| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 18 Apr 2008, 23:57 | |
| Hoćeš recept? Pekla sam u onom dubokom velikom kalupu koji dobiješ s štednjakom..dolje sam stavila tanahni čokoladni biskvit, čisto reda radi, a gore kremu s dvije litre mlijeka, litru tučenog vrhnja i na sve to čokoladnu glazuru...ispale su visoke a rezale su se super. I trebalo im je dva dana da ih smažu A pekla sam i kokakola kocke. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:00 | |
| kokakola kocke imam recept al nisam pekla... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:01 | |
| - susjeda ::
- kokakola kocke imam recept al nisam pekla...
Dobre su...biskvit je malo suh, ali krema je super...i to su smazali. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:05 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:06 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:08 | |
| MA ne pečem ni ja baš...ali ovi moji su ludi za slatkim, pa svako malo pečem barem palačinke...ili im skuham gris (krupicu) na mlijeku s kakaom kao danas...to im je desert. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:12 | |
| i moji to vole |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:14 | |
| Nemam više kave...bi si skuhala još jednu? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:15 | |
| - aja ::
- Nemam više kave...bi si skuhala još jednu?
ti kako hoćeš ja idem spavati... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 00:17 | |
| Skuhala sam...noć |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:30 | |
| opet ja gdje ste vi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:36 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:38 | |
| - gradski-seljak ::
- evo me sad sam dobio SMS
večer... sad ispada da si dobio sms od mene |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:41 | |
| pa od kog drugog, pa vidiš da sam odma iza tebe došo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:43 | |
- pa od kog drugog, pa vidiš da sam odma iza tebe došo
nemam tvoj broj |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:44 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:46 | |
- a telepatska veza??????
prije će to biti...a i navika je to |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:46 | |
| si dobro |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:48 | |
- si dobro
a jesam... ti ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:50 | |
| bumo rekli da, al me želudac j....e |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 19 Apr 2008, 21:53 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|