Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptySre 04 Mar 2009, 23:52

susjeda ::
meni je dosta za danas...noć!

tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 00:09

uf zakasnio odoše tete Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 10:40

Dobro jutro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 18:08

da vidim virka li tko preko dana Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 21:55

da vidim virka li tko preko dana Crying or Very sad

Ja ne virkam... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:16

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:18

Twisted Evil

Večer....kako je?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:20

tlak je još visok...kažu stabilizirat će se...dobio je dvije boce danas...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:22

Uf...mrzim infuzije...a posebno kad mi stave na stalak bez kotačića pa moram vući infuziju u ruci... What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:23

aja ::

Uf...mrzim infuzije...a posebno kad mi stave na stalak bez kotačića pa moram vući infuziju u ruci... What a Face

i mislila sam da ćeš na infuziju pomisliti, ali kasno , a ispravljat nisam htjela...dvije bocke ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:24

i mislila sam da ćeš na infuziju pomisliti, ali kasno , a ispravljat nisam htjela...dvije bocke ...

A to....eh, i mene su stalno bockali...najbolje su one u trbuh, nekakve za cirkulaciju...te ni ne osjetiš... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:26

A to....eh, i mene su stalno bockali...najbolje su one u trbuh, nekakve za cirkulaciju...te ni ne osjetiš... Question

ove idu u oko...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:27

Joooj, joj, joj...ne u oko....au.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:33

samo malo prijateljica me zove...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:33

samo malo prijateljica me zove...

Ok Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:51

malo je potrajalo Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:52

malo je potrajalo Wink

Vidim.. Laughing

I ja sam razgovarala s svojom... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:53

a sa ovom uvijek potraje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:54

a sa ovom uvijek potraje Smile

A i s ovom mojom... Smile

Ni danas nema igrice.. Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:57

odmor od igrica...

danas su mi napisali kaznu za parkiranje, a ja platila Suspect kako sam se istresla na onoga...htjela sam novinare zvati...ja mu pokažem sms a njemu ne pokazuje da je plaćeno...i morala u firmu njihovu da ponište, a tamo ludnica....svima koji su sa vipa plaćali nije prošlo i svi dobili kazne @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 22:58

odmor od igrica...

danas su mi napisali kaznu za parkiranje, a ja platila Suspect kako sam se istresla na onoga...htjela sam novinare zvati...ja mu pokažem sms a njemu ne pokazuje da je plaćeno...i morala u firmu njihovu da ponište, a tamo ludnica....svima koji su sa vipa plaćali nije prošlo i svi dobili kazne @

Joj....trenutno nemamo takvih briga... Smile

Inače i Gazda plaća vipom...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:00

umalo sam pitala zar kod vas nema naplate parkinga...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:03

umalo sam pitala zar kod vas nema naplate parkinga...

Moš mislit da nema... What a Face

Ništ u ovoj državi nije besplatno, uskoro ćemo i zrak plaćat.. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:04

navikla sam...samo ja plaćam parkiranje i kad naplate prestane i još žurim da mi ne istekne vrijeme Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 EmptyČet 05 Mar 2009, 23:06

navikla sam...samo ja plaćam parkiranje i kad naplate prestane i još žurim da mi ne istekne vrijeme Arrow

I Gazda...samo trenutno nemamo kaj parkirati. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 24 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina
» Nova kraljica???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: