Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:43

susjeda ::
gdje ste ??? 50

tu sam Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:47

gradski-seljak ::
susjeda ::
gdje ste ??? 50

tu sam Twisted Evil

večer Twisted Evil već sam se odjavila koliko dugo nije bilo nikoga Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:48

krajičkom oka sam te vidio, već sam se pošao odjavit Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:49

krajičkom oka sam te vidio, već sam se pošao odjavit Smile

kao i ja Very Happy gdje je AJA Nestala Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:49

aja ::
pa kolko puta na dan Crying or Very sad

Kaj kolko puta na dan??? farao

Ti jedeš samo jedanput?
pa skoro svaki čas kažeš da ideš jesti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:51

valjda cucka šeće (uf jebemti nesmijem pisat cucka, kćer mi strogo zabranila da tak kažem) Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:52

valjda cucka šeće (uf jebemti nesmijem pisat cucka, kćer mi strogo zabranila da tak kažem) Laughing

nikad nisam ni govorila tako...pokupila ovdje Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:54

moja nasljednica (da baš nasljednica udajom zadržala prezime svoje) veli da su to peseki, ima dva Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:57

moja nasljednica (da baš nasljednica udajom zadržala prezime svoje) veli da su to peseki, ima dva Very Happy

ne razumijem Crying or Very sad svakako je nasljednica bez obzira na prezime Crying or Very sad a imaš i sina ...znači ne gubi se prezime. Meni je žao što nisam zadržala i svoje prezime.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:59

ma da
al najmlađa je pa tak velim
jes vidla ovo
https://bezcenzure.forumsr.net/sve-i-svasta-f12/
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:02

koje sad ? od cijelog podforuma ??? Ako moram nešto prebacivati na komp morat će pričekati jer sve mi je u raspadanju...na kompu mislim Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:09

ovo
Tužno je kad ostariš......

za dobre oči i obavezno pogledati
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:13

ne mogu pogledati Neutral trebam jako, jako dobrog majstora za komp Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:14

šta je bilo, jel teško otvara il.......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:15

šta je bilo, jel teško otvara il.......

fali mi pola programa da bi mi radilo kako spada...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:17

pa instaliraj
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:18

pa instaliraj

neću ništa instalirati dok mi se ne otkloni najveći problem...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:20

e pa sad, otklanjaj:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:22

e pa sad, otklanjaj:cry:

e ne znamo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:25

problem instalirat nije, a ti govoriš o nekom drugom problemu
ajd kad sin prvi put bude išo poslom u OS (ak ne proda firmu jel nešt o tom priča) poslaću ga da ti sve sredi8 )
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:26

problem instalirat nije, a ti govoriš o nekom drugom problemu
ajd kad sin prvi put bude išo poslom u OS (ak ne proda firmu jel nešt o tom priča) poslaću ga da ti sve sredi8 )

samo mu još takav posao treba Laughing poslat ću ti na pp što je problem.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:35

prije jednopola sata imali smo gosta iz australije, da nije neko od nama poznatih:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:38

prije jednopola sata imali smo gosta iz australije, da nije neko od nama poznatih:cry:

tko zna...često se sjetim i pitam se što je s njim Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:44

ovo

šteta što ovo nemožeš otvorit, to ti je nešto kak sam na pp pogrešno napiso (godine su u pitanju Very Happy ) što stariš zaboravljaš, il slabije kapirašLaughing

a za gosta neznam ništ ili gošću:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 EmptySub 16 Feb 2008, 00:47

ovo

šteta što ovo nemožeš otvorit, to ti je nešto kak sam na pp pogrešno napiso (godine su u pitanju Very Happy ) što stariš zaboravljaš, il slabije kapirašLaughing

a za gosta neznam ništ ili gošću:cry:

nemoj mi samo o starenju i zaboravljanju Rolling Eyes dobila sam na poklon u njihovom centru jednu karticu za mob i misliš da je mogu naći...u zemlju propala Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 11 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: