Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 21:18

susjeda ::
samo puse Question

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Belj

Večer Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 22:05

Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:18

Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:19

aja ::
Neutral

zašto cmizdriš ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:20

Neutral

zašto cmizdriš ? Crying or Very sad

Jer nikog nema...

Ali sad si ti tu Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:21

cijelo veče sam na netu ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:24

Pa nije te bilo tu...ja došla i čekala, čekala....onda sam se igrala, igrala...pa se zaigrala. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:27

Pa nije te bilo tu...ja došla i čekala, čekala....onda sam se igrala, igrala...pa se zaigrala. Arrow

a i ja sam se zablesil atko zna gdje Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:31

I ja se znam, kak bi međimurci rekli, zazabiti. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:33

cijeli dan blesam okolo Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:37

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:38

gradski-seljak ::
Twisted Evil

Oooo, gospon, poštovanje Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:38

I ja...kaj s cuckom kaj na netu Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:39

večer Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:39

ljubim ruke, dame moje
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:40

I ja...kaj s cuckom kaj na netu Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 C070

ja pjevam cvijeću Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:41

ljubim ruke, dame moje

32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:42

osto sam logiran ni sam neznam od kada, sad došo doma i idem malo prošetat kad vidim ja tu Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:42

ljubim ruke, dame moje

32

ašta trepćeš, od radosti, sreće il...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:43

osto sam logiran ni sam neznam od kada, sad došo doma i idem malo prošetat kad vidim ja tu Laughing Laughing

nije pokazivalo da si prijavljen Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:43

Tak je to kad nisi ograničen vremenom... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:45

ljubim ruke, dame moje

32

dama...pa još ljubiš ruke ...pravim se važna Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:45

jbt kak nije evo otvorio stranicu i vidim da sam prijavljen, e ček da nije moja gospođa bila Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

nije pokazivalo da si prijavljen Crying or Very sad

Možeš biti prijavljen, ali ako 5 miut ili kolko već ne napišeš ništ, ne pokazuje te. Tak ste puno put mislili da sam otišla a nisam, samo nisam pisala jer sam se, "zazabila" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyČet 17 Apr 2008, 23:46

ljubim ruke, dame moje

32

dama...pa još ljubiš ruke ...pravim se važna Laughing

aha
a šta ćeš bečka škola Smile
i zašt nebi bila dama Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 10 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: