Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptyPet 18 Apr 2008, 23:57

Hoćeš recept? Pekla sam u onom dubokom velikom kalupu koji dobiješ s štednjakom..dolje sam stavila tanahni čokoladni biskvit, čisto reda radi, a gore kremu s dvije litre mlijeka, litru tučenog vrhnja i na sve to čokoladnu glazuru...ispale su visoke a rezale su se super. I trebalo im je dva dana da ih smažu Laughing

A pekla sam i kokakola kocke.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:00

aja ::
Hoćeš recept? Pekla sam u onom dubokom velikom kalupu koji dobiješ s štednjakom..dolje sam stavila tanahni čokoladni biskvit, čisto reda radi, a gore kremu s dvije litre mlijeka, litru tučenog vrhnja i na sve to čokoladnu glazuru...ispale su visoke a rezale su se super. I trebalo im je dva dana da ih smažu Laughing

A pekla sam i kokakola kocke.

imam recept za krempitu i to više njih, al ne škodi zapisati i tvoj Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:00

kokakola kocke imam recept al nisam pekla...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:01

susjeda ::

Dobre su...biskvit je malo suh, ali krema je super...i to su smazali. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:02

to sve govori...bile su dobre cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:05

Naravno da jesu...ali sljedeći put ću staviti drugu podlogu, ova je stvarno malo presuha.

Neki dan sam pekla buhtle s orasima...znaš kaj je Gazda rekel? Da su dobre, "kad se riješiš viška tijesta" 9 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:06

Naravno da jesu...ali sljedeći put ću staviti drugu podlogu, ova je stvarno malo presuha.

Neki dan sam pekla buhtle s orasima...znaš kaj je Gazda rekel? Da su dobre, "kad se riješiš viška tijesta" 9 9

nemoj...imam grižnju savijesti što ne pečem ništa Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:08

MA ne pečem ni ja baš...ali ovi moji su ludi za slatkim, pa svako malo pečem barem palačinke...ili im skuham gris (krupicu) na mlijeku s kakaom kao danas...to im je desert. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:12

i moji to vole Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:14

Nemam više kave...bi si skuhala još jednu? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:15

Nemam više kave...bi si skuhala još jednu? Crying or Very sad

ti kako hoćeš ja idem spavati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:17

Skuhala sam...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 00:18

Skuhala sam...noć Twisted Evil

noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:30

opet ja farao gdje ste vi farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:36

evo me sad sam dobio SMS
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:38

gradski-seljak ::
evo me sad sam dobio SMS

Twisted Evil večer...

sad ispada da si dobio sms od mene Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:41

pa od kog drugog, pa vidiš da sam odma iza tebe došo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:43

pa od kog drugog, pa vidiš da sam odma iza tebe došo

nemam tvoj broj rendeer
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:44

a telepatska veza??????
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:46

a telepatska veza??????

prije će to biti...a i navika je to Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:46

si dobro Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:48

si dobro Crying or Very sad

a jesam... ti ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:50

bumo rekli da, al me želudac j....e Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:52

bumo rekli da, al me želudac j....e Rolling Eyes

nešto mu nije pasalo Crying or Very sad moraš blaže stvari unositi u njega Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 EmptySub 19 Apr 2008, 21:53

probudio se mali zeleni
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 15 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: