Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 15 Maj 2009, 23:22

samo treba voljeti cvijeće Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 15 Maj 2009, 23:23

susjeda ::
samo treba voljeti cvijeće Smile

Pa volim ja njega......gledati. queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 15 Maj 2009, 23:24

Question nisi ti za cvijeće Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 15 Maj 2009, 23:28

Question nisi ti za cvijeće Laughing

Pa kaj. Znam heklati. I pjevati. I kuhati. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 15 Maj 2009, 23:29

da koju otpjevaš cvijeću da vidiš kako bi ti išlo Smile

idem sad...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 15 Maj 2009, 23:30

da koju otpjevaš cvijeću da vidiš kako bi ti išlo Smile

idem sad...noć Twisted Evil

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 21:09

Nova, najnovija... - Page 25 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 21:58

šta to čitaš ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:00

Gubim se po netu Question

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:01

aja ::

Twisted Evil

večer Twisted Evil da čujem...jesi spavala noćas ili danas ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:03

Twisted Evil

Nisam do 4 kad je došel, skoro sasvim uredan....onda smo oboje spavali skoro do podneva. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:04

Twisted Evil

Nisam do 4 kad je došel, skoro sasvim uredan....onda smo oboje spavali skoro do podneva. Arrow

što sam ja govorila...al dobro ste zaspali Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:08

Srećom Gazda je radil, a za ručak sam ispržila piletinu i smrznuti pomfri...bilo gotovo za čas. A onda sam napravila i kremšnite...usput skuhala Gazdi omiljeno jelo i objesila dvije mašine veša... 40

Poslednji izmenio aja dana Sub 16 Maj 2009, 22:10, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:10

Srećom Gazda je radil, a za ručak sam ispržila piletinu i smrznuti pomfri...bilo gotovo za čas. A onda sam napravila i kremšnite...usput skuhala Gazdi omiljeno jelo i bjesila dvije mašine veša... 40

ja nemam kolače Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:12

Srećom Gazda je radil, a za ručak sam ispržila piletinu i smrznuti pomfri...bilo gotovo za čas. A onda sam napravila i kremšnite...usput skuhala Gazdi omiljeno jelo i bjesila dvije mašine veša... 40

ja nemam kolače Sad

A moji su skužili kak se dočepati kolača bez pećnice i sad bi svaki tjedan kremšnite Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:14

ja nemam kolače Sad

A moji su skužili kak se dočepati kolača bez pećnice i sad bi svaki tjedan kremšnite Rolling Eyes

radi meni...samo mi se neda...
a i prođe mi dan brzo ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:18

A dobro, s ovim bar nemam puno posla...posložim tijesto, skuham kremu i bok. Kad se ohladi, smiksam šlag i frknem gore i gotovo.
Ustvari, ovaj put sam kremu stavila na oblatnu jer nije bilo lisnatog pa je Gazda došel na fenomenalnu ideju da i oblatne mogu poslužit @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:23

A dobro, s ovim bar nemam puno posla...posložim tijesto, skuham kremu i bok. Kad se ohladi, smiksam šlag i frknem gore i gotovo.
Ustvari, ovaj put sam kremu stavila na oblatnu jer nije bilo lisnatog pa je Gazda došel na fenomenalnu ideju da i oblatne mogu poslužit @

pa i može ...još malo i Gazdu ću svrstati među savršene Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:25

pa i može ...još malo i Gazdu ću svrstati među savršene Wink

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Njima ti je i tak svejedno kaj je dolje, bitno je da nekaj drži kremu. Podlogu nikad ne jedu. @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:26

Very Happy dobri su cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:27

Very Happy dobri su cool

Jednostavnije bi mi bilo ulijati kremu u zdjelice....ali nemam tolko zdjelica. What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:31

Very Happy dobri su cool

Jednostavnije bi mi bilo ulijati kremu u zdjelice....ali nemam tolko zdjelica. What a Face

uzmeš jednu veliku i neka grabe Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:33

Very Happy dobri su cool

Kaj je tebi....pa počupali bi se Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:37

Very Happy dobri su cool

šteta što ti nisam pokazala jednu sliku...moji roštiljali na pecanju, a ja i muž kući . Pošaljem ja njima sliku roštilja, pošalje kćerka meni...kad ja njima pošaljem sliku ogromne zdjele sa šnenoklama...kad ono stigne njena slika sa očima na federe i otvorenih usta Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptySub 16 Maj 2009, 22:40

Very Happy dobri su cool

šteta što ti nisam pokazala jednu sliku...moji roštiljali na pecanju, a ja i muž kući . Pošaljem ja njima sliku roštilja, pošalje kćerka meni...kad ja njima pošaljem sliku ogromne zdjele sa šnenoklama...kad ono stigne njena slika sa očima na federe i otvorenih usta Very Happy

Moji bi dojurili doma u roku odmah Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 25 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: