Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:41

aja ::
susjeda ::
Borim se s paintom... Arrow

vidim uspjel si cool

Je, ali sam htjela pisati po slici, pa nejde nikak...nemam pojma zakaj. Nekad sam to radila bez problema.. Rolling Eyes

otupile smo pomalo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:41

ma kaj ti je ovak večeras na politici baš imam lijepu raspravu i niko nam se ne mješa cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Sjebala sam ikone...i sad ne znam popravit... Nemrem više Nemrem više Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:44

sjekač ::
ma kaj ti je ovak večeras na politici baš imam lijepu raspravu i niko nam se ne mješa cool

ako znaš dati budi spreman i primiti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:45

Sjebala sam ikone...i sad ne znam popravit... Nemrem više Nemrem više Nemrem više

nemoj više ništa dirati Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:47

nemoj više ništa dirati Laughing

Ružno mi je ovak...ja ću se smoubit.. Nemrem više Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:49

ja idem u krevet...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:51

ja idem u krevet...noć Twisted Evil

Ja idem raskopati komp.. pig pig

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:54

laku noć cure Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyČet 08 Maj 2008, 23:59

ma to im je samo izgovor.otišle su gledat Halida na Z1

Laku noć ženske! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 12:32

Dobar dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:29

zdravo šefe
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:30

I tebi sjekač šta se radi

Paloma pozdrav Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:33

malo odmoram

paloma jel vrijeme za kupanje??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:43

Dobra večer svima.

Vama kontinentalcima bi vjerojatno bilo za kupanje.Mi ovdje počnemo malo kasnije.

sad za 1.maj kad su navalili purgeri ovamo točno si mogao znati da nisu domaći.svi u kratkom obučeni.meni odmah slabo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:46

od purgera ti je slabo Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:49

od purgera ti je slabo Laughing Laughing

nije pojedinačno.ali kad navale u gomili i kad ne možeš od njih normalno živjet onda poludim.i ide mi na živce-nitko pametniji od njih,i nigdje bolje nego u ZG ,a svi jedva čekaju doći ovamo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:51

pa bolje tu neg u grčku il tursku, bolje ostavljat penez doma Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:54

pa bolje tu neg u grčku il tursku, bolje ostavljat penez doma Smile

možda da se nekako podjele.pola u grčku,a pola doma.naj se srditi na mene sjekač.ti si isto tamo negdje purgerija.ja jako volim Zagreb.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 19:58

kajgot, zašt bi se srdio, nemam ja veze sa purgerima je da su tu negdje al......Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 20:02

znači nisi.onda mogu udrit protiv njih.

a neću.mislim da su gradski i aja od tamo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 20:05

umro nam je Dražen Vrdoljak.premlad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 21:09

paloma 051 ::
znači nisi.onda mogu udrit protiv njih.

a neću.mislim da su gradski i aja od tamo.

Nisam ja purgerica....ja sam u najljepšoj županiji...i najsjevernijoj. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 21:44

večer!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 EmptyPet 09 Maj 2008, 21:47

večer!

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 40 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 40 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: