| evo jedne nove | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 23:50 | |
|
Poslednji izmenio paloma 051 dana Uto 06 Maj 2008, 23:58, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 23:53 | |
| - paloma 051 ::
- susjeda ::
- paloma 051 ::
- gdje ti živiš
stvarno nikad čula
potraži po većim trgovačkim centrima jel ti to kraj nicka predbroj grada ? da. baš ću pogledat.inače izbjegavam ta gazirana pića,ali u zadnje vrjeme nisam normalna sa tom colom.to je čista droga[/quote] ja slabo pijem sokove...baš si u gradu ili okolici ? Silom prilika boravila sam tamo dva mjeseca |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 23:57 | |
| 40 km od grada.šira okolica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 23:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 23:59 | |
- 40 km od grada.šira okolica
ako ću dobro znati mi smo bili jedno 30 km udaljeni ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:02 | |
| ako ću dobro znati mi smo bili jedno 30 km udaljeni ...[/quote] ha.ha.sad me zezaš.a nebi ti otkrila pravu lokaciju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:04 | |
- ako ću dobro znati mi smo bili jedno 30 km udaljeni ...
ha.ha.sad me zezaš.a nebi ti otkrila pravu lokaciju.[/quote] ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:06 | |
| ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.[/quote]
Mošćenička Draga.To je već Opatija.uuu,ja sam skroz na drugoj strani.a gdje si ti?Mislim županija |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:08 | |
- ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.
Mošćenička Draga.To je već Opatija.uuu,ja sam skroz na drugoj strani.a gdje si ti?Mislim županija[/quote] ja sam na istoku ...okolica Os-a... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:08 | |
| ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.[/quote]
Šta si to rekla?Da si gledala kartu Istre.Ispravi se brzo.To nema veze sa Istrom,koliko god bi neki to htjeli |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:10 | |
- ne zezam te...baš sam pogledala kartu Istre...u Moščenićkoj sam bila...u Rijeku putovala svaki dan.
Šta si to rekla?Da si gledala kartu Istre.Ispravi se brzo.To nema veze sa Istrom,koliko god bi neki to htjeli[/quote] ajd sad ne kompliciraj da vidim ta mjesta tako mi je bilo najlakše |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:12 | |
| ajd sad ne kompliciraj da vidim ta mjesta tako mi je bilo najlakše [/quote] dobro je.izvukla si se.Ti si slavonka?i ja vučem slavonske krvi |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:15 | |
| eto ...al smo se pomješali [/quote] Bogami jesmo.mislila sam da si negdje oko Zagreba. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:16 | |
- eto ...al smo se pomješali
Bogami jesmo.mislila sam da si negdje oko Zagreba.[/quote] Aja je tamo poviše Ja sam bliže Laudi zato imam nick susjeda |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:18 | |
| Aja je tamo poviše Ja sam bliže Laudi zato imam nick susjeda [/quote] kako Laudi?Šta nije on u Srbiji?Nije baš ni tako blizu |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:23 | |
| Je, e onda još nisam znala da je na pristojnoj udaljenosti [/quote] znači on poljupce umjesto da šalje u susjedstvo,on ide skroz do ZG.kompliciran neki lik mogu ti reći.Ni susjedstvo ne pomaže |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:24 | |
- Je, e onda još nisam znala da je na pristojnoj udaljenosti
znači on poljupce umjesto da šalje u susjedstvo,on ide skroz do ZG.kompliciran neki lik mogu ti reći.Ni susjedstvo ne pomaže[/quote] sam nek on šalje ...nikad se ne zna tko bi što za taj ljubac mogao prikačiti i poslati nam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:26 | |
| sam nek on šalje ...nikad se ne zna tko bi što za taj ljubac mogao prikačiti i poslati nam [/quote] čega se to bojiš? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:28 | |
- sam nek on šalje ...nikad se ne zna tko bi što za taj ljubac mogao prikačiti i poslati nam
čega se to bojiš?[/quote] ma ne bojim se više, zezam se sada... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:30 | |
| počela sam zjevat opasno a sutra se rano ustajem.postamo se sutra. Laku noć susjeda |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 00:30 | |
| Noć Paloma |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 12:59 | |
| Dobar dan Ako me nema par dana to je zbog seobe tel. broja na novu adresu | |
|