Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

evo jedne nove

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

evo jedne nove - Page 38 Empty
PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptyUto 06 Maj 2008, 23:50

gdje si ti bila?

Poslednji izmenio paloma 051 dana Uto 06 Maj 2008, 23:58, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptyUto 06 Maj 2008, 23:53

paloma 051 ::
susjeda ::
gdje ti živiš Crying or Very sad

stvarno nikad čula

potraži po većim trgovačkim centrima Smile jel ti to kraj nicka predbroj grada ?

da.

baš ću pogledat.inače izbjegavam ta gazirana pića,ali u zadnje vrjeme nisam normalna sa tom colom.to je čista droga[/quote]

ja slabo pijem sokove...baš si u gradu ili okolici ? Silom prilika boravila sam tamo dva mjeseca Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptyUto 06 Maj 2008, 23:57

40 km od grada.šira okolica
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptyUto 06 Maj 2008, 23:59

gdje si ti bila?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptyUto 06 Maj 2008, 23:59

40 km od grada.šira okolica

ako ću dobro znati mi smo bili jedno 30 km udaljeni ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:02

ako ću dobro znati mi smo bili jedno 30 km udaljeni ...[/quote]
ha.ha.sad me zezaš.a nebi ti otkrila pravu lokaciju.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:04

ako ću dobro znati mi smo bili jedno 30 km udaljeni ...
ha.ha.sad me zezaš.a nebi ti otkrila pravu lokaciju.[/quote]

ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:06

ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.[/quote]

Mošćenička Draga.To je već Opatija.uuu,ja sam skroz na drugoj strani.a gdje si ti?Mislim županija
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:08

ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.

Mošćenička Draga.To je već Opatija.uuu,ja sam skroz na drugoj strani.a gdje si ti?Mislim županija[/quote]

ja sam na istoku ...okolica Os-a...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:08

ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.[/quote]

Šta si to rekla?Da si gledala kartu Istre.Ispravi se brzo.To nema veze sa Istrom,koliko god bi neki to htjeli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:10

Šta si to rekla?Da si gledala kartu Istre.Ispravi se brzo.To nema veze sa Istrom,koliko god bi neki to htjeli[/quote]

ajd sad ne kompliciraj Smile da vidim ta mjesta tako mi je bilo najlakše Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:12

ajd sad ne kompliciraj Smile da vidim ta mjesta tako mi je bilo najlakše Very Happy[/quote]

dobro je.izvukla si se.Ti si slavonka?i ja vučem slavonske krvi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:13

ajd sad ne kompliciraj Smile da vidim ta mjesta tako mi je bilo najlakše Very Happy

dobro je.izvukla si se.Ti si slavonka?i ja vučem slavonske krvi[/quote]

eto ...al smo se pomješali Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:15

eto ...al smo se pomješali Very Happy[/quote]

Bogami jesmo.mislila sam da si negdje oko Zagreba.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:16

eto ...al smo se pomješali Very Happy

Bogami jesmo.mislila sam da si negdje oko Zagreba.[/quote]

Aja je tamo poviše Smile Ja sam bliže Laudi zato imam nick susjeda Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:18

Aja je tamo poviše Smile Ja sam bliže Laudi zato imam nick susjeda Smile[/quote]

kako Laudi?Šta nije on u Srbiji?Nije baš ni tako blizu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:20

Aja je tamo poviše Smile Ja sam bliže Laudi zato imam nick susjeda Smile

kako Laudi?Šta nije on u Srbiji?Nije baš ni tako blizu[/quote]

Je, e onda još nisam znala da je na pristojnoj udaljenosti Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:23

Je, e onda još nisam znala da je na pristojnoj udaljenosti Very Happy[/quote]

znači on poljupce umjesto da šalje u susjedstvo,on ide skroz do ZG.kompliciran neki lik mogu ti reći.Ni susjedstvo ne pomaže
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:24

Je, e onda još nisam znala da je na pristojnoj udaljenosti Very Happy

znači on poljupce umjesto da šalje u susjedstvo,on ide skroz do ZG.kompliciran neki lik mogu ti reći.Ni susjedstvo ne pomaže[/quote]

sam nek on šalje ...nikad se ne zna tko bi što za taj ljubac mogao prikačiti i poslati nam Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:26

sam nek on šalje ...nikad se ne zna tko bi što za taj ljubac mogao prikačiti i poslati nam Wink[/quote]

čega se to bojiš?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:28

sam nek on šalje ...nikad se ne zna tko bi što za taj ljubac mogao prikačiti i poslati nam Wink

čega se to bojiš?[/quote]

ma ne bojim se više, zezam se sada...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:30

počela sam zjevat opasno a sutra se rano ustajem.postamo se sutra.

Laku noć susjeda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 00:30

Noć Paloma Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 12:59

Dobar dan Twisted Evil

Ako me nema par dana to je zbog seobe tel. broja na novu adresu Smile
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 EmptySre 07 Maj 2008, 14:33

Lauda ::
Dobar dan Twisted Evil

Ako me nema par dana to je zbog seobe tel. broja na novu adresu Smile

i tebi dobar dan
samo se ti konačno preseli cool
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 38 Empty

Nazad na vrh Ići dole

evo jedne nove
Nazad na vrh 
Strana 38 od 42Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Sledeći
 Similar topics
-
» Imam nove ljubimce!!
» Nove vojvode sa 'moralnim afinitetom'
» Grid - Internet nove generacije
» UN rezolucija: Nove sankcije Iranu
» Nove tablice prema evropskim merama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: