Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:22

susjeda ::
sad Aja okreće očima Laughing

Kak znaš? Laughing

Ja sam odrasla na potpuno drugačijoj vrsti glazbe Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:25

aja ::
sad Aja okreće očima Laughing

Kak znaš? Laughing

Ja sam odrasla na potpuno drugačijoj vrsti glazbe Wink

ma daj ...kao da slušam svog brata Question i ja sam išla u diskoteke, ali išli smo i neke birtije gdje je bila živa glazba, a te stvari su se vrtile i na radiu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:29

Ma znam...al kod nas nije bilo žive glazbe (osim na zabavama, a tam ti je tak svejedno kaj sviraju Laughing )...a dj-a u diskaču bi valjda linčovali da je pustil bilo kaj domaće...mogla je proći samo azra, eventualno parni valjak i prljavci....i nikaj više. Naravno, imali smo samo jedan diskač Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:33

Ma znam...al kod nas nije bilo žive glazbe (osim na zabavama, a tam ti je tak svejedno kaj sviraju Laughing )...a dj-a u diskaču bi valjda linčovali da je pustil bilo kaj domaće...mogla je proći samo azra, eventualno parni valjak i prljavci....i nikaj više. Naravno, imali smo samo jedan diskač Wink

e vidiš ...kod nas u disku nije bilo ni prljavaca ni azre, na 100 m od kuće sam imala disko u koji su dolazili svi iz grada...ludnica je bila...i nije bio jedini imali smo još jedan u selu i jedan koji je 2 km od nas. Imali smo dva lokala sa živom glazbom...poznati Biser Slavonije i Lovačke priče gdje je bila i kuglana...i frcale su čaše i ni mi žao Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:34

Pa vi ste bili opaki.. farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:38

Pa vi ste bili opaki.. farao

može se naći po netu kad ljudi spominju gdje su izlazili...sve ovdje...busevi su bili prepuni, a da ne spominjem one koji su autima dolazili.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:39

A dobro...

Idem ja prilegnuti, opet sam na uvinom čaju Sad

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:40

evo jedan komentar što sam našla...

krivo sam pobrisala Evil or Very Mad

Poslednji izmenio susjeda dana Ned 10 Maj 2009, 22:42, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:40

A dobro...

Idem ja prilegnuti, opet sam na uvinom čaju Sad

Noć Twisted Evil

Ajde noć... Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 22:41

[quote="susjeda"]evo jedan komentar što sam našla...

e sad brišem ovo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 16 EmptyNed 10 Maj 2009, 23:46

ojeP ::
Teta Elza, jel se tak zove ona baka iz Međimurja...

Ili Liza Crying or Very sad nemam pojma queen