Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

evo jedne nove

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

evo jedne nove - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:23

aja ::
susjeda ::
u emezzeti sam kupila, a imaš ih posvuda. Sliče fritezi.

Kaj je to emezzeta??

kad sma napisala onda sam pomislila da je kod vas drugi naziv...a koji ne znam Crying or Very sad

A kaj je to? Trgovina?

sjetila sam se Laughing mercatone se tako piše Crying or Very sad ima kod vas ? trgovina a što drugo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:25

Nemamo to...imamo merkur i merkator...ja nikad ne znam koji je koji evo jedne nove - Page 6 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:26

Nemamo to...imamo merkur i merkator...ja nikad ne znam koji je koji evo jedne nove - Page 6 116797

pa i meni se sad pobrkalo...imamo mi metro i merkator, ovaj mercatone je kod nas iz dva dijela ( emezzeta i ipercoop)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:29

pa i meni se sad pobrkalo...imamo mi metro i merkator, ovaj mercatone je kod nas iz dva dijela ( emezzeta i ipercoop)

Ma tolko je tih trgovina otvoreno da se pogubiš...niti ne znam kaj sve imamo....cijeli centar je otvoren već godinu dana a j nisam ni bila unutra..

Držimo se plodina uglavnom. Kaufland mi je ružan, KTC je relativno skup, u konzumu je uvijek gužva...a i najbliže su nam plodine.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:30

Ma tolko je tih trgovina otvoreno da se pogubiš...niti ne znam kaj sve imamo....cijeli centar je otvoren već godinu dana a j nisam ni bila unutra..

Držimo se plodina uglavnom. Kaufland mi je ružan, KTC je relativno skup, u konzumu je uvijek gužva...a i najbliže su nam plodine.

u selu imam plodine i konzum...a u kaufland volim otići kad idem do stana.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:33

Nekak se dugo taj kruh peče... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:36

gotov je ...tri sata treba...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:41

sad idem malo probati kakav je ispao Razz noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:42

vas dvije dobra vam večer
ajd da malo i tu navratim, vi čatate, dajte i nas muške pozovite
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:44

sjekač ::

Večer i tebi...pa svatko je pozvan... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:45

fala lipa
imali šta za popit i pojest??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:48

fala lipa
imali šta za popit i pojest??

Nema više...kasniš. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:49

mmmmm...ima svježeg kruha Razz dobro došao novi. Ja sam baš na odlasku...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:50

Nema više...kasniš. Laughing[/quote]
Kako nema.Za goste se uvjek mora nešto naći.
a i gost mora nešto donijet. 51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:52

paloma 051 ::
Nema više...kasniš. Laughing
Kako nema.Za goste se uvjek mora nešto naći.
a i gost mora nešto donijet. 51)[/quote]

A dobro...imam samo hladnu kavu.. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:53

A dobro...imam samo hladnu kavu.. Arrow[/quote]
Nema veze.I to je nešto.Mada ju ne pijem,u gostima sam pa neću zanovjetat Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:54

A dobro...imam samo hladnu kavu.. Arrow
Nema veze.I to je nešto.Mada ju ne pijem,u gostima sam pa neću zanovjetat Exclamation[/quote]

Ne piješ kavu?? evo jedne nove - Page 6 288334 evo jedne nove - Page 6 288334 evo jedne nove - Page 6 288334 evo jedne nove - Page 6 288334 evo jedne nove - Page 6 288334

A može pivo? Imam heinekena..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:57

A može pivo? Imam heinekena..[/quote]
Sad mi je već neugodno. Arrow Ne pijem ni pivo.Malo sam komplicirana.jelda?Ali takvi gosti koji ništa neće još su i najbolji Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:59

A može pivo? Imam heinekena..
Sad mi je već neugodno. Arrow Ne pijem ni pivo.Malo sam komplicirana.jelda?Ali takvi gosti koji ništa neće još su i najbolji Smile[/quote]

Ni pivo?? evo jedne nove - Page 6 288334 evo jedne nove - Page 6 288334

Evo ovak...imam u frižideru: vino, jegera, rakiju, domaći višnjevac i kupinovo vino. Imam i instant čaj od maline i od limuna. Biraj!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyPet 02 Maj 2008, 00:03

ovako.danas za prvi puta može domaći višnjevac.Za ubuduće neki ledeni čajić.A nebi mi sad loše pal ni malo rakijice jer mi nekakva mučnina.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyPet 02 Maj 2008, 00:04

evo mana fešta gotova sutra slike
vidim ima nas ima:51: 51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyPet 02 Maj 2008, 00:04

jbt pivo udarlo u glavu
evo mene a ne mana
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyPet 02 Maj 2008, 00:05

ovako.danas za prvi puta može domaći višnjevac.Za ubuduće neki ledeni čajić.A nebi mi sad loše pal ni malo rakijice jer mi nekakva mučnina.

Paloma zgodna si jeli to tvoj foto?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyPet 02 Maj 2008, 00:06

Sve za vas godpođo...gospodine? evo jedne nove - Page 6 Misli

Gradski!! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 EmptyPet 02 Maj 2008, 00:08

Paloma zgodna si jeli to tvoj foto?[/quote]
Moš si mislit.Ali nisi jedini koji si to pitao!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

evo jedne nove
Nazad na vrh 
Strana 6 od 42Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Sledeći
 Similar topics
-
» Imam nove ljubimce!!
» Nove vojvode sa 'moralnim afinitetom'