| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:47 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:48 | |
| krajičkom oka sam te vidio, već sam se pošao odjavit |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:49 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:51 | |
| valjda cucka šeće (uf jebemti nesmijem pisat cucka, kćer mi strogo zabranila da tak kažem) |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:54 | |
| moja nasljednica (da baš nasljednica udajom zadržala prezime svoje) veli da su to peseki, ima dva |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:57 | |
| - gradski-seljak ::
- moja nasljednica (da baš nasljednica udajom zadržala prezime svoje) veli da su to peseki, ima dva
ne razumijem svakako je nasljednica bez obzira na prezime a imaš i sina ...znači ne gubi se prezime. Meni je žao što nisam zadržala i svoje prezime. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:02 | |
| koje sad ? od cijelog podforuma ??? Ako moram nešto prebacivati na komp morat će pričekati jer sve mi je u raspadanju...na kompu mislim |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:13 | |
| ne mogu pogledati trebam jako, jako dobrog majstora za komp |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:14 | |
| šta je bilo, jel teško otvara il....... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:15 | |
- šta je bilo, jel teško otvara il.......
fali mi pola programa da bi mi radilo kako spada... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:17 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:18 | |
- pa instaliraj
neću ništa instalirati dok mi se ne otkloni najveći problem... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:22 | |
- e pa sad, otklanjaj:cry:
e ne znamo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:25 | |
| problem instalirat nije, a ti govoriš o nekom drugom problemu ajd kad sin prvi put bude išo poslom u OS (ak ne proda firmu jel nešt o tom priča) poslaću ga da ti sve sredi8 ) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:26 | |
- problem instalirat nije, a ti govoriš o nekom drugom problemu
ajd kad sin prvi put bude išo poslom u OS (ak ne proda firmu jel nešt o tom priča) poslaću ga da ti sve sredi8 ) samo mu još takav posao treba poslat ću ti na pp što je problem. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:35 | |
| prije jednopola sata imali smo gosta iz australije, da nije neko od nama poznatih:cry: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:38 | |
- prije jednopola sata imali smo gosta iz australije, da nije neko od nama poznatih:cry:
tko zna...često se sjetim i pitam se što je s njim |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:44 | |
- ovo
Tužno je kad ostariš......
za dobre oči i obavezno pogledati šteta što ovo nemožeš otvorit, to ti je nešto kak sam na pp pogrešno napiso (godine su u pitanju ) što stariš zaboravljaš, il slabije kapiraš a za gosta neznam ništ ili gošću:cry: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 16 Feb 2008, 00:47 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|