Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPet 06 Mar 2009, 22:24

spremna sam za spavanje...čekam još malo Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptyPet 06 Mar 2009, 23:08

susjeda ::
spremna sam za spavanje...čekam još malo Wink

Do sad smo udobrovoljavali komp da proradi Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 21:52

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:30

Twisted Evil večer!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:32

Twisted Evil večer!

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes gdje si do sad??

Kak je?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:34

aja ::
Twisted Evil večer!

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes gdje si do sad??

Kak je?

kod kuće je...a imali goste zato me nema.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:35

Super! Nova, najnovija... - Page 26 106868 Nova, najnovija... - Page 26 106868 Nova, najnovija... - Page 26 106868

Doma je doma... Smile

Moram cucka izvesti, dođem... pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:36

kod nas piri jako vjetar...i ti bi se mogla pripaziti malo Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:44

kod nas piri jako vjetar...i ti bi se mogla pripaziti malo Crying or Very sad

Kod nas je puhalo jako cijeli dan...sad je miiirno, ni daška.
A nema ga tko, jura je vani, iva na rođendanu a Gazda kunja...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:46

poslali ste to do nas...
mi mačku malu vodamo kod veterinara...ma št mi je to trebalo Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:47

poslali ste to do nas...

A kaj je miciki? joj, zaboravila sam kak se zove Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:52

poslali ste to do nas...

Lidija...ma ne priča mi se...poslat ću ti pp, al kratki...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:53

poslali ste to do nas...

Lidija...ma ne priča mi se...poslat ću ti pp, al kratki...

Ok...

Ja danas bila u shopingu... 40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:56

opet ??? iznenađuješ me....što si dobroga kupila Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 22:58

Ganjala me iva po trgovinama zbog poklona za rođendan na koji je išla....kupile smo gomilu bedastoća.... Question

Usput i mami kupila parfem i cvijeće, bili smo kod nje na ručku, jučer joj je bio rođendan...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:01

Ganjala me iva po trgovinama zbog poklona za rođendan na koji je išla....kupile smo gomilu bedastoća.... Question

Usput i mami kupila parfem i cvijeće, bili smo kod nje na ručku, jučer joj je bio rođendan...

Mama je ribica...
ja nisam otišla bratu na rođendan, al sad će mu imendan 19-og pa ću nadoknaditi....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:03

Mama je ribica...
ja nisam otišla bratu na rođendan, al sad će mu imendan 19-og pa ću nadoknaditi....

Ribica....kak i moja najbolja frendica, njoj sam usput kupila orhideju, to joj je omiljeno cvijeće, a rođendan joj je 12., mene neće biti doma...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:06

jesi spremna ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:09

jesi spremna ?

Ako misliš na torbu, nisam...a još imam sutra kaj za peglati ovim svojima, iako već dva dana perem i peglam ko manijak... 13

Ako misliš spremna, spremna....onda ne znam, sad mi već postaje sve raaavno.... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:13

jesi spremna ?

Ako misliš na torbu, nisam...a još imam sutra kaj za peglati ovim svojima, iako već dva dana perem i peglam ko manijak... 13

Ako misliš spremna, spremna....onda ne znam, sad mi već postaje sve raaavno.... Question

na ovo drugo sam mislila...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:15

jesi spremna ?

Ma ni sama ne znam...imam razdoblja od panike do ravnodušnosti....teško je ne misliti na torticu. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:16

jesi spremna ?

Ma ni sama ne znam...imam razdoblja od panike do ravnodušnosti....teško je ne misliti na torticu. Laughing

a normalno...drži se Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:22

A držim se...ustvari, ja ću ležat. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:28

psihički se drži...znaš ti na što ja mislim.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 EmptySub 07 Mar 2009, 23:32

psihički se drži...znaš ti na što ja mislim.

Znam, znam...samo da je meni ona plava tabletica....poslije ćemo lako... Nova, najnovija... - Page 26 C070 Nova, najnovija... - Page 26 C070
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 26 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina
» Nova kraljica???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: