Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

evo jedne nove

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

evo jedne nove - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:48

Lauda ::
susjeda ::
večer svima ! Kod mene grmi ...to znači da bi uskoro mogli ostati i bez struje Rolling Eyes

Veče S.

3

bounce večer Lauda !
Nazad na vrh Ići dole
dipl.seljak
Učesnik diskusija
Učesnik diskusija
dipl.seljak

Broj poruka : 331
Datum upisa : 30.04.2008

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:48

paloma 051 ::
dipl.seljak ::
aja ::
Evo paloma, samo za tebe, moja slika:

evo jedne nove - Page 20 Beba1kp3
ajde.gdje je

Zbunjuješ ljude paloma. Svi vide sliku, a ti ne. Zovi nekog komšiju klinca da ti reinstalira taj pretraživač, koji god da je. Toplo ti preporučujem FireFox.

joj seljak ti mi zamjenjuješ ojePa njemu sam se isto tako odvaljivala od smjeha.

aja vidim preslatku bebicu.

Čestitamo paloma....proradila kanta.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:50

Ta bebica sam ja, paloma...a bebica je izrasla u ovo kaj leti tu s lijeve strane. Smile

pretpostavljala sam da si ti.

budi vještica,ali dobra
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:51

Ta bebica sam ja, paloma...a bebica je izrasla u ovo kaj leti tu s lijeve strane. Smile

budi vještica,ali dobra

Ja sam uvijek dobra, pitaj dečke.. 32 32 32
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:53

budi vještica,ali dobra

evo jedne nove - Page 20 Horor evo jedne nove - Page 20 Horor evo jedne nove - Page 20 277708 evo jedne nove - Page 20 277708
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:53

Paaa....onako...malo.....rekreativno. Ali bili ste dosadni do zla boga.[/quote]

daj ne laži.meni je bilo super.a ti si sigurno cmizdrio zbog sivce,jer si drugi dan kada sam je nešto spomenuo odmah ljutito odlepršao i ostavio meni i sjekaču one posrane smajliće
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:54

budi vještica,ali dobra

evo jedne nove - Page 20 Horor evo jedne nove - Page 20 Horor evo jedne nove - Page 20 277708 evo jedne nove - Page 20 277708

evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075 evo jedne nove - Page 20 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 21:57

ljudi ja sam se sva pogubila ...ne znam tko je dobar, tko bježi, ma ništ se ne snalazim Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:00

ljudi ja sam se sva pogubila ...ne znam tko je dobar, tko bježi, ma ništ se ne snalazim Evil or Very Mad

Pa mene znaš...ja sam dobra... 32 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:01

mene neznaš,ali i ja sam dobra.pitaj diplomiranog pa ćeš vidjet
Nazad na vrh Ići dole
dipl.seljak
Učesnik diskusija
Učesnik diskusija
dipl.seljak

Broj poruka : 331
Datum upisa : 30.04.2008

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:01

daj ne laži.meni je bilo super.a ti si sigurno cmizdrio zbog sivce,jer si drugi dan kada sam je nešto spomenuo odmah ljutito odlepršao i ostavio meni i sjekaču one posrane smajliće

Daj nemoj me opet nervirati. Nisi svesna koliko ste bili degutantni. Sivce je isto bila idiot, a vi jedva dočekali idiota da se iživljavate. Na kraju ste ispali gori od nje........ali dobro to je moje mišljenje.

Ako si uživala u onoj psovačini i najprizemnijem podjebavanju...........neka ti bude.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:03

dipl.seljak ::

Daj nemoj me opet nervirati. Nisi svesna koliko ste bili degutantni. Sivce je isto bila idiot, a vi jedva dočekali idiota da se iživljavate. Na kraju ste ispali gori od nje........ali dobro to je moje mišljenje.

Ako si uživala u onoj psovačini i najprizemnijem podjebavanju...........neka ti bude.

joooj,ti si vidim neka dobrica nježna.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:04

a njemu bih trebala vjerovati ? Crying or Very sad a ni njega ne znam Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:05

a njemu bih trebala vjerovati ? Crying or Very sad a ni njega ne znam Very Happy

za njega pitaj mene
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:06

za njega pitaj mene

polako...otkrit ću to ako se zadržite ovdje Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:08

Aja, kad je sinek stigao kući ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:09

Ne pitaj....skoro nisam spavala...tek su u pol 4 došli u tu vražju krapinu.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

I još nije bilo signala m,obitela pa mi se javljala govorna pošta...prolupala sam. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:11

Ne pitaj....skoro nisam spavala...tek su u pol 4 došli u tu vražju krapinu.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

I još nije bilo signala m,obitela pa mi se javljala govorna pošta...prolupala sam. Sad

pola četiri ujutro ? Crying or Very sad ako je, mogli su odma i na spavanje.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:11

Pozdravi Juru
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:12

Pozdravi Juru

Hoću, tnx Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:13

Je, u pol 4 su došli u krapinu na spavanje...prije toga su bili negdje u pripiz...zabiti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:16

Je, u pol 4 su došli u krapinu na spavanje...prije toga su bili negdje u pripiz...zabiti.

djeca, djeca...kak je njima sve ravno Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:22

Pričaj mi o tome...prolupala sam prošle noći... Rolling Eyes

A Gazda "nije videl u čemu je problem". Jednog dana ću ga stvarno, m stvarno.. evo jedne nove - Page 20 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:23

Pričaj mi o tome...prolupala sam prošle noći... Rolling Eyes

A Gazda "nije videl u čemu je problem". Jednog dana ću ga stvarno, m stvarno.. evo jedne nove - Page 20 U075

isto kao i kod mene Question ja se ustajem iz kreveta, hodam po kući , a muž hrče i isto ne razumije zašto dižem paniku.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 EmptyNed 04 Maj 2008, 22:26

Ma grrr...srećom pijem tablete za tlak, inače bi jučer.... 49
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 20 Empty

Nazad na vrh Ići dole

evo jedne nove
Nazad na vrh 
Strana 20 od 42Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Sledeći
 Similar topics
-
» Imam nove ljubimce!!
» Nove vojvode sa 'moralnim afinitetom'
» Grid - Internet nove generacije
» UN rezolucija: Nove sankcije Iranu
» Nove tablice prema evropskim merama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: