Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

evo jedne nove

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

evo jedne nove - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:40

aja ::
susjeda ::
imamo i mi i pumpu i bure...još je sve mlado da bi zaljevali sa pumpom, a ručno, onda se sve zapeče okolo Sad

Pa staviš onaj nastavak na kantu i poolakooo.. Smile

ahaaa...bi ja tebi dala kantu i polako Laughing ima toga dosta...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:41

A nikaj onda....otplešite ples za kišu. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:43

A nikaj onda....otplešite ples za kišu. Laughing

kako nam Bog da...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:44

Skidam si novu igricu.. Razz Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:47

igrice ne igram Question i ne privlače me Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:51

igrice ne igram Question i ne privlače me Wink

I papam usput...sendvič s sirom... Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:52

dobar tek Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:54

dobar tek Smile

Fala 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:56

a ja moram čekati da se već spominjani kruh bude gotov...već bi ja bila u krevetu da mi nije njega Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:57

a ja moram čekati da se već spominjani kruh bude gotov...već bi ja bila u krevetu da mi nije njega Smile

Gdje ga pečeš? Kupila si onu spravu?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 22:59

još onda kada sam pitala jel ima tko...tek treći put upotrebljavam Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:00

Pričaj!! Kolko to košta? Stvarno samo ubaciš sastojke a ona sve napravi??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:03

Pričaj!! Kolko to košta? Stvarno samo ubaciš sastojke a ona sve napravi??

ja se ne sjećam koliko sam platila Arrow nije puno...tristotinjak kuna, više ili manje ne sjećam se točno...
sve ubaciš i stvarno ti ne treba više od par minuta za pripremu, ali meni, a ni mojima nije kruh nešto posebno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:05

A moraš se držati recepta ili možeš eksperimentirati?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:07

treći put pravim isti, bijeli kruh...nisam isprobavala. Ima nekoliko vrsta kruha i recepti za njih, a može se i marmelada praviti u njemu Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:07

treći put pravim isti, bijeli kruh...nisam isprobavala. Ima nekoliko vrsta kruha i recepti za njih, a može se i marmelada praviti u njemu Crying or Very sad

Marmelada?? evo jedne nove - Page 5 288334

Ja bi to.... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:08

tako piše...možda isprobam jednom...za koju godinu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:09

tako piše...možda isprobam jednom...za koju godinu Laughing

Ja bi eksperimentirala s tim....i s raznim vrstama brašna...gdje si kupila?
Nikad nisam vidla niti kak to izgleda. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:12

priznajem bio je to moj hir Arrow htjela sam to imati. Ima stvarno skupih. Ja sam se odlučila na jeftiniji jer sam se bojala da ga neću puno koristiti, a tako i je. Sada kad me moji zezaju što ne koristim bar nemam veliku grižnju savjesti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:13

priznajem bio je to moj hir Arrow htjela sam to imati. Ima stvarno skupih. Ja sam se odlučila na jeftiniji jer sam se bojala da ga neću puno koristiti, a tako i je. Sada kad me moji zezaju što ne koristim bar nemam veliku grižnju savjesti Laughing

Daj nekakvu slikicu toga...nemam pojma kak to izgleda...da bar znam u trgovini zaviriti na cijenu...a i Gazdino kolutanje očima pri tom je neponovljivi doživljaj. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:15

u emezzeti sam kupila, a imaš ih posvuda. Sliče fritezi.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:16

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:16

Kaj je to emezzeta??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:20

Kaj je to emezzeta??

kad sma napisala onda sam pomislila da je kod vas drugi naziv...a koji ne znam Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 EmptyČet 01 Maj 2008, 23:21

Kaj je to emezzeta??

kad sma napisala onda sam pomislila da je kod vas drugi naziv...a koji ne znam Crying or Very sad

A kaj je to? Trgovina?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: evo jedne nove   evo jedne nove - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

evo jedne nove
Nazad na vrh 
Strana 5 od 42Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Sledeći
 Similar topics
-
» Imam nove ljubimce!!
» Nove vojvode sa 'moralnim afinitetom'
» Grid - Internet nove generacije
» UN rezolucija: Nove sankcije Iranu
» Nove tablice prema evropskim merama

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: