:49

ljubim ruke, dame moje

32

ašta trepćeš, od radosti, sreće il...

dama...pa još ljubiš ruke ...pravim se važna Laughing

aha
a šta ćeš bečka škola Smile
i zašt nebi bila dama Twisted Evil

zato što to nebi bila ja Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:49

Ups, to sam gradskom htjela reći...ti se vidiš, ali mi te ne vidimo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:50

Nisam ni ja Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

S, ti sebe vidiš, ali te drugi ne vide. Smile

kad sam sakrivena...kao i ti...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:51

Ups, to sam gradskom htjela reći...ti se vidiš, ali mi te ne vidimo.

a ja si mislim što mi pokušavaš objasniti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:51

Ma kak ne kužiš...i da nisam skrivena, nebi me vidjeli nakon 5 minuta. Pitajte laudu, takve su postavke foruma. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:52

onda neznam šta da kažem, otvorio sam stranicu i vidim da sam prijavljen, a da provjerim sam sebe ostat ću prijavljen do sutra pa ćemo vidjet šta će biti i
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:52

ja se ipak odjavljujem...ak ne zaboravim...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:53

Ja zatvorim stranicu.. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:54

lauda je jednom zaspao i nijese odjavio a ja mislio da je tu, ćak mu je bio uključen i msn i ja mu se javio, nakon sat vremena i više on mi odgovara i kažezaspao i cijelo vrijeme bio logiran
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:54

Ja zatvorim stranicu.. Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Kava

kad vama nije bitno jeste li na netu ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:55

lauda je jednom zaspao i nijese odjavio a ja mislio da je tu, ćak mu je bio uključen i msn i ja mu se javio, nakon sat vremena i više on mi odgovara i kažezaspao i cijelo vrijeme bio logiran

Aaaaaaaaaaaaa...ne znam onda. A da pitamo njega?? Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:56

kad vama nije bitno jeste li na netu ...

Istina...kod nas je net upaljen od jutra (iva mora pročitati forum kućni ljubimci prije škole Rolling Eyes ), pa do kasno navečer kad idem u krpe. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:57

nama je možda tako što smo admini
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:57

blago vama...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:58

blago vama...

Još nema nade za adsl? A metronet?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:59

što pišete na tajnom forumu ? 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:59

blago vama...

Još nema nade za adsl? A metronet?

ništa Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 18 Apr 2008, 00:01

evo nisam se odjavio a ugasio sam komp, ponovo upalio i tu sam prijavljen Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 18 Apr 2008, 00:02

Postoji tajni forum??? Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 288334 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 288334 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 288334 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 18 Apr 2008, 00:02

a htjela bi znat Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

evo nisam se odjavio a ugasio sam komp, ponovo upalio i tu sam prijavljen Smile

a da ga još ištekaš i iz struje i provjeriš ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 11 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: