| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:07 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:11 | |
| Nama u našem kvartu baš ništ ne fali...imamo i banku i poštu, robnu kuću, crkvu...još da nam je koje kino.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:12 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:13 | |
| - aja ::
- Nama u našem kvartu baš ništ ne fali...imamo i banku i poštu, robnu kuću, crkvu...još da nam je koje kino..
ja to ništa nemam...ima dvije male trgovine i kruh možeš kupiti ako se predbilježiš dan ranije...svaki dan sjedam u auto i idem do centra sela po kruh i mlijeko. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:13 | |
| - gradski-seljak ::
- cure laka vam noć
Baš smo lijepo pročavrljali.. |
|
| |
Gost Gost
- cure laka vam noć
noć Gradski |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:14 | |
| umalo da zaboravim Janez sve pozdravlja, ima puno posla al navratit će malo i do nas |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:15 | |
- umalo da zaboravim Janez sve pozdravlja, ima puno posla al navratit će malo i do nas
ak skoro ne dođe mogla bi ga i zaboraviti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:16 | |
- umalo da zaboravim Janez sve pozdravlja, ima puno posla al navratit će malo i do nas
Baš sam danas htjela pitati gdje je on.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:18 | |
| - aja ::
- gradski-seljak ::
Baš sam danas htjela pitati gdje je on.. čuli smo se a evo i njegovog pozdrava: - Citat :
- Problem je u tome, da sam jako zauzet. Onda kad dodjem kuci
sjednem za internet, provjerim ako mi se neko javio, one najnuzne stvari...nisam zabovarivo, javit cu se jos sigurno! Puno ga pozdravite i sve ostale!
Pozdrav,
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:20 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:25 | |
| sama??? a idme i ja ...Noć |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:27 | |
| - susjeda ::
- sama??? a idme i ja ...Noć
Moram i ja ići... Noć |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 00:36 | |
| Laku vam noć.... i samo da vam kažem da je na svadbi bilo fantastično...nadam se da će biti puno slika i video snimak pa ćete videti | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 13:08 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 13:12 | |
| - Lauda ::
- Dobar dan
dobar dan. kak bilo na svadbi, nekak kratko trajalo:cry: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 22:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 22:17 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 22:21 | |
| pa kolko puta na dan |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 22:24 | |
- pa kolko puta na dan
Kaj kolko puta na dan??? Ti jedeš samo jedanput? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:02 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 15 Feb 2008, 23:11 | |
| gdje ste ??? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|