| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:41 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:41 | |
| ma kaj ti je ovak večeras na politici baš imam lijepu raspravu i niko nam se ne mješa |
|
| |
Gost Gost
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:45 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:47 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:49 | |
| ja idem u krevet...noć |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:51 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:54 | |
| laku noć cure |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 08 Maj 2008, 23:59 | |
| ma to im je samo izgovor.otišle su gledat Halida na Z1 Laku noć ženske! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 12:32 | |
| Dobar dan |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:29 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:30 | |
| I tebi sjekač šta se radi Paloma pozdrav |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:33 | |
| malo odmoram paloma jel vrijeme za kupanje?? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:43 | |
| Dobra večer svima.
Vama kontinentalcima bi vjerojatno bilo za kupanje.Mi ovdje počnemo malo kasnije.
sad za 1.maj kad su navalili purgeri ovamo točno si mogao znati da nisu domaći.svi u kratkom obučeni.meni odmah slabo |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:51 | |
| pa bolje tu neg u grčku il tursku, bolje ostavljat penez doma |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:54 | |
| - sjekač ::
- pa bolje tu neg u grčku il tursku, bolje ostavljat penez doma
možda da se nekako podjele.pola u grčku,a pola doma.naj se srditi na mene sjekač.ti si isto tamo negdje purgerija.ja jako volim Zagreb. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 19:58 | |
| kajgot, zašt bi se srdio, nemam ja veze sa purgerima je da su tu negdje al...... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 20:02 | |
| znači nisi.onda mogu udrit protiv njih.
a neću.mislim da su gradski i aja od tamo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 20:05 | |
| umro nam je Dražen Vrdoljak.premlad |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 21:09 | |
| - paloma 051 ::
- znači nisi.onda mogu udrit protiv njih.
a neću.mislim da su gradski i aja od tamo. Nisam ja purgerica....ja sam u najljepšoj županiji...i najsjevernijoj. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 09 Maj 2008, 21:44 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |