| evo jedne nove | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
deki Moderator
Broj poruka : 405 Datum upisa : 29.11.2006
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:45 | |
| - paloma 051 ::
- kažeš deki da imaš goste već dva dana.ja bi prošvikala.neka njih kod mene jedno dva sata i kvaka noga
zavisi koji su gosti,danas sam se baš smorio,sve neke tetke,strine,ujaci... a sutra će da bude veselo,dolaze mi braća da pojdu i popiju ovo što je ostalo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:46 | |
| - deki ::
- gradski-seljak ::
- Gosti otišli, vidim ti na nogama
baš tako,pa sutra ponovo. znaš kako kažu tri dana je gostinjsko. Ma da nije to malo dugo??? Sjekač |
|
| |
deki Moderator
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:48 | |
| - gradski-seljak ::
- deki ::
- gradski-seljak ::
- Gosti otišli, vidim ti na nogama
baš tako,pa sutra ponovo. znaš kako kažu tri dana je gostinjsko. Ma da nije to malo dugo???
Sjekač veče sjekač jesi gledo ti film Ivkova slava? e tako se kod nas slavi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:50 | |
| - Citat :
- jesi gledo ti film Ivkova slava? e tako se kod nas slavi
A možda sam i gledao, ne sječam se, a ako i jesam davno je to bilo |
|
| |
deki Moderator
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:53 | |
| - gradski-seljak ::
-
- Citat :
- jesi gledo ti film Ivkova slava? e tako se kod nas slavi
A možda sam i gledao, ne sječam se, a ako i jesam davno je to bilo novi je to film,možda je izašao pre dve tri godine | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:54 | |
| znači ima se kod vas para.treba to najest i napojit. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:55 | |
| Nešto smo ušutili, a već je i kasno 11-ta ura tuče laka vam noć Deki onda nisam ovdje kod nas nije prikazivan,što neznači da neće biti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:56 | |
| laku noć oba dvojici. vi tamo jedete i pijete,a meni ovdje neka mučnina.čudno je to. laku noč dečki |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:57 | |
| Evo baš sada počinje na novoj tv "vratiće se rode" a i utakmica Real - Barcelona vodi real 2:0 |
|
| |
deki Moderator
| Naslov: Re: evo jedne nove Sre 07 Maj 2008, 23:59 | |
- znači ima se kod vas para.treba to najest i napojit.
ma gde ima para,narod se nateže da sastavi kraj sa krajem,ali to je takav običaj,vole ljudi da se druže. ja sam to zadnjih godina smanjio,samo najuže,a ranije bila ludnica,zna lauda dolazio je ranije kod mene,ostajali po celu noć.ubijali se od ića i pića. | |
|
| |
deki Moderator
| Naslov: Re: evo jedne nove Čet 08 Maj 2008, 00:01 | |
| laku noć paloma laku noć gradski | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Čet 08 Maj 2008, 00:03 | |
| - deki ::
- paloma 051 ::
ma gde ima para,narod se nateže da sastavi kraj sa krajem,ali to je takav običaj,vole ljudi da se druže. ja sam to zadnjih godina smanjio,samo najuže,a ranije bila ludnica,zna lauda dolazio je ranije kod mene,ostajali po celu noć.ubijali se od ića i pića. ajde,ajde ne kukaj.tri dana slavite.da ih častiš samo sa kavom,sokom i keksima već bi se istrošio.bolje da se družite nego da se bijete. |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: evo jedne nove Čet 08 Maj 2008, 00:57 | |
- deki ::
- paloma 051 ::
ma gde ima para,narod se nateže da sastavi kraj sa krajem,ali to je takav običaj,vole ljudi da se druže. ja sam to zadnjih godina smanjio,samo najuže,a ranije bila ludnica,zna lauda dolazio je ranije kod mene,ostajali po celu noć.ubijali se od ića i pića. ajde,ajde ne kukaj.tri dana slavite.da ih častiš samo sa kavom,sokom i keksima već bi se istrošio.bolje da se družite nego da se bijete. A što? Pa ne živimo 200 godina k'o gavrani...jbg nije to smišljeno za džabe...tu se vidiš sa ljudima sa kojima se ne vidiš i po godinu dana...još ako padne koji dogovor za posao, eto ti vajde...e sad da je kriza jeste, ali nije samo kod nas...od mog druga majka prima nemačku penziju pa kuka da su švabe smanjile penzije...recesija brate...svuda...samo rujke napreduju...i kinezi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: evo jedne nove | |
| |
|
| |
| evo jedne nove | |
|