| evo jedne nove | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:21 | |
| - dipl.seljak ::
- Jbga...ja zaboravih da poželim svima dobro veče......
.......dobro veče svima, znanima i neznanima. nitko te nije primjetio.samo ja. |
|
| |
deki Moderator
Broj poruka : 405 Datum upisa : 29.11.2006
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:21 | |
| | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:24 | |
| - paloma 051 ::
- dipl.seljak ::
.......dobro veče svima, znanima i neznanima. nitko te nije primjetio.samo ja. nisi baš u pravu ... - Citat :
dipl.seljak :: | Pričaš kao da si se ....... sad je mene sram. |
dobro veče dipl.s
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:26 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:28 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:28 | |
| - aja ::
dobro večer aja.Prekrasno izgledaš večeras |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:29 | |
| |
|
| |
dipl.seljak Učesnik diskusija
Broj poruka : 331 Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:30 | |
.......dobro veče svima, znanima i neznanima. nitko te nije primjetio.samo ja. Meni je dovoljno. Kada vidim ostale, t.j. njih četiri, pet sa po par hiljada postova za godinu i po dana, setm se kada smo mi odrađivali po stotinjak postova dnevno. Setim se političkog dela foruma sa 50 i kusur hiljada postova i više od 3000 tema. Da li znaš paloma da si bila rekorder jedne nedelje sa 987 postova (zapamtio sam broj jer bode oči). | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:35 | |
- paloma 051 ::
.......dobro veče svima, znanima i neznanima. nitko te nije primjetio.samo ja. Meni je dovoljno.
Kada vidim ostale, t.j. njih četiri, pet sa po par hiljada postova za godinu i po dana, setm se kada smo mi odrađivali po stotinjak postova dnevno. Setim se političkog dela foruma sa 50 i kusur hiljada postova i više od 3000 tema.
Da li znaš paloma da si bila rekorder jedne nedelje sa 987 postova (zapamtio sam broj jer bode oči). znaš šta.sada sam se tako slatko nasmijala,ali brate ne pretjeruj.pretjeruješ kao i kad muškarci pričaju o centimetrima.znam da sam malo pretjerala sa postovima ali toliko NE |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:35 | |
| Evo paloma, samo za tebe, moja slika: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:37 | |
| - aja ::
- Evo paloma, samo za tebe, moja slika:
ajde.gdje je |
|
| |
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:39 | |
| Ne preterujem ni mm. Ajde seti se koliko si dugo bila na forumu?? Na kraju si bila "poznata ličnost" sa oko 1500 postova, a te nedelje ste ti o ojeP razvalacili "sivce" do iznemoglosti.............za sat vremena ste na temi "Srbi najveći zločinci" znali da zakucate ukupno....pa sigurno više od dvestotinjak postova. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:39 | |
| Kaj gdje je?? Pa tu ti je slika.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:40 | |
| A evo ti još jedna |
|
| |
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:41 | |
- aja ::
ajde.gdje je Zbunjuješ ljude paloma. Svi vide sliku, a ti ne. Zovi nekog komšiju klinca da ti reinstalira taj pretraživač, koji god da je. Toplo ti preporučujem FireFox. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:43 | |
| večer svima ! Kod mene grmi ...to znači da bi uskoro mogli ostati i bez struje |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:43 | |
- Ne preterujem ni mm. Ajde seti se koliko si dugo bila na forumu?? Na kraju si bila "poznata ličnost" sa oko 1500 postova, a te nedelje ste ti o ojeP razvalacili "sivce" do iznemoglosti.............za sat vremena ste na temi "Srbi najveći zločinci" znali da zakucate ukupno....pa sigurno više od dvestotinjak postova.
možda sam napravila stotinjak.a mislim ni toliko. a sivce...nisam je u početku mogla prožvakat nikako.poslje mi je malo falila. a ti si izgleda sve to promatrao skrivečki.jelda? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:44 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:46 | |
- paloma 051 ::
- aja ::
ajde.gdje je Zbunjuješ ljude paloma. Svi vide sliku, a ti ne. Zovi nekog komšiju klinca da ti reinstalira taj pretraživač, koji god da je. Toplo ti preporučujem FireFox. joj seljak ti mi zamjenjuješ ojePa njemu sam se isto tako odvaljivala od smjeha. aja vidim preslatku bebicu. |
|
| |
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:46 | |
- Ne preterujem ni mm. Ajde seti se koliko si dugo bila na forumu?? Na kraju si bila "poznata ličnost" sa oko 1500 postova, a te nedelje ste ti o ojeP razvalacili "sivce" do iznemoglosti.............za sat vremena ste na temi "Srbi najveći zločinci" znali da zakucate ukupno....pa sigurno više od dvestotinjak postova.
možda sam napravila stotinjak.a mislim ni toliko. a sivce...nisam je u početku mogla prožvakat nikako.poslje mi je malo falila. a ti si izgleda sve to promatrao skrivečki.jelda? Paaa....onako...malo.....rekreativno. Ali bili ste dosadni do zla boga. | |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: evo jedne nove Ned 04 Maj 2008, 21:47 | |
| Ta bebica sam ja, paloma...a bebica je izrasla u ovo kaj leti tu s lijeve strane. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: evo jedne nove | |
| |
|
| |
| evo jedne nove | |
|