| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 29 Feb 2008, 23:50 | |
| na takve stvari ja ne nasjedam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 29 Feb 2008, 23:53 | |
| - gradski-seljak ::
- na takve stvari ja ne nasjedam
najgore su prošli koji su na pretplati...koji računi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 29 Feb 2008, 23:56 | |
| je vidio sam, a pazi sad ovo: _ ove pjesme što slušam i gledam imaju poklone, zadnji koji jesad maloprije nazvao dobio u jednom salonu neki tretman masaže s čokoladom, a neki prijan veseli a reko bi i po godinama više puta djed, ide stari na čokoladnu masažu:D |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 29 Feb 2008, 23:58 | |
- je vidio sam, a pazi sad ovo:
_ ove pjesme što slušam i gledam imaju poklone, zadnji koji jesad maloprije nazvao dobio u jednom salonu neki tretman masaže s čokoladom, a neki prijan veseli a reko bi i po godinama više puta djed, ide stari na čokoladnu masažu:D ja tu igru nebi ni igrala |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 29 Feb 2008, 23:59 | |
| ma nije nikakva igra, samo nazoveš i poželiš pjesmu i kak oni raspoloženi udjele ti neku nagradu vidi imamo gosta iz Saudijske Arabije pozdrav SA:51: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 01 Mar 2008, 00:01 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 01 Mar 2008, 00:03 | |
| a ko će znat, lutaju ljudi netom i pronađu, a sigurno znaju naš jezik i malo čitaju, a bilo bi lijepo da i napišu neku riječ, pa da znamo kak je tamo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 01 Mar 2008, 00:05 | |
| teško...samo protutnje ovdje ja idem u krpe...noć! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 01 Mar 2008, 00:06 | |
| baš sam ti htio reč da ja odoh laka ti noć |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 01 Mar 2008, 11:45 | |
| Dobro jutro | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 01 Mar 2008, 21:52 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| |
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 12:36 | |
| dobro jutro | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 16:03 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:20 | |
| jučer sam posijala bašću i danas ne mogu hodati svaki mišić me boli |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:24 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:26 | |
| a treba se malo i pripremit za proljetne radove:D ja dobar, čekam kćer i zeta da me malo obiđu |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:31 | |
| a ti onda sjedni lijepo i uživaj pored svog cvijeće, a naruči nekog da radi, spremiš roštilj i tak, znaš kak već to ide |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:34 | |
- a ti onda sjedni lijepo i uživaj pored svog cvijeće, a naruči nekog da radi, spremiš roštilj i tak, znaš kak već to ide
bi ja , ali nema mi tko drugi to napraviti ... volim ja i kositi, da ne ispadne da sam neka lijena buba |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:35 | |
| evo Lauda i ja dolazimo:) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:37 | |
- evo Lauda i ja dolazimo:)
saditi luk i krumpir ili na roštilj ??? na roštilj ne može izgorio mi je i moram kupiti drugi... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 02 Mar 2008, 20:39 | |
| sve sadit znam, al sam na poštedi pa bi se brinuo za roštilj (donesem ga) il kotlovinu |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|