Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

evo jedne nove

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

evo jedne nove - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:36

susjeda ::
aja ::
evo mene...ne mogu se baš smiriti ovdje ...od kompa do prozora Sad

Opet? Sad

A jura je negdje u zagorju, nisam ni ja baš cool. Sad

došao je Evil or Very Mad ne znam kako da se kontroliram Sad ako nedam nije dobro, a ako dam ludim Neutral
žene ja vas ništa ne kužim i nebi se htjela mješat.samo se nadam da su ove šljive na očima neka vaša zezancija a ne stvarnost
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:37

gradski-seljak ::
paloma 051 ::
večer gradski Twisted Evil

dobro veče
mravi,termiti, cucki šta još ima Very Happy

nema našeg mačka Neutral

ja jednog danas kod Knina vidio pregaženog da nije tvoj Crying or Very sad

Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:38

Opet? Sad

došao je Evil or Very Mad ne znam kako da se kontroliram Sad ako nedam nije dobro, a ako dam ludim Neutral
žene ja vas ništa ne kužim i nebi se htjela mješat.samo se nadam da su ove šljive na očima neka vaša zezancija a ne stvarnost

pitaj što ne kužiš Smile dijete mi položilo vozački prije par dana i sad bi ja trebala biti sretna, al strah je ipak veći.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:40

Opet? Sad

Pa ću ja lijepo objasnit....šljive za očima su zato jer je to jedini smajlić za zabrinutost...ne tuče me Gazda, a ni susjedu njezin gospodin muž. Smile

A zabrinute smo za balavce koji su u nezgodnim godinama...s tim da je susjedin friški vozač, a moj je još maloljetan. Kužiš sad? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:41

pitaj što ne kužiš Smile dijete mi položilo vozački prije par dana i sad bi ja trebala biti sretna, al strah je ipak veći.[/quote]
nadam se samo da ti je djete dovoljno staro i odgovorno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:42

Imaš li ti djecu paloma?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:43

A zabrinute smo za balavce koji su u nezgodnim godinama...s tim da je susjedin friški vozač, a moj je još maloljetan. Kužiš sad? Smile[/quote]

jasno mi je.ne bih vam bila u koži.ali djeca vam onda niti nesmiju sjedat za volan bez suvozača.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:44

pitaj što ne kužiš Smile dijete mi položilo vozački prije par dana i sad bi ja trebala biti sretna, al strah je ipak veći.
nadam se samo da ti je djete dovoljno staro i odgovorno.[/quote]

punoljetan je jer da nije nebi niti polagao, a odgovorno ? koliki su bili odgovorni i u prometu nastradali.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:44

Imaš li ti djecu paloma?

nemam Arrow ali nadam se skoro da hoću
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:45

A zabrinute smo za balavce koji su u nezgodnim godinama...s tim da je susjedin friški vozač, a moj je još maloljetan. Kužiš sad? Smile

jasno mi je.ne bih vam bila u koži.ali djeca vam onda niti nesmiju sjedat za volan bez suvozača.[/quote]

ajd sad ti to meni pojasni Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:47

Imaš li ti djecu paloma?

Lijepo... cool

Reći ću samo dvije apsolutne istine:

Mala djeca, mala briga...
Mala djeca ti nedaju spavati, a velika živjeti. evo jedne nove - Page 15 Cerek evo jedne nove - Page 15 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:47

jasno mi je.ne bih vam bila u koži.ali djeca vam onda niti nesmiju sjedat za volan bez suvozača.[/quote]

ajd sad ti to meni pojasni Crying or Very sad[/quote]

šta nije po zakonu da novopečeni vozači moraju imati pratnju punoljetne osobe.

Poslednji izmenio paloma 051 dana Sub 03 Maj 2008, 22:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:48

Imaš li ti djecu paloma?

ja nemam, Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:48

Moj jura nije vozač, kao što rekoh, maloljetan je. evo jedne nove - Page 15 Cerek

Al ga svejedno nema doma Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:49

jasno mi je.ne bih vam bila u koži.ali djeca vam onda niti nesmiju sjedat za volan bez suvozača.

ajd sad ti to meni pojasni Crying or Very sad[/quote]

šta nije po zakonu da novopečeni vozači moraju imati pratnju punoljetne osobe.[/quote]

moraju imati pratnju od 23 do 5 ili 6 ujutro.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:49

Imaš li ti djecu paloma?

ja nemam, Smile

:smajlić kojem raste nos
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

ja nemam, Smile
rekao si da imaš sina
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:51

ja nemam, Smile
rekao si da imaš sina

Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:51

ja nemam, Smile
rekao si da imaš sina

pa nemam ja ima gazdarica Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:52

moraju imati pratnju od 23 do 5 ili 6 ujutro.[/quote]
onda draga možeš birati.biti dobra mama i živcirati se u sebi,ili biti"mama vještica" i ne dati djetetu auto.mogu si misliti kako ti je
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:52

Moj jura nije vozač, kao što rekoh, maloljetan je. evo jedne nove - Page 15 Cerek

Al ga svejedno nema doma Rolling Eyes

nema ni moga više, al sad je pješak...sam malo Crying or Very sad da provjerim jel bicikli u dvorištu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:54

A jura se druži negdje u zagorju...gradski, ide tvojim stopama.. Smile

Vraća se sutra Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:55

moraju imati pratnju od 23 do 5 ili 6 ujutro.
onda draga možeš birati.biti dobra mama i živcirati se u sebi,ili biti"mama vještica" i ne dati djetetu auto.mogu si misliti kako ti je[/quote]

strašno mi je...to isto sam prolazila i prije godinu dana sa kćerkom.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:56

Umoran sam, navozio sam se danas, lijepo vas pozdravljam
laka vam noć
3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 EmptySub 03 Maj 2008, 22:56

A jura se druži negdje u zagorju...gradski, ide tvojim stopama.. Smile

Vraća se sutra Rolling Eyes

ni tebi nije lako Smile moji su za maj bili na noćenju Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

evo jedne nove
Nazad na vrh 
Strana 15 od 42Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Sledeći
 Similar topics
-
» Imam nove ljubimce!!
» Nove vojvode sa 'moralnim afinitetom'
» Grid - Internet nove generacije
» UN rezolucija: Nove sankcije Iranu
» Nove tablice prema evropskim merama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: