Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 28 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:23

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:24

evo i mene Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:30

susjeda ::
evo i mene Twisted Evil

O, nisam te očekivala tak rano....kaj, komarci su te potjerali u kuću? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:32

aja ::
evo i mene Twisted Evil

O, nisam te očekivala tak rano....kaj, komarci su te potjerali u kuću? Crying or Very sad

danima nisam navečer vani...grizu ko ludi Rolling Eyes a danas i vjetar piri...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:35

evo i mene Twisted Evil

Pa onda ih nema, ne mogu valjda letjet po vjetru Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:37

evo i mene Twisted Evil

Pa onda ih nema, ne mogu valjda letjet po vjetru Laughing

pa ne mogu ni ja sjediti vani kad je bljakasto vrijeme Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:38

A prema nama opet idu nekakve zločestoće, nadam se da će se ispuhat dok dođu do tu Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:41

A prema nama opet idu nekakve zločestoće, nadam se da će se ispuhat dok dođu do tu Evil or Very Mad

vidim...nama opet ide sa druge strane...

svekrvi danas rekli da ima šećernu bolest...u ambulanti joj mjerili šećer i rekli da nema Crying or Very sad nisam pogledala nalaz...u 12 bile gotove...sutra mora na rengen.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:43

svekrvi danas rekli da ima šećernu bolest...u ambulanti joj mjerili šećer i rekli da nema Crying or Very sad nisam pogledala nalaz...u 12 bile gotove...sutra mora na rengen.

Ne kužim, tko joj je rekao da ima šeć. bolest ako joj je šećer ok? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:45

Ne kužim, tko joj je rekao da ima šeć. bolest ako joj je šećer ok? Crying or Very sad

vjerovatno u ambulanti nije imala , a danas joj rekao doktor gdje kontrolira bubrege. vadili joj krv nekoliko puta, pial neku slatku vodicu i ne znam što sve ne...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:48

Aha, to se zove ogtt test....vadi se krv, pa se popije šećer (fuuuj, meni su dali iscijediti limun unutra pa se dalo nekak), pa se opet vadi krv nakon dva sata. Razina šećera bi trebala biti u normali nakon dva sata.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:50

Aha, to se zove ogtt test....vadi se krv, pa se popije šećer (fuuuj, meni su dali iscijediti limun unutra pa se dalo nekak), pa se opet vadi krv nakon dva sata. Razina šećera bi trebala biti u normali nakon dva sata.

sutra ću pogledati što su joj napisali, ak budem imala živaca Arrow

sutra je u podne naručena, a još mora i po neki nalaz , a i na urologiju.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:54

Ne mogu pronaći tablete za tlak Rolling Eyes

Izgleda da sam ih bacila s kutijom misleći da je prazna. Nemrem više Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:55

Izgleda da sam ih bacila s kutijom misleći da je prazna. Nemrem više Nemrem više

a smeće je otišlo Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 21:59

a smeće je otišlo Wink

Naravno. Sad

Imam 4 vrste tableta (dvije za šećer, dvije za tlak) i ladicu u kojoj stoje. One koje načnem imam u kutiji, a u ladici su poluprazne ili prazne kutije koje povremeno Arrow pobacam...tak je pol kutije očito završilo u smeću. Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:01

i što ćeš sada ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:08

ostaviti mene da čekam Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:10

ostaviti mene da čekam Wink

Ma tražila sa, nema Rolling Eyes

Ne zznam kaj ću sad. Sad

Ima tko gopten od 2 mg na lageru? Nova, najnovija... - Page 28 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:11

e našla si gdje ćeš pitati Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:13

e našla si gdje ćeš pitati Laughing

A jbga sad, ove tri ostale imam još za pol mjeseca...ma ništ mi nebu bez njih Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:15

ti znaš trebaju li ti ili ne...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:16

ti znaš trebaju li ti ili ne...

A kajaznam, ja poslušno progutam jednu svaku večer, a kolko mi je tlak, nemam pojma. I ne zanima me Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:17

kao da ti je problem otići po druge Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:19

kao da ti je problem otići po druge Question

Je, i kak nek objasnim doktorici da mi fali pol kutije goptena?? Evil or Very Mad

Čujte, ja bacila? queen

Još me pošalje psihijatru. Nova, najnovija... - Page 28 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 EmptyUto 19 Maj 2009, 22:21

kao da se njoj nešto slično nije dogodilo Question
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 28 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 28 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: