Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 35 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:20

aja ::
susjeda ::
Ja bi mlade dobila od tolkih kontrola....mene neće vidjeti (nadam se) sljedećih 6 mjeseci. Wink

Ni onkolog ni ginekolog ni endokrinolg ni kardiolog...nabijem ih sve @

i ja ću ih već dobiti Exclamation sjetila sam se ...traži nalaz sa očnog i još nešto Crying or Very sad

I ja sam imala na papiru napisano kad i koju pretragu moram napraviti...inače bih se pogubila. geek

sad sam gledala kalendar...sutra će biti šesti put ovaj mjesec...s tim da smo jedan dan obavile na dva mjesta i sutra prvo trebamo po nalaz, a onda tek u bolnicu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:23

Ja sam se probala tak organizirati da čim više toga obavim u jednom danu....tak sam obavila vađenje krvi, rendgen, internista i ekg u jednom danu. Ili krv, ekg i uzv...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:24

Ja sam se probala tak organizirati da čim više toga obavim u jednom danu....tak sam obavila vađenje krvi, rendgen, internista i ekg u jednom danu. Ili krv, ekg i uzv...

a i ti ga imaš dosta...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:25

a i ti ga imaš dosta...

O prošlosti govorim....nema više. queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:26

a i ti ga imaš dosta...

O prošlosti govorim....nema više. queen

znam, znam... al još ti je friško...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:29

Gledam kartu...iako je kod graza, nebi me čudilo da opet dođe do nas. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:31

ne opet...a kod Karlovca Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:31

ne opet...a kod Karlovca Evil or Very Mad

Vidim... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:33

danas je kod nas bilo čudnovato Crying or Very sad čas toplo, čas hladno Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:36

danas je kod nas bilo čudnovato Crying or Very sad čas toplo, čas hladno Evil or Very Mad

Meni se činilo sparno...i sad je nekakvo teško, glava me boli.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:37

Meni se činilo sparno...i sad je nekakvo teško, glava me boli.. Crying or Very sad

nije sparno...mogla bi se i pokriti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:38

nije sparno...mogla bi se i pokriti Laughing

Meni je vruće... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:39

dobro veče vam želim rabbit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:40

gradski-seljak ::

farao farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:40

farao farao si ti među živima ??? zašt nam se ne javljaš češće ? Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:42

obaveze S.
puno obaveza Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:43

obaveze S.
puno obaveza Smile

Kakvih obaveza? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:44

obaveze S.
puno obaveza Smile

tko te toliko uposlio Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:44

Gradski jesi što čuo o Laudi ??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:45

a otišo sam tamo gdje sam rekao da više nikad neću, i.......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:45

ne, otpilo nas je, a postavio oko da kontrolira forum
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:46

a otišo sam tamo gdje sam rekao da više nikad neću, i.......

meni nisi rekao i sad ne kužim gdje si bio Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:46

politika,
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:47

ne, otpilo nas je, a postavio oko da kontrolira forum

Ja još uvijek mislim da nije Lauda takav...nešto mu se desilo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyNed 24 Maj 2009, 22:47

samo sam si natovario obaveze ne vrat
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 35 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: