Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:09

aja ::
susjeda ::
navikla sam...samo ja plaćam parkiranje i kad naplate prestane i još žurim da mi ne istekne vrijeme Arrow

I Gazda...samo trenutno nemamo kaj parkirati. Wink

ma bit će...

nama trebaju isporučiti do 15-og ...a još ne znam jesu li odobrili kredit

Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:11

Eh...a kak je nas krenulo, nećemo tako skoro biti motorizirani...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:12

mene je uhvatila panika,al sad što je tu je...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:15

mene je uhvatila panika,al sad što je tu je...

I mene je uhvatila panika, ali zbog drugih stvari... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:16

znam...nemoj misliti na torticu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:18

Trudim se ne misliti na torticu....misliti na torticu...misliti na torticu.....kvragu, hoću torticu!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:19

Trudim se ne misliti na torticu....misliti na torticu...misliti na torticu.....kvragu, hoću torticu!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

nemoj se zaboraviti i meni javiti...znaš da ću misliti na tebe.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:22

nemoj se zaboraviti i meni javiti...znaš da ću misliti na tebe.

Naravno da ću se javiti, čim se dočepam mobitela....nekak si mislim da mi ga na intenzivnoj neće dati... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:24

ne znam...kad budeš mogla...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:25

Mislim da sam jedan dan na intenzivnoj...samo ne znam još kad je operacija, u utorak ili srijedu...javit ću ti. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:27

Mislim da sam jedan dan na intenzivnoj...samo ne znam još kad je operacija, u utorak ili srijedu...javit ću ti. Smile

obično se bude jedan dan na intenzivnoj...a zašto bi te do srijede držali Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:29

obično se bude jedan dan na intenzivnoj...a zašto bi te do srijede držali Crying or Very sad

Zato jer doktor nije znao hoće li sala biti slobodna u utorak..
Nazad na vrh Ići dole
ravnogorac
Član u razvoju
Član u razvoju
ravnogorac

Broj poruka : 233
Datum upisa : 01.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:30

Pomoz' Bog
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:31

ravnogorac ::
Pomoz' Bog

Erm...bok?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:33

večer!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:35

trebao je gledati kad je slobodno, a ne te držati nekolio dana prerano...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:37

Bar ću landrati po odjelu...tj po wc-ima Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:38

Bar ću landrati po odjelu...tj po wc-ima Wink

Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:39

A znaš mene... Nova, najnovija... - Page 25 C070 Nova, najnovija... - Page 25 C070

Kak se muž nosi s tim?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:43

A znaš mene... Nova, najnovija... - Page 25 C070 Nova, najnovija... - Page 25 C070

Kak se muž nosi s tim?

nosimo mu trenerku i druge papuče...pa ga odvedemo na psihu Wink a popodne radi jedna iz ulice pa mu je dozvoljeno u WC-u. Inače kod nas je ovaj dio izdvojen od ostalog dijela bolnice...tj. ovo je sasvim drugi dio grada, centar sami,a u dvorištu je dječja i psiha za dnevne...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:46

Kak se muž nosi s tim?

nosimo mu trenerku i druge papuče...pa ga odvedemo na psihu Wink a popodne radi jedna iz ulice pa mu je dozvoljeno u WC-u. Inače kod nas je ovaj dio izdvojen od ostalog dijela bolnice...tj. ovo je sasvim drugi dio grada, centar sami,a u dvorištu je dječja i psiha za dnevne...

Ova moja bolnica nema psihijatriju...možda je otvore nakon mene... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:48

Kak se muž nosi s tim?

Ova moja bolnica nema psihijatriju...možda je otvore nakon mene... Laughing

ma to mi je bez veze...oni smiju, a ostali...idem ja...noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:49

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 06 Mar 2009, 13:07

Dobar dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 EmptyPet 06 Mar 2009, 22:15

imal koga Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 25 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina
» Nova kraljica???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: