Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyPet 29 Feb 2008, 23:50

na takve stvari ja ne nasjedam
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyPet 29 Feb 2008, 23:53

gradski-seljak ::
na takve stvari ja ne nasjedam

najgore su prošli koji su na pretplati...koji računi Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyPet 29 Feb 2008, 23:56

je vidio sam, a pazi sad ovo:
_ ove pjesme što slušam i gledam imaju poklone, zadnji koji jesad maloprije nazvao dobio u jednom salonu neki tretman masaže s čokoladom, a neki prijan veseli a reko bi i po godinama više puta djed, ide stari na čokoladnu masažu:D
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyPet 29 Feb 2008, 23:58

je vidio sam, a pazi sad ovo:
_ ove pjesme što slušam i gledam imaju poklone, zadnji koji jesad maloprije nazvao dobio u jednom salonu neki tretman masaže s čokoladom, a neki prijan veseli a reko bi i po godinama više puta djed, ide stari na čokoladnu masažu:D

ja tu igru nebi ni igrala Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyPet 29 Feb 2008, 23:59

ma nije nikakva igra, samo nazoveš i poželiš pjesmu i kak oni raspoloženi udjele ti neku nagradu

vidi imamo gosta iz Saudijske Arabije
pozdrav SA:51: 51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySub 01 Mar 2008, 00:01

ma nije nikakva igra, samo nazoveš i poželiš pjesmu i kak oni raspoloženi udjele ti neku nagradu

vidi imamo gosta iz Saudijske Arabije
pozdrav SA:51: 51)

farao kako ti samo zalutaju ovdje Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySub 01 Mar 2008, 00:03

a ko će znat, lutaju ljudi netom i pronađu, a sigurno znaju naš jezik i malo čitaju, a bilo bi lijepo da i napišu neku riječ, pa da znamo kak je tamo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySub 01 Mar 2008, 00:05

teško...samo protutnje ovdje Question ja idem u krpe...noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySub 01 Mar 2008, 00:06

baš sam ti htio reč da ja odoh
laka ti noć tongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySub 01 Mar 2008, 11:45

Dobro jutro cool
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptySub 01 Mar 2008, 21:52

50
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 01:21

Laku noć 23 bom
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 12:36

dobro jutro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 16:03

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 16:35

susjeda ::
Twisted Evil

hi S. rabbit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:20

jučer sam posijala bašću i danas ne mogu hodati Sad svaki mišić me boli Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:23

jučer sam posijala bašću i danas ne mogu hodati Sad svaki mišić me boli Rolling Eyes

Twisted Evil
hehehe, a kondicija Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:24

Twisted Evil
hehehe, a kondicija Crying or Very sad

zahrđala sam Laughing kako si ti ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:26

a treba se malo i pripremit za proljetne radove:D
ja dobar, čekam kćer i zeta da me malo obiđu cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:29

a treba se malo i pripremit za proljetne radove:D
ja dobar, čekam kćer i zeta da me malo obiđu cool

ne volim raditi u bašći What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:31

a ti onda sjedni lijepo i uživaj pored svog cvijeće, a naruči nekog da radi, spremiš roštilj i tak, znaš kak već to ide Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:34

a ti onda sjedni lijepo i uživaj pored svog cvijeće, a naruči nekog da radi, spremiš roštilj i tak, znaš kak već to ide Very Happy

bi ja , ali nema mi tko drugi to napraviti ...
volim ja i kositi, da ne ispadne da sam neka lijena buba Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:35

evo Lauda i ja dolazimo:)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:37

evo Lauda i ja dolazimo:)

saditi luk i krumpir ili na roštilj ??? Laughing

na roštilj ne može izgorio mi je i moram kupiti drugi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 EmptyNed 02 Mar 2008, 20:39

sve sadit znam, al sam na poštedi pa bi se brinuo za roštilj (donesem ga) il kotlovinu 51)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 25 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: