| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:09 | |
| Večer svima, aja gleda televiziju ja sam malo na netu...dojde poslew |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:10 | |
| Ako je i Aja negdje vani ja ću se ....ja ću se... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:11 | |
| Nije vani, gleda televiziju, kaj se radi kod tebe? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:11 | |
| - jura ::
- Večer svima, aja gleda televiziju ja sam malo na netu...dojde poslew
večer Jura pomislila sam da ju je Gazda izveo van |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:13 | |
| Gazda je na poslu, ja sam prvi put u neznam kolko mjeseci navečer na netu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:13 | |
- Nije vani, gleda televiziju, kaj se radi kod tebe?
nerviraju me ovi iz Vip-a... igrala sam nagradnu igru za Clio...i sad zovu da opet igram sms je 6 kuna, a igri nikad kraja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:14 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:16 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:19 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:23 | |
| pitaj ju jel te voli ...al kad ovo pročita |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:27 | |
| - susjeda ::
- pitaj ju jel te voli ...al kad ovo pročita
I kak si ti? Osim kaj te vip zaj*** |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:31 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:33 | |
- Haha, demagogija
ako dobijem još koji sms nazvat ću ih i reći da me ugnjetavaju |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:35 | |
| - susjeda ::
- jura ::
- Haha, demagogija
ako dobijem još koji sms nazvat ću ih i reći da me ugnjetavaju Onda će ti ponuditi tri mjeseca besplatnog interneta |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:38 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 14 Feb 2008, 22:47 | |
| Hahaha, tak bi aja pelala... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |