Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

evo jedne nove

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

evo jedne nove - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:41

paloma 051 ::
ja nemam ništa.osim brdo mrava kao i svake godine u ovo doba.

možda male crvene Crying or Very sad ili leteće farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:43

susjeda ::
barem se dao okupati...mi smo našeg mačka jednom skvasili, ali ne baš i okupali Laughing

Labradori inače obožavaju vodu...ne sviđa im se šampon. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:44

možda male crvene Crying or Very sad ili leteće farao[/quote]

obične crne.nisam ih nikada mrzila kao u zadnjih tri godine.nemogući su.pošpricaš i nema ih jedasn dan.poslje ih dođe još više.
kakvi termiti.šta je to?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:46

obične crne.nisam ih nikada mrzila kao u zadnjih tri godine.nemogući su.pošpricaš i nema ih jedasn dan.poslje ih dođe još više.
kakvi termiti.šta je to?[/quote]

Termit...ono kaj jede sve pred sobom? E, ja imam tri takva. evo jedne nove - Page 14 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:48

Termit...ono kaj jede sve pred sobom? E, ja imam tri takva. evo jedne nove - Page 14 Cerek[/quote]

onda sam ja polutermit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:48

kakvi termiti.šta je to?[/quote]

ja termite nisam spominjala...

Problem mrava ponekad imam i ja, ali ne previše...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:55

Ja papam. 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:56

aja ::
Ja papam. 40

e onda idem i ja nešto naći Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 21:59

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:10

Kaj je sad? Tiha misa? evo jedne nove - Page 14 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:13

joj.rekla sam da neću gledat titanik.a kad si ne mogu pomoć.onaj leonardo je bezobrazno sladak.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:15

joj.rekla sam da neću gledat titanik.a kad si ne mogu pomoć.onaj leonardo je bezobrazno sladak.

I moja djevojčica ga gleda...petstosedamdesetšesti put. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

I još se nada da će leonardo preživjet. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:18

mislim da je meni deveti puta.i to je jedini film na koji ridam ko kišna godina.ali stvarno su mogli napravit drugačiji kraj.prvi puta sam najmanje plakala,valda zbog šoka i nevjerice.još sam čekala da izroni.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:21

mislim da je meni deveti puta.i to je jedini film na koji ridam ko kišna godina.ali stvarno su mogli napravit drugačiji kraj.prvi puta sam najmanje plakala,valda zbog šoka i nevjerice.još sam čekala da izroni.

Tak je meni s kosom....gledala sam ga bezbroj puta i počnem plakat na prve taktove Let the sushine in...i svaki put se nadam da Berger neće ući u onaj avion..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:24

[kosu nisam gledala.znam,znam da se sada čudiš,ali jbg kad mi otpočetka nije dobar niti ne pokušavam dalje.to je mjuzikl,jel?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:26

Moj naklon moje dame rabbit
Malo da pogledam u prolazu sam, vidim lijepo se zabavljate cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:27

[kosu nisam gledala.znam,znam da se sada čudiš,ali jbg kad mi otpočetka nije dobar niti ne pokušavam dalje.to je mjuzikl,jel?

Je. Nisi gledala???? evo jedne nove - Page 14 288334 evo jedne nove - Page 14 288334 evo jedne nove - Page 14 288334 evo jedne nove - Page 14 288334

Obožavam taj film. evo jedne nove - Page 14 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:27

večer gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

evo mene...ne mogu se baš smiriti ovdje ...od kompa do prozora Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:31

Opet? Sad

A jura je negdje u zagorju, nisam ni ja baš cool. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:32

aja ::

Opet? Sad

A jura je negdje u zagorju, nisam ni ja baš cool. Sad

došao je Evil or Very Mad ne znam kako da se kontroliram Sad ako nedam nije dobro, a ako dam ludim Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:33

dobro veče
mravi,termiti, cucki šta još ima Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:34

gradski-seljak ::

dobro veče

nema našeg mačka Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:35

dobro veče

Ima riba, ptica i vodozemaca. queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 EmptySub 03 Maj 2008, 22:36

dobro veče

nema našeg mačka Neutral

ja jednog danas kod Knina vidio pregaženog da nije tvoj Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

evo jedne nove
Nazad na vrh 
Strana 14 od 42Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Sledeći
 Similar topics
-
» Imam nove ljubimce!!
» Nove vojvode sa 'moralnim afinitetom'
» Grid - Internet nove generacije
» UN rezolucija: Nove sankcije Iranu
» Nove tablice prema evropskim merama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: