| evo jedne nove | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:33 | |
| - paloma 051 ::
- gdje se teme ključaju
gdje god smo seljak i ja.istina,sa potpunim pravom. uglavnom su to političke teme,a nas dvoje već smo si izmjenili mišljenja i meni se snjim više ne svađa.draži mi je bez politike.i jaaako mi fali danas.SEELJAAAK [/quote] Koji seljak ti fali? Imamo dva.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:35 | |
| da vas nisu banirali na tim forumima [/quote] lauda je rekao "ova tema se zaključava"i tako nekoliko njih.gradski nam dopušta da skrečemo.sada Laudu zovem Sveti Petar |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:36 | |
| Koji seljak ti fali? Imamo dva.. [/quote] Samo je jeedan seljak.DIPLOMIRANI |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:37 | |
- da vas nisu banirali na tim forumima
lauda je rekao "ova tema se zaključava"i tako nekoliko njih.gradski nam dopušta da skrečemo.sada Laudu zovem Sveti Petar[/quote] kad su mene jednom uvukli da budem moderator na Politici, forumaši se krenu svađati, ja uletim i svu temu zachatam s njima |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:37 | |
- ovo njemu mislila si na mene ?
aha![/quote] ma naći ćemo mi druge teme il otvoriti admin valjda zaključo što smo otišli van teme znaš kak mi to znamo al nema veze sad ću ja al nejdemo u off da opet ne zaključa a i ja se slažem ak je van da se nešto poduzeti mora ejjjj fali mi Aret (dobar moderator bila) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:39 | |
| - sjekač ::
- paloma 051 ::
aha! ma naći ćemo mi druge teme il otvoriti admin valjda zaključo što smo otišli van teme znaš kak mi to znamo al nema veze sad ću ja al nejdemo u off da opet ne zaključa a i ja se slažem ak je van da se nešto poduzeti mora ejjjj fali mi Aret (dobar moderator bila)[/quote] Na ovom podforumu se chata kolko ti srce želi. Gdje je ta aret bila mod i zakaj više nije? |
|
| |
Gost Gost
| ejjjj fali mi Aret (dobar moderator bila)[/quote] Bila je prava dobrica.a nisu loši ni ovi dvoje. |
|
| |
Gost Gost
| - susjeda ::
lauda je rekao "ova tema se zaključava"i tako nekoliko njih.gradski nam dopušta da skrečemo.sada Laudu zovem Sveti Petar kad su mene jednom uvukli da budem moderator na Politici, forumaši se krenu svađati, ja uletim i svu temu zachatam s njima [/quote] bila si moderator negdje |
|
| |
Gost Gost
aha! ma naći ćemo mi druge teme il otvoriti admin valjda zaključo što smo otišli van teme znaš kak mi to znamo al nema veze sad ću ja al nejdemo u off da opet ne zaključa a i ja se slažem ak je van da se nešto poduzeti mora ejjjj fali mi Aret (dobar moderator bila)[/quote] tko je sad Aret |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:40 | |
- susjeda ::
lauda je rekao "ova tema se zaključava"i tako nekoliko njih.gradski nam dopušta da skrečemo.sada Laudu zovem Sveti Petar
kad su mene jednom uvukli da budem moderator na Politici, forumaši se krenu svađati, ja uletim i svu temu zachatam s njima bila si moderator negdje [/quote] jako, jako davno... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:40 | |
- ejjjj
fali mi Aret (dobar moderator bila) Bila je prava dobrica.a nisu loši ni ovi dvoje.[/quote] pozvat ću je |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:41 | |
| - Citat :
- jako, jako davno...
a neć navaljivat dalje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:43 | |
| ) Gdje je ta aret bila mod i zakaj više nije? [/quote na cenzuru.onoj drugoj.valda više nema tog foruma.nemam pojma. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:43 | |
| ] pozvat ću je [/quote] ona već je ovdje registrirana.neznam zašto se ne javlja |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:44 | |
| Dobro veče društvo jbg ostao sam prijavljen maloprije sam došao, obaveze jače umoran sam pa ću brzo gibat |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:46 | |
| - gradski-seljak ::
- Dobro veče društvo
jbg ostao sam prijavljen maloprije sam došao, obaveze jače umoran sam pa ću brzo gibat ti uvjek nekamo gibaš.stalno si umoran.šta baš svaki dan? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:46 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:47 | |
- ]
pozvat ću je ona već je ovdje registrirana.neznam zašto se ne javlja[/quote] i ja se pitam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| koliko foruma cenzure je već bilo na jednoj smo mi bili, na jednoj vi i sad svi skupa ovdje [/quote] ja ti to ništa ne razumijem.dva slična foruma.onaj prije je bio lepši.žuto bijeli.ovaj mi je neki tmuran.da barem ima neki cvjetić ili leptiriće |
|
| |
Gost Gost
- gradski-seljak ::
- Dobro veče društvo
jbg ostao sam prijavljen maloprije sam došao, obaveze jače umoran sam pa ću brzo gibat ti uvjek nekamo gibaš.stalno si umoran.šta baš svaki dan? Takav mi je horoskop, mora se radit |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:50 | |
| - Citat :
- Pa kak se nebi sjećali??? Tam smo bile od samog početka pa do kraja...
to je bio dobar forum tamo i Lauda bio mod8 ) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Uto 06 Maj 2008, 22:50 | |
| Takav mi je horoskop, mora se radit [/quote] šta si ti u horoskopu?mrav? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: evo jedne nove | |
| |
|