Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:05

aja ::
susjeda ::
mi to sve kod kuće obavimo Razz

Eh...pa moram povremeno među ljude, ne samo cucke.. Laughing

istina, samo ja ovdje baš i nemam kud na kavu ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:07

Ja mogu svugdje pješice...a kvartovski kafić (jedan od njih 5) mi je 5 minuta pješice. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:09

Ja mogu svugdje pješice...a kvartovski kafić (jedan od njih 5) mi je 5 minuta pješice. Smile

ako mi nešto ne fali ovdje onda je to kafić Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:11

Nama u našem kvartu baš ništ ne fali...imamo i banku i poštu, robnu kuću, crkvu...još da nam je koje kino.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:12

cure laka vam noć
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:13

Nama u našem kvartu baš ništ ne fali...imamo i banku i poštu, robnu kuću, crkvu...još da nam je koje kino.. Laughing

ja to ništa nemam...ima dvije male trgovine i kruh možeš kupiti ako se predbilježiš dan ranije...svaki dan sjedam u auto i idem do centra sela po kruh i mlijeko.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:13

gradski-seljak ::
cure laka vam noć

Baš smo lijepo pročavrljali.. 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

cure laka vam noć

noć Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:14

umalo da zaboravim Janez sve pozdravlja, ima puno posla al navratit će malo i do nas
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:15

umalo da zaboravim Janez sve pozdravlja, ima puno posla al navratit će malo i do nas

ak skoro ne dođe mogla bi ga i zaboraviti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:16

Baš sam danas htjela pitati gdje je on.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:18

Baš sam danas htjela pitati gdje je on.. Smile

čuli smo se a evo i njegovog pozdrava:

Citat :
Problem je u tome, da sam jako zauzet. Onda kad dodjem kuci
sjednem za internet, provjerim ako mi se neko javio, one najnuzne
stvari...nisam zabovarivo, javit cu se jos sigurno! Puno ga pozdravite i sve
ostale!

Pozdrav,
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:20

tongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:25

sama??? a idme i ja ...Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:27

sama??? a idme i ja ...Noć Twisted Evil

Moram i ja ići...

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 00:36

Laku vam noć.... i samo da vam kažem da je na svadbi bilo fantastično...nadam se da će biti puno slika i video snimak pa ćete videti Smile
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 13:08

Dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 13:12

Lauda ::
Dobar dan

dobar dan. kak bilo na svadbi, nekak kratko trajalo:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 22:09

39
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 22:16

39

Twisted Evil
vidim uživaš
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 22:17

39

Twisted Evil
vidim uživaš

Twisted Evil

Papala sam.. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 22:21

pa kolko puta na dan Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 22:24

pa kolko puta na dan Crying or Very sad

Kaj kolko puta na dan??? farao

Ti jedeš samo jedanput?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:02

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 EmptyPet 15 Feb 2008, 23:11

gdje ste ??? 50
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 10 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: